Naturismegids

Recensies van Paul en José

Le Coteau de l'Herm

19-02-2016
Ach leuk hoor al die mooie beoordelingen. Jaap en Shirley doen hun best. Gek genoeg zijn zij zelf geen naturisten. Het verhaal op hun site vind ik wat al te geflatteerd. In de omgeving is genoeg te zien en te doen maar de camping boeit me niet. Ik trof er ook wel een beetje een vrijwilligers kliek waarvan er 1nogal de dienst wilde uitmaken. Hopelijk kunnen J en S de camping snel overdragen zodat er een frisse wind doorheengaat.

Lathumse Plas (RGV Rhederlaag)

30-11-2016
Het naastliggende textielstuk zou prima ook naaktstrand kunnen worden. Er kan dan een wat ruimer naturistenstrand zijn dat heel natuurlijk wordt begrenst door het terrein van het baggerbedrijf enerzijds en de bestaande begrenzing aan de oostkant en het terrein van het naastliggende restaurant. Het na turisme kan dan de plek en ruimte die het verdiend en nodig heeft. En er blijft ruim voldoende strand over voor textielers.

Centro Naturisto Sierra Natura

08-07-2008
Wij komen sinds 2003 op Sierra Natura. Meestal meerdere keren per jaar. Sierra Natura bevalt ons vooral, omdat: 1. SN een hele gezellige camping is met een heel eigen sfeer (mensen, gebouwen) 2. SN een hele goede keuken heeft 3. SN is kleinschalig én ecologisch (biologische tuin, zonne-energie) 4. volop natuur en rust (sterren!) 5. vuur mag (vuurplaatsen, BBQ, koken) 6. heerlijk zwembad, jacuzzi en sauna Verder leent de ruime omgeving zich uitstekend voor korte en lange wandelingen en uitstapjes.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.087