Naturismegids

Recensies van p.h.v.nistelrooij

Naaktstrand Kraaijenbergse Plassen

07-02-2016
peter. ik kom regel matig op die plaats rustig-gezellig een praatje wandelen tussen de paarden en de koeien puur natuur of meer is niet mogelijk mooie plaats..

Berkendonk

11-06-2016
ik peter ben gisteren de 10-6-16 op de berkendonk geweest en trof op veel plaatsen een rotzooi op het textiel gedeelte[ blikjes-papier en plastik ] terwijl op 2 meter afstand de vuilnisbak er staat.overal ligt rotzooi te slingeren.op het naturisme gedeelte is het netjes maar er is geen grens tussen het deel textiel en naturisme iedereen ziet elkaar alleen 2 borden markeren het deel.wat mij ook opvalt waarom staat er op achter ste deel 2 grote borden einde naaktstrand met een gevangenis hek..personen achter het hek kunnen naakte apen kijken.dan staan er nog borden verboden toegang bij het stukje bos waar moet je pissen en poepen als de sanitaire gesloten is ? in het bos of in het water! er moet nog veel veranderd worden als het een officieel strand is textiel/ naturistisch.. er mag best meer aandacht besteed worden aan het geheel..

Domaine de la Gagère

15-05-2014
met peter,ik wil je wat over de camping vertellen..het is al enige jaren geleden dat ik er ben geweest met de auto naar de camping domain de la gagere.mooie omgeving-natuur-bos en toen die tijd in julie veel regen en 18 graden.had een bungalow tent gehuurd voor twee weken maar de plaats was onbereikbaar zonder laarsen[ had ze wel bij me]. de eigenaaresse van de camping zei toen;weet je wat mijnheer ik geef u deze caravan[[op het droge]] voor de zelfde prijs en voor meer als twee weken..dat werd graag geaccepteerd met alles er op en er aan.. in de 2 en halve week maar een dag zon.er waren maar 14 personen;;duitsland-belgie-engeland en nederlanders.over en weer op de koffie-een gesprek in een andere taal-2 keer in de week een diner buffet-smorgens lekkerre verscillende broodjes vers van de bakker en wandelen in de regen met de paraplui..geen minuut verveeld en de dagen waren gezellig voor bij gegaan..groetjes van peter..

Bredene

19-05-2013
hallo met peter uit nijmegen nederland ik ben al 10 keer naar bredene naaktstrand geweest.blijf altijd plus-minus 2 weken in een hotel in oostende en in de morgen uren met de auto naar bredene.ik vind het geweldig om een met de natuur te zijn het hemd omhoog en de broek omlaag.geen last van gluurders nooit gezien.eten en drinken zelf meenemen in de koelbox voor in de middaguren en het is weer helemaal kompleet..oke groetjes van peter..

Bredene

21-01-2011
peter;ik kom al 10 keer in blankenberge en bredene op het naturiste gedeelte helemaal uit nijmegen {nederland} maar dan verblijf ik een a twee weken in een hotel kort in de buurt.verblijf ook vele malen in oostende en van daariut met de auto naar de zon en natuur. als ik bekende zie of er is toevallig een prsoon om te praten over het weer is toch gezellig.hoe meer zon en strand dan gaan de hempjes omhoog en de broekjes omlaag groetjes.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048