Naturismegids

Recensies van Drenthe

FKK Camping Ostsee

23-01-2016
Gewoon een super naturistenterrein direct aan de zee gelegen. Goede aansluiting op fietsroutes, Dieverse mooi badplaatsen in directe omgeving. 2 km van badplaats Dhame. De Oostzee heeft een lang ondiepe toegang. Het strand is super schoon enkel een beetje kiezels.
De camping zeer kindvriendelijk.

BffL Kassel e.V.

01-08-2017
Dit jaar vanaf 4 augustus 2017 maar weer eens aandoen. De ligging is prachtig, Terrein is prima, direct gelegen aan een goede stads verbinding, liggend aan natuurgebied. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Op redelijke afstand van Nederland. Klimaat over het algemeen goed. Wij gaan voor de gezelligheid en de ontspanning.

Groet uit Drenthe

FKK Camping Ostsee

25-06-2017
Gemoedelijke en vriendelijke camping.
Zeer mooi gelegen om te fietsen, direct aan zee, prachtige omgeving voor rust en vertier. Wij komen er graag voor onze ontspanning, te genieten van de zee, om heerlijk te fietsen en uitgaan. De badplaatsen in de directe omgeving zijn super. Een aanrader voor een ieder die wil genieten van: rust, ruimte, zee, leuke badplaatsen en een prachtig achter land met hanze steden. De zee is zeer toegankelijk voor kinderen weinig stroming en zeer ondiep. De camping biedt een grote speeltuin, sauna, buiten fitness en een klein eenvoudig restaurantje.
Gelegen op 2 km van de badplaatsen, welke via een fietspad zijn te bereiken.
Het weer is er gemiddeld beter dan midden Europa.
Nog niet zo ontdekt door de Nederlanders, ze zijn er maar hebben geen overhand zoals in Frankrijk op de naturisten terreinen.

FKK Camping Ostsee

22-04-2017
Een Oase voor de naturist.
Al vele jaren zijn wij geïnspireerd door de geweldige ligging van deze camping. Niet alleen een familie camping, maar ook voor de alleen gaande en duo stellen. Direct aan het grote naaktstrand minimaal 2 km gelegen net even buiten de badplaats Dahme en een landelijke omgeving. Wandel en fiets mogelijkheden in overvloed. Een prachtige omgeving met vissersdorpjes, badplaatsen en steden. Rust en ruimte. De camping biedt voor ieder wel iets. Zeer goede sanitaire voorzieningen. Sauna, fitness, speeltuin, duinen, breed en lang naaktstrand. Ook het achterland is super, klein Zwitserland ook wel genoemd, de meren rond Plön zijn schitterend. Een dagje naar Lübeck de Hanse stad bekend om zijn marsepein, Kiel de marinehaven van Duitsland, het prachtige eiland Fehmar, dagje Kopenhagen, allemaal aan raders. Maar vergeet de prachtige fiets mogelijkheden niet langs de vele mooie badplaatsen. Langs de camping loopt een fietspad verbonden met Dahme (2 km) om s avond heerlijk op de fiets of lopend uit te gaan en te genieten van de boulevard met al zijn restaurants en winkeltjes.
Het klimaat is altijd goed in juni, juli en augustus, vaak een uitloper van het hoge druk gebiedt vanuit het Scandinavische. Zeer aangenaam klimaat 25 tot 30 graden is heel normaal in deze periode.
Geniet van deze Oase op ongeveer 400 km afstand van uit Nederland vind u dit paradijs.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.093