Naturismegids

Recensies van Toos en Harry

Les Fourneaux

04-08-2015
We wilden dit jaar binnen een dag rijden van Midden Nederland naar Frankrijk op vakantie. Op Internet Les Fourneaux gevonden (met behulp van recensies op de site van Naturisme Gids). Dat de camping was overgenomen door enthousiaste mensen gaf de doorslag er naar toe te gaan, en...........we hebben er geen minuut spijt van gehad. Zeer vriendelijke en uiterst behulpzame eigenaren Jolanda en Remco en hun dochters Kim en Mel. Wat een werk hebben ze al verzet en er is nog zoveel te doen (door o.a het achterstallige onderhoud door de vorige eigenaren). Maar er zijn ook nieuwe plannen zoals het aantal plaatsen met elektra flink uit te breiden en een nieuw toiletgebouw realiseren.
De ontvangst is uiterst vriendelijk en ontspannen. Jolanda maakt met de aangekomen gasten een rondje over het terrein om de plekken te laten zien en het e.e.a. te vertellen over de camping. De kampeerplekken zijn enorm (tussen 400 en 1500m²) !!! Je hebt dus veel privacy en je kunt hier helemaal tot rust komen. Het terrein is 43 hectare groot waarvan 15 hectare als camping met een mooi zwembad als het middelpunt van de camping.
Dagelijks is er vanaf 17:00h een gezellig borreluurtje. Verder is er elke zondagavond een gezellige BBQ.

Er is elders in Frankrijk een camping die met "hier kun je de stilte horen" adverteert Dit is zeer zeker ook van toepassing op Les Fourneaux.
Kortom een erg leuk terrein met zeer enthousiaste hardwerkende eigenaren die ontspannen gezelligheid, rust, ruimte en natuur hoog in het vaandel hebben staan en waar we zeker nog eens terug komen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.051