Naturismegids

Recensies van ROB

Val Drôme Soleil

02-08-2015
We zijn net terug van een paar dagen val drome. Een ongeplande tussenstop opweg naar huis. Wat een prachtige camping en wat een aardige mensen.
We komen hier zeker terug maar dan voor een langere periode.

Wij fervent geocachers vonden maar weinig cache in de regio (ze waren te moeilijk) en ook dat maakt dat we er graag nog eens komen !

Een aanrader ! En zeer goed bereikbaar.

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

08-05-2013
Wij waren in de meivakantie met een vriendenstel en onze kinderen aan het toeren geslagen toen we ineens zeer dicht bij castillion bleken te zijn. Oh wat hadden wij ons vergist in de gorges du verdon....na 2 uur rijden kwamen we toch op de camping aan.

Het was er heerlijk rustig, echt bezig met het opstarten van het seizoen. We kwamen er vrij hongerig aan. En terwijl er niks open was heeft de eigenaar binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel weten te toveren voor 6 personen ! Niets dan lof en het was nog heerlijk ook.

De omgeving is er super ! Een fantastisch uitzicht ! Alleen de rit er naar toe (vooral de laatste paar kilometers naar de camping lijkt ons met onze caravan wat eng). Maar we gaan er zeker komende zomer naar terug om langer van dit kleine paradijs te genieten !
Top !
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.044