Naturismegids

Recensies van Henkjan

Ada Bojana FKK: Camping Naturiste

06-09-2015
Heerlijke camping. Een beetje gedateerd wat begrijpelijk is.volgens insiders wordt de camping overnemen door een Franse camping organisatie.
Een mooi strand, lekker weer, en een fijne plaats onder de bomen. We hebben ons hier uitstekend vermaakt.

Naturist BB Physis

07-08-2019
Wat is dit een perfecte locatie om de zuid-west kust te ontdekken.
Een fantastische eigenaar die je meteen het gevoel geeft dat echt alles kan. Uitstekende dagtrips enz enz voor je op papier zet. Geweldig onderkomen en alles wat je nodig had was aanwezig. Voor iedereen is dit echt een aanrader.

Club le Peonie

30-08-2016
Eind juli deze camping bezocht. Ligt inderdaad aan de ss125 en de afslg naar beneden gauw gevonden. Het is ( zeker de eeerste keer) een toch wel erg steile weg naar beneden maar eenmaaal beneden kom je in het paradijs. Het is een knusse camping zonder toeters en bellen. Alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Zelfs de broodjes kun je bestellen. 2 douches, 2 toiletten, 2 afwasbakken, 2 wastafeels en 2 koelkasten met vriesvak en een heerlijk zwembad heb je tot je beschikking. Angelo is de man die de praktische zaken uitvoert en is echt zeer behulpzaam ( behalve zijn engels ). 2x per dag maakt hij het zwwembad schoon waarna hij rond 20 uur vertrekt om de volgende ochtend je vers bestelde broodjes bij je tent legt. Al met al had ik dit niet willen misssen.

camping Nudist

29-05-2016
Het sanitair heeft een opknapbeurt gehad. Zag er goed uit. Ook een fijne bijkomstigheid is dat je er sinds vorig jaar kunt pinnen. Het is en blijft een geweldig eiland en een leuke, goed verzorgde camping.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.052