Naturismegids

Recensies van Bert Theunissen

Camping De Reenert

24-12-2015
Navolgend artikel staat in het winternummer 2015 van UIT! het blad van de NFN:
--
ALLEENGAANDEN WELKOM OP REENERT

Al een paar keer ontving NFN bericht dat alleengaanden geweigerd werden op de Luxemburgse naturistencamping De Reenert, maar dat zal vanaf nu niet meer gebeuren. Nadat NFN met de campingleiding in gesprek is gegaan, heeft men de regels geweizigd. NFN is erg blij met deze terechte koerswiijziging, en kent als extra duwtje in de rug de Prettig bloot-accreditatie per direct aan De Reenert toe. De accreditatie wordt verleend aan buitenlandse campings waar NFN heldere afspraken mee heeft gemaakt om bezoekers een prettige, veilige en respectvolle naturistische omgeving te garanderen.
--

Chapeau, zowel voor De Reenert als de NFN. Hoewel ik er persoonlijk nooit last van heb gehad is het een goede zaak dat dit probleem uit de wereld is geholpen. Ik kijk alweer uit naar het komend zomerseizoen,

Camping De Reenert

24-06-2015
Ben weer terug na een 10-daags verblijf op de Reenert. Deze keer in het voorseizoen. Ondanks de wisselende weersomstandigheden heb ik als motorrijder weer kunnen genieten van het bochtenwerk tijdens mooie toertochten door Luxemburg, Belgiƫ en Duitsand.

Uiteraard had ik voor het gemak weer voor een stacaravan gekozen, en al tijdens het boeken werd mij gemeld dat de stacaravans vervangen zouden worden. En inderdaad, de (toch wel gedateerde) stacaravans zijn vervangen door 4 splinternieuwe stacaravans en 4 lodge chalets. Mijn keuze viel op een chalet. Deze zijn geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en met het modernste anti-diefstal hang,- en sluitwerk. De slaapkamerramen hebben rolluiken. Het weer was gedurende mijn aanwezigheid niet altijd optimaal, maar in zo'n chalet is het dan goed vertoeven.

Door de herinrichting van het terrein met de stacaravans en de chalets is de directe omgeving van deze onderkomens nog niet helemaal gereed, maar daar wordt hard aan gewerkt.

Het gebruik van wifi blijft een zorgenkindje. De ontvangst is ronduit slecht.

De leiding is zo verstandig de gasten een enquete in te laten vullen waarin kritiek, feedback en tips aangegeven kunnen worden.

Ik kijk alweer uit naar volgend seizoen.

Camping De Reenert

05-12-2014
Na 3 zomers afwezig te zijn geweest heb ik afgelopen zomer weer met genoegen gebruik kunnen maken van de Reenert. Helaas werkten de weergoden in de laatste week van augustus niet echt mee. Het was goed om weer terug te zijn. Tijdens het boekingsproces aangegeven dat ik nog steeds alleengaand ben om eventuele problemen te voorkomen. Men weet immers wie ik ben. De ontvangst was weer hartelijk en het feit dat ik alleengaand ben stond keurig genoteerd. Het zwembad is door de overkapping mooi geworden en daardoor ook te gebruiken als het slecht weer is. Wifi was voor mij niet van toepassing dus daar kan ik niet over oordelen. Ook het feit dat een aantal vaste gasten mij herkende en meteen weer een praatje maakten gaf een prettig gevoel van thuis komen. Kortom, het was weer fijn terug te zijn.

Camping De Reenert

01-03-2013
LS

N.a.v. mijn opmerkingen op deze site heb ik vandaag, door tussenkomst van de beheerder van deze site, van het management van De Reenert de navolgende mail ontvangen.

//
Beste Bert,

We hebben met veel aandacht uw bericht gelezen op de site van de naturismegids. Graag maken we een uitzondering voor de mensen die bij ons gekend zijn.
We hebben in uw reserveringsoverzicht ook bijgeschreven dat u als alleenreizende welkom bent.
Luxemburg is inderdaad een ideaal land om met de motor rond te toeren. We hopen dat u de zon mee brengt wanneer u naar ons toe komt. Zowel aan de zijde van de receptie als op de Reenert zelf. U zal zien dat er toch e.e.a. veranderd en verfraaid is tegenover uw vorige bezoek.
Alvast heel graag tot ziens, we verheugen ons al op uw komst.
//

Kortom, goed nieuws voor de alleengaanden/alleenstaanden die reeds eerder op De Reenert zijn geweest. Hopelijk wordt de regel t.z.t. weer in zijn geheel ingetrokken.

m.v.g.

Bert

Camping De Reenert

17-01-2013
Beste Henri Brack,

Ik begrijp welk probleem u bedoelt, maar kan helaas geen begrip voor de genomen maatregelen opbrengen. Ik ben teleurgesteld dat ik als alleengaande/alleenstaande (motorrijder) niet meer welkom ben. Waarom spreekt u diegenen die zich misdragen niet aan op hun gedrag en laat ze eventueel verwijderen? Ik heb 3 jaren achter elkaar (2008, 2009 en 2010, daarna ben ik naar het buitenland verhuisd) met veel plezier gebruik gemaakt van de faciliteiten van een stacaravan. Ideaal om met de motor door Luxemburg en omgeving te toeren en na terugkomst kleren uit en lekker even plonsen om af te koelen in het zwembad. Momenteel woon ik in het Caribisch gebied maar aanstaande zomer 2013 verhuis ik weer terug naar Nederland. Ik zou het jammer vinden als ik door misdragingen van anderen geen gebruik meer kan maken van de camping. Als uw administratie klopt sta ik nog steeds ergens genoteerd. Ook ben ik geregistreerd lid van de NFN. Misschien dat u bereid bent uitzonderingen te maken voor alleenstaande/alleengaande personen die in uw archieven voorkomen en waar niets op is aan te merken. Zo niet, dan is dat jammer en zoek ik wel een camping waar ik wel welkom ben.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.043