Naturismegids

Recensies van paul

Helios (Athena)

22-11-2015
Net na hoogseizoen, een afgesproken eerste bezoek.
Blijkbaar toch geluk dat er iemand was om open te doen.
Onthaal was redelijk. Daarna in een redelijk oud en niet schoon hok uitkleden. Verder lopen naar de camping, waar eerst het redelijk mooi zwembad opvalt. Bij het zwembad treffen we iemand, die ons overspoelt met allerlei regels (sommige ook onzinnig). Zonneweide bijna altijd in schaduw, en stoeltjes die in de zon stonden bij het zwembad moest voorbehouden blijven aan degene die daar even wat onderhoud deed.....
Verdere indruk van de camping: oud en achterstallig onderhoud. Zwembad en bar zeer beperkt toegankelijk wat betreft openingsuren - dat er iemand is.
Geen zin om hier terug te gaan.

Saunacenter Elzenhof

22-11-2015
Een binnenkomst zonder welkom of goeiendag.
De saunaruimtes zijn goed. Groot genoeg. Alleen de infraroodsauna in de tuin is kleiner en omdat het een infraroodsauna is, niet de moeite. Stoombadruimte was ook prima, maar wel behoorlijk heet tov van de sauna´s.
De douches waren even schrikken. Als je de kraan ver opendraait kun je werkelijk verbranden door het veel te hete water. Dus moet je onder een slappe straal douchen, dan blijft het niet te heet.
Verbazingwekkend dat dit kan, het is onveilig zo heet.
Het zwembad was lang zo warm niet als gemeld, ik denk net 21 graden ongeveer ipv 30.
Dan de jacuzzi´s. Eén binnen en eén buiten. Die van binnen heeft zicht op alle ingangen van de sauna´s en de doucheruimte en al wat binnenkomt of doorgaat naar buiten.
In de jacuzzi lagen werkelijk de hele tijd dezelfde mensen. Ze keken je weg. Af en toe stapt er iemand vanuit de jacuzzi naar de douche om dan weer terug te keren. Als we in de douche gingen werden we erg bekeken vanuit die jacuzzi.
Overal voelden we ons heel erg bekeken. We waren duidelijk buitenstaanders die in een vaste kliek terechtkwamen.
De sfeer was echt onaangenaam. Ook van het personeel achter de bar.
Aan de bar hingen ook mensen, de vaste groep. Dat was wel duidelijk.
Buitenjacuzzi bleef ook bezet.
Alleen tijdens de opgietsessie hadden we even de kans voor een jacuzzi. We gingen naar de binnenjacuzzi waar toch nog steeds een oude man in lag, op een rare manier of ie bijna in slaap viel. Een nors kijkende vrouw van de kliek kwam er zwijgend in. Toen we gingen douchen kwam ze zelfs daar de boel goed bekijken. Niet alleen mij maar ook anderen.
Kort hierna zijn we na slechts ruim 2 uur bezoek vertrokken uit deze zeer onaangename sfeer.
Een tot ziens kon er van het personeel ook niet meer af.
Dikke drie op vijf voor de welness op zich, en een dikke ster aftrek voor de sfeer en het personeel. Daarom 2 op 5.

Bezocht November, 2015
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.042