Naturismegids

Recensies van argus

Laakse Strand

08-02-2016
Had al vermeld dat ik al zo,n 20 jaar op het laakstestrand kom,en nog steeds naar alle tevredenheid,en natuurlijk gebeuren daar dingen waar sommige zich aan kunnen storen(zoals mannen die elkaar bevredigen,maar ook stellen die elkaar liggen te pijpen/beffen en neuken)en dat gewoon terwijl ze in het zicht liggen,Tja ik vind het allemaal prima,en ook wel leuk en lekker om te zien,want zien eten doet eten!!!!
Als ik me er aan zou ergeren dan ga ik gewoon ergens anders liggen en hoef ik dat allemaal niet te aanschouwen.
Kijk,op een naaktstrand gebeurd er soms weleens wat,en over het algemeen gebeurd dat op plekken waar geen gezinnen met kinderen zijn,zo ja!!!!! dan keur ik dat ten zeerste af.
Maar wat onze Frank zegt:dat hij van z,n bootje afkomt (want hij is niet bang enz enz) daar lach ik gewoon om,want als frankje dat zou doen,dan komt frankje van een koude kermis thuis.
Dus voor onze Frank: blijf daar dan gewoon weg,en help jezelf niet in de problemen.Want met die grootspraak van je,maak je het jezelf alleen maar moeilijker

Laakse Strand

30-07-2015
Ik kom al zo,n 20 jaar op het Laaksestrand.Toen ik daar voor het eerst kwam was het soms erg druk met stellen en gezinnen,maar de gezinnen zie ik daar al een aantal jaren niet meer,en daar zullen ze wel een goede reden voor hebben.Maar dat sommige mensen het prettig vinden om op het naaktstrand op bepaalde plekken sexuele handelingen te verrichten moet een ieder voorzich weten en dat is ook allemaal wel heel erg spannend,maar doe dat dan op een plek wat niet in het zicht ligt,en zulke plekken zijn er daar meer dan genoeg te vinden.
Maar al met al ga ik graag naar het Laaksestrand vanwege de goede ligging,het enige waar wel wat aangedaan mag worden is de toegangkelijkheid om het water in te komen,want op sommige plekken breek je bijna je nek.En niet te vergeten de 4 euro die je moet betalen voor je auto of motor of scooter,waar totaal geen zicht op word gehouden.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.039