Naturismegids

Recensies van Arina Stapper

Sjøhaug Naturist Center

29-08-2015
Eindelijk in Noorwegen aanbeland. De westkust al eens per cruiseschip uitgebreid bewonderd .
Plan was om een stukje zuidkust vanaf Kristiansand richting Oslo te gaan.
Op advies van een aardige Noorse man overgestoken van H0rten naar Moss, zijn geboorteplaats, en zo terecht gekomen bij camping Sjohaug.
Normaal gesproken ga ik na een dag of 2/3/4 verderop met mij VWbusje maar hier had ik het zo ongelooflijk naar mn zin dat ik me echt pas na een dag of 9 los kon rukken om weer eens verderop te gaan. Heb het natuurlijk ook getroffen met mn mede kampeerders maar over het algemeen een prima sfeer, heerlijk relaxed, fijne plek ! Als ik ooit nog eens in de buurt ben ruim ik daar zeker tijd voor in om een poosje te staan. En volgens mij gaat dat nog wel eens gebeuren want Zweden heb ik links laten liggen en daar wil ik toch ook wel eens kijken :-) :-) :'
-)

Sørlandet Naturist Center - Isefjær

29-08-2015
Verrassend prettig !!!
Inderdaad maar zo'n 20 km van de boot/stad Kristiansand, heb wel 8 keer uitgeroepen #tsjeeswatishethiermooi#.
Verder wat hier al meer geschreven is, ben ik het helemaal mee eens, zeer gastvrije vriendelijke ontvangst, kreeg een fijne plek op het grasstrand.
Was echt onder de indruk van de schoonheid van het uitzicht en de rust.
Zaterdagavond een uitermate goede en gezellige BBQ met aansluitend een poosje heerlijk in de hottub...vond ik enig ! zeer relaxed, aanbevolen ! en dat ook nog eens gerund door vrijwilligers.
ps ook kamers te huur !
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.054