Naturismegids

Recensies van Peter & Clari

Centre Naturiste René Oltra

30-12-2015
Wij komen er al meer dan 25 jaar. In de loop van de jaren wel verbeterd wat toiletgroepen betreft. Maar in de drukke periode worden ze te weinig schoongemaakt. Wij vinden het geen 4 sterren waard. Ook ontbreekt er toiletpapier op de toiletten en dat zou voor een 4 sterrencamping wel moeten. Ligt wel dichtbij het strand op loop afstand. Ook is de camping goed beveiligd en bewaakt in de nacht. Fijne camping met veel animatie in de zomerperiode. Het dorp is op loopafstand. Alleen word de camping wel steeds duurder en vragen we ons af of dit het wel waard is. Er is een dure minigolfbaan aangelegd, maar mag alleen door bewoners van de dure huisjes die in de zomerperiode worden verhuurd voor 500 euro per nacht worden gebruikt. Wij hebben er nog nooit iemand gezien. Zonde van het geld. Er zijn bij iedere standplaats watertappunten ,Op de standplaatsen is alleen stroom met 5,5 ampère, wat weinig voor 4 sterren. maar afvoer ontbreekt. In de zomer rijden er de hele dag sjofels en vrachtauto's en dienstauto's af en aan. Dit zou niet mogen en de camping hoort op orde te zijn als het seizoen begint. Positief is dat elke dag het vuil wordt opgehaald. Voor mensen met kinderen is het best geschikt en je hebt geen last van opdringerige mensen. 's avonds in het dorp kom je wel eens wat vrouwen tegen met erotische kleding, maar is niet in de vroege avond. Kortom voor ons een prima stek.

Centre Naturiste René Oltra

20-10-2017
Dit jaar toch weer naar Oltra geweest . Hoopte dat het inmiddels beter is geworden. Het is is immers een 4 sterren camping volgens de herein van Oltra. 4 sterren prijs zullen ze bedoelen. We komen er nu meer dan 30 jaar, maar de standplaatsen zijn nog steeds hetzelfde. De toiletten meer naar achteren worden nauwelijks schoongemaakt. Ook toilet paper ontbreekt. Hoor toch op een 4 sterren camping? Omdat we inmiddels veel vrienden hebben, voelen we ons altijd weer thuis. De paden zijn nog steeds stof en nog uit de jarenlang 50 van de vorige eeuw. Dus alles komt onder het stof te zitten . Ook eigen personeel neemt het niet nauw met de snelheid op de camping. Douches in het midden van de camping zijn of te koud of te heet. De dure huisjes Pearl genaamd slaat nergens op Heeft eigen minigolfbaan , maar we hebben er nog nooit iemand gezien. Zonde van het geld. Huurders van deze huisjes krijgen een golfbaankar om over de camping te scheuren. Heeft niks met naturistisch kamperen te maken . Kortom dure camping en beslissen geef 4 sterren.
C&amp P - Centre Naturiste René Oltra

Val Drôme Soleil

02-11-2012
We waren hier in september en het weer was nog uitstekend. We werden vriendelijk ontvangen. En omdat het warm was, werd ons direct een drankje aangeboden.Ook werd de caravan op de plek gezet, wat gemakkelijk is, want hij is nog al groot en zwaar. We hadden gehoord dat er een kliekjesgeest was. Maar daar hebben we niets van gemerkt. vrijheid blijheid. De mensen die we ontmoet hebben waren allemaal vriendelijk. Ook kan je urenlang in je blootje wandelen. Wat we ook gedaan hebben. De omgeving is zeer de moeite waard. Toen onze vrienden, waar me mee op vakantie waren, pech hadden met de auto, werden we gelijk geholpen. Het eten was goed en betaalbaar. Bovendien was het heel gezellig .Op een lijst kun je zien wat alles kost. Dus voor verrassingingen kwamen wij niet te staan. Zeker een aanrader zeker wanneer je vanuit het zuiden komt of gaat en even een weekje wil uitblazen.De weg er naar toe was goed aangegeven en goed te vinden. We hopen er nog meer te komen in de toekomst.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.102