Naturismegids

Recensies van bezoeker

Isabellagriend (bij Oolderplas)

31-05-2016
Hallo Tim.
Als je op de site had gekeken van de stichting had je kunnen lezen dat deze op 5 juni een kennismakingsdag organiseren waar al je vragen beantwoord kunnen worden. Je kunt gekleed een plekje zoeken.

Regelmatige bezoeker.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

06-07-2018
Heer Salden.
De waterkwaliteit is niet slecht gezien de vele libelle soorten, zoetwater mosselen en kreeftjes. Bovendien is het een natuurgebied. Ga naar een zwembad en blijf daar dan weg.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

13-10-2017
Hallo Teun
De plas als je door het klaphek gaat is NIET de plas waar het naaktstrand is. Hier is het verboden bloot te gaan. De plas bij het naaktstrand is bijna helemaal rond te lopen. Hier mogen ook geen boten komen. Voor de juiste gegevens en platte grond moet je naar de site gaan van de stichting naturisme Isabellagriend. Hier vind je alles.

Gerard.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

12-04-2016
Hallo Dick.

Jij bent zeer slecht geinformeerd. Deze man is wel degelijk een toezichthouder die zich uitslooft met de overige bestuursleden voor het behoud en onderhoud van het terrein. Dank de inzet van deze mensen kunnen de naaktrecreanten er verblijven. Dus hou je negatieve reactie voor je. Boven dien is het de secretaris van de stichting die dit alles mogelijk maken. Er is geen sprake van interessant doen, maar je heb altijd mensen die zich niet aan spelregels houden.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043