Naturismegids

Recensies van Hans

Minicamping De Andere Kant

01-08-2015
Vergeleken met andere naturistencampings komt het terrein een beetje rommelig en onverzorgd over. Het sanitair is schoon, maar wel oud. Eigenaren zijn aardig en behulpzaam. Ze probeerden ons te overtuigen dat zij 1 van de betere naturistencampings in ons land waren. Dit was misschien in 2011 het geval, maar helaas kunnen we deze mening nu niet meer delen. Als men iets meer energie gaat stoppen in het onderhoud van het terrein en gaat investeren in het sanitair, kan het zeker weer een topcamping worden. De locatie is goed in een mooie omgeving.

Minicamping Nieuw-Moscou

01-08-2015
Zijn hier al een aantal keren geweest. Heerlijke rustige camping met veel privacy voor naturisten. Complex bestaat uit naturistencamping, (kleine) textielcamping en appartementenverhuur in de manege, waar ook een prachtige kantine is. Deze is echter alleen gekleed te bezoeken. Sauna, jacuzzi en zwembad bevinden zich op het naturistengedeelte. Heerlijk plekje om even weer op adem te komen, met vriendelijke eigenaren en leuke (vaste) campinggasten.

Atlanta (vereniging Atlanta)

29-07-2015
Tot nu toe, de mooiste camping die wij hebben bezocht met onze camper. Mooi sanitair, goeie accomodatie en hele vriendelijke mensen. Wij waren hier voor de 1e keer in juli 2015, maar het voelde een beetje als thuis komen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.074