Naturismegids

Recensies van Jolanda

Plage du Camping Naturiste Sérignan Plage

10-08-2015
Prima strandje. Wij kwamen vaak vanaf andere plaats dus moesten idd gekleed aankomen lopen. Naakt in de auto wordt nergens geaccepteerd ;-) En kleedden ons daar uit om te genieten van het strand. We verbleven op le Village de Bosc, 50 min met auto rijden. Veel naturisten op strand. Af en toe iemand met slipje of broekje aan, naast partner die wel naakt was. Toch fijn dat dat kan?!!

Vanaf parkeerplaats is stukje lopen door de duinen. Prima te doen.

Le Mérou

02-08-2015
Wat een zalig terrein met geweldige eigenaren! En een rust.... Heerlijk. Mooie ruime plekken. Kleinschalige camping. Mia kent gewoon gelijk al je naam, heel knap en persoonlijk. Het brood wat morgens op je tafel ligt te wachten: subliem! Gezellig, prettige sfeer en enorm schoon sanitair met geweldige (hete) douches! Kwamen eerst voor paar dagen en zijn er 9 dagen gebleven. Zalig. Het enige ienimienie minpuntje was voor mij het zwembad: beetje klein.

Le Village du Bosc

02-08-2015
Wat een heerlijk terrein, mooie ruime plekken, rust, uitzicht op de bergen, fijn zwembad en goed sanitair en schoon!! Twijfelde eerst met gaan ivm ervaring hieronder beschreven over ontvangst. Maar ik begrijp er niets van dat die meneer schrijft dat er geen plek is om grote caravan en auto voor de slagboom neer te zetten. Plek zat! Snap best dat eigenaar not amused was toen hij gewoon het terrein op reed. Wij stonden met twee grote autos en grote caravans aan de zijkant geparkeerd. Nathalie is heerlijk gestoord. Enorm naar onze zin gehad. Kwamen voor drie dagen, werden er 10. Moesten toen helaas weer naar huis.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.055