Naturismegids

Recensies van Piet en Ellen

Domaine d'Enriou

11-08-2015
Domaine D'Enriou is deze zomer (hoogseizoen) weer goed bevallen, wel viel ons op dat de bar dit jaar eerder (0:00) dicht ging en echt duur is geworden (simpele kleine cocktails voor 9 EUR!!!) Wellicht dat het hierdoor ook een stuk rustiger was. Veel jonge stellen van in de 20/30 aanwezig wat voor een leuk sfeertje zorgde op de camping.

Grote verandering is het "NIEUWE" zwembad, de tegels en randen zijn vernieuwd in mooie witte tegels die niet te heet worden door de zon en duidelijk minder wespen aantrekken.

Al met al een geslaagde vakantie!

Camping heeft denk ik voor nog geen 2/3e vol gestaan, en al zal hij vol staan, dan is er altijd nog wel plek, er is volgens mij geen enkele camping waar je zulke grote plekken kan krijgen.

Camping Naturiste La Clapère

11-08-2015
Drukke camping met zeer kleine plaatsen voor 35 Eur p/n (2 p met klein tentje + electra) Douches waren middelmatig. brood kan je niet reserveren maar je moet maar hopen dat ze wat hebben, geen enkele dag dus pain au chocolats kunnen krijgen, gelukkig wel elke keer een stokbrood weten te bemachtigen.

Voor ons nooit weer hier. Voor jeugd/jongeren lijkt het me trouwens wel de ideale camping! De rivier kan je niets mee, geen echt strandje oid maar wel leuk voor kinderen om mee te spelen.

Prijs/kwaliteit verhouding lijkt nergens op, maar het is natuurlijk ook een dure streek. Verder waren de receptie tijden erg storend en dat je overal geld voor bij je moet hebben, iets op rekening krijgen is onmogelijk.

Domaine d'Enriou

03-02-2013
tja, kan lange verhalen gaan schrijven, maar topcamping die je echt het gevoel van de Provence geeft. Personeel (en ook de eigenaar) zijn echt enorm vriendelijk, mits je je een beetje aan de franse normen en waarden houdt, ga niet de botte Nederlander uithangen, want geloof me, dat kunnen Fransen veeeeeel beter :) Pas je aan, en zult je hier voelen als een god in Frankrijk en ze zullen er alles aan doen om jouw dat gevoel te laten behouden ;)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.031