Naturismegids

Recensies van Fred Vermeer

Zevenhuizerplas

10-04-2016
Heerlijke zwemplas. Helder en diep water. Ideaal voor naakt snorkelen en zwemmen. Binnenkort de zwemwater kwaliteit weer bijhouden en me weer naakt onderdompelen.

Optisport zwembad zuid, Schiedam

19-03-2017
Optisport Schiedam Zuid is een perfecte vervanging voor zwembad Alexander. Sinds een jaar is het naaktzwemmen in Schiedam een groot succes. Hoop dat het zwemmen op Woensdagavond nog lang door gaat.

Optisport zwembad zuid, Schiedam

24-11-2015
Hele goede sfeer. Warm water en gezellig. Redelijk vaste kern. Hele aardige dame verzorgt de organisatie. Toegangsprijs meer dan waard. Door de weeks komt het naaktzwemmen beter uit dan in het weekend. Mijn favoriete moment van de week wanneer ik om 20.30 in het heerlijke water zak en van de sfeer geniet. Erg leuke mannen en nogmaals een absolute aanrader.

Engelermeer

19-08-2015
Vandaag naar deze heerlijke plek geweest. Er liepen mensen het strand schoon te maken. Geweldig om te zien dat deze plek goed wordt onderhouden. Heerlijk helder en schoon water. Nu alleen nog een mede nudist die met mij het water in gaat.

Maarsseveense Plassen (gratis strand)

24-07-2015
Ben zeer benieuwd naar deze rustige strandjes. Zwem graag in diep helder water.

Engelermeer

05-07-2015
Wil dit naaktstrand graag uitproberen. Ook zwemmen vind ik geweldig. Naakt naar het zwemvlot. Wie vind dit strand om aan te raden?
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.074