Naturismegids

Recensies van Yoran

Hotel zum walde

15-09-2015
Zum Walde

Ik en mijn vriend zijn net na het zomer seizoen hier geweest van een maandag op een dinsdag.

Het was er heerlijk rustig, slechts een paar andere mensen gezien en over het algemeen hadden wij het hele spa gedeelte voor onszelf.

Vanaf de middag tot 8 is het clothing optional, en wij waren in die paar uur de enige nudisten daar. Maar de gekleedde gasten stoorde zich niet aan ons. Gezien de reviews op booking.com vermoed ik dat ze nu wat duidelijker hierin zijn. Stond ook hier en daar duidelijk aangegeven dat het een nudistische spa is.

Het eten was helemaal top en de mixdrankjes ook.
Raad ook aan om na de sauna van een 'Hugo' te genieten!

Het feit dat wij een homo-koppel zijn was overigens ook geen enkel probleem daar.

Enig minpuntje: Zwemwater is vrij koud en verder is het wel wat klein.
Super voor een avondje ontspannen, maar raad het niet aan voor meerdere dagen.

Naaktstrand Bussloo

24-07-2019
Kom hier inmiddels al 10 jaar. Het is echt een van de beste naaktstranden van Nederland. Druk bezocht door een divers publiek, en het strand is dusdanig breed dat je zelfs op de drukste dagen nog wel een rustig plekje kunt vinden.

Aan het begin van het seizoen zijn er soms want bezoekers die denken dat je er ook seks kunt hebben, maar er wordt streng op gelet. Mocht je zelf iets zien of overlast ondervinden, meteen de politie bellen. Dat raad Leisureland zelf ook aan en volgens hun site en de Stentor (lokale krant) werken zij nauw samen met de politie om de swingers en cruisers snel aan te pakken. In mijn beleving gebeurt dit ook en is het aantal foute mensen in de afgelopen jaren flink afgenomen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047