Naturismegids

Recensies van Björn

Vera Natura

25-02-2016
Mooi park bestaande uit 25 blokken met elk 8 of 9 appartementen. Ligweide naast het ruime buitenzwembad. Overdekt zwembad + kinderzwembad.
Gelegen aan het strand.
Wifi aanwezig in de bibliotheek.
Mooie tuinen. Superverzorgd.

Alle appartementen in Vera Playa

25-02-2016
Superleuke vakantie. Het was uniek om in de winter naakt te kunnen rondlopen tussen de verschillende naturistendomeinen. Niet enkel op de domeinen maar ook op straat is het naturisme toegelaten. Zeer ruim en zonnig appartement + parking op Vera Natura via bemiddeling van Sunmed. .Voor het buitenzwembad was ik geen kandidaat maar wel voor het binnenzwembad. Wel gebruik gemaakt van de ligweide. Ook met de bus kom je naar Vera en Garrucha om naar de lokale markt te gaan.

Vera Playa

25-02-2016
Gezelligheid troef. Mooi en ruim zandstrand. Bijeenkomsten, uitstappen en activiteiten met nederlandstalige personen. Diverse eet- en drinkgelegenheden op en rond de naturistendomeinen. Supermarkt met ruim aanbod op wandelafstand. Zelfs in de winter was het zalig genieten van de zon. Leuke marktjes en veel mooie dorpjes in de buurt. Tevens een fietsparadijs! Goed uitgerust appartment met groot zonneterras, geboekt bij Sunmed. Alweer geboekt voor de volende vakantie.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.042