Naturismegids

Recensies van Conemans

Camping Naturiste Le Couderc

21-05-2016
De aankomst op Le Couderc is hartverwarmend. Geen slagbomen, geen pasjes maar een persoonlijk welkom met uitleg en een drankje. De sfeer, de gemoedelijke gasten en het zeer vriendelijke personeel maken deze camping tot een oase in de Dordogne. Het restaurant heeft een goed en gevarieerd menu tegen een acceptabele prijs. De bar in de schuur met zijn open haard is een gezellig trefpunt waar regelmatig leuke avonden worden georganiseerd. Het door ons gehuurde chalet was super schoon en zeer goed. Deze camping heeft op ons een indruk achter gelaten van " hier kom ik heel graag weer terug".

Domaine de la Sablière

23-08-2015
Waren hier in juni. Zeer leuke camping om tot rust te komen. Behulpzaam personeel.Je moet alleen goede benen hebben ivm het hoogte verschil. Wij vonden het heerlijk om hier te wandelen. Heerlijk strandje aan de Ceze. Zeker een aanrader.

Recreatiepark Elsendorp

23-08-2015
Zeer mooie locatie, zeer nette en vriendelijke campinggasten. Zeer vriendelijke en behulpzame dame aan de receptie. Wij als dagrecreanten konden onze spullen opbergen in kluisjes bij het zwembad. Alleen werd er niet bij gezegd dat dit om zes uur gesloten werd. Dus om half acht sta je voor een gesloten deur. Gelukkig werden wij na enig vragen geholpen. De horeca was zeer matig. Het personeel werkt chaotisch door elkaar en is niet klantvriendelijk. Absoluut niet op hun taak berekend. Meerdere gasten halen zelf hun drankje omdat ze zolang moeten wachten. Ons eten was koud en moest terug. Hier kan veel verbeterd worden.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.046