Naturismegids

Recensies van Björn

Vera Natura

25-02-2016
Mooi park bestaande uit 25 blokken met elk 8 of 9 appartementen. Ligweide naast het ruime buitenzwembad. Overdekt zwembad + kinderzwembad.
Gelegen aan het strand.
Wifi aanwezig in de bibliotheek.
Mooie tuinen. Superverzorgd.

Casas Vera Naturista

25-02-2021
We zijn blij dat we mochten meewerken aan de verwezenlijking van jullie droom. Jullie hebben met de nodige energie alle woningen kunnen ombouwen tot heerlijke paradijsjes. De vele vaste klanten zijn een bewijs dat jullie er alles aan doen om de woningen tot in de puntjes te verzorgen.
We moeten nog heel even geduld hebben om elkaar opnieuw te kunnen begroeten maar binnenkort komt er een stormloop. Wie zal er het eerst zijn om jullie mooie woningen te bewonderen?

Bahia de Vera 3/17

25-02-2021
Supertof appartement! Van alle comfort voorzien. Met keuze uit 2 terrassen is het steeds mogelijk om van de zon en/of de schaduw te genieten. Het verwarmde zwembad is een toppertje voor de wintermaanden.
En niet te vergeten .... het Japans toilet is toch wel de moeite waard om het te proberen.

Alle appartementen in Vera Playa

25-02-2016
Superleuke vakantie. Het was uniek om in de winter naakt te kunnen rondlopen tussen de verschillende naturistendomeinen. Niet enkel op de domeinen maar ook op straat is het naturisme toegelaten. Zeer ruim en zonnig appartement + parking op Vera Natura via bemiddeling van Sunmed. .Voor het buitenzwembad was ik geen kandidaat maar wel voor het binnenzwembad. Wel gebruik gemaakt van de ligweide. Ook met de bus kom je naar Vera en Garrucha om naar de lokale markt te gaan.

Vera Playa

25-02-2016
Gezelligheid troef. Mooi en ruim zandstrand. Bijeenkomsten, uitstappen en activiteiten met nederlandstalige personen. Diverse eet- en drinkgelegenheden op en rond de naturistendomeinen. Supermarkt met ruim aanbod op wandelafstand. Zelfs in de winter was het zalig genieten van de zon. Leuke marktjes en veel mooie dorpjes in de buurt. Tevens een fietsparadijs! Goed uitgerust appartment met groot zonneterras, geboekt bij Sunmed. Alweer geboekt voor de volende vakantie.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.072