Naturismegids

Recensies van fam de Haan

Club du Soleil de la Porte Océane

18-07-2015
Mooie camping maar slecht onderhouden, soms smerige toilet en douche. onderscheid tussen tent en caravan, tent geen internet en electra, wij moesten ons luchtbed in de kantine gaan opblazen, je kon wel koken in een keukentje en je spullen in een overvolle ijskast zetten, hield dus in dat als je tent bewoner je in de regen je spullen kon gaan halen, maar de ontvangst was hartelijk Michel liet je alles zien van zijn "Paradijsje" de omgeving en plaatje maar voor ons eens maar nooit meer.

Het Verlaat

18-09-2021
Voor de tweede keer naar Het Verlaat, nieuwe eigenaren hadden wij gehoord en wat zijn ze vriendelijk en aardig (wij maken het op andere campings wel anders mee) niets is hun te veel en heb je een vraag geen probleem word opgelost.
Wij hadden een bungalowtent gehuurd voor een lang weekend het was er netjes , schoon alles aanwezig en zalige bedden, heerlijke plek om eens lekker bij te komen.
De camping zag er netjes , gemaaid en schoon uit, wat ons ook opviel was dat de dieren verblijven er zo schoon bij lagen.
Nee niks mis met deze camping met zijn nieuwe eigenaren die hun stinkende best doen om het iedereen naar de zin te maken, ons zien ze er zeker terug.

Nature et Soleil de Normandie

31-07-2021
Wat een leuke camping en vriendelijke ontvangst, we konden onze tent naast het schone en warme zwembad zetten, waar een prachtige plaats was. het toiletgebouw is kraakhelder en de camping word prima onderhouden.
Deze camping is een geweldige uitval basis als je naar het Naturisten strand wild of naar de invasie stranden (de moeite waard).
Voor een grote supermarkt hoeft je niet ver te rijden die ligt in Parthenay die trouwens een prachtige oude binnenstad heeft.
We hebben er een week gestaan en komen er als we langs deze kant weer naar huis gaan zeker terug.

Arnold en Frederique

Les Trois Vallons (Sport et Soleil)

31-07-2021
Wij kwamen aan en waren verbijsterd van het uitzicht, in een woord prachtig!!
Maar er waren twee mensen aanwezig die de dag erop weg gingen en de eigenaar was op vakantie, zoek het maar uit leg het geld maar in een envelop als je weg gaat u staat de hele week alleen wij komen in het weekend weer terug ( wij kwamen op zondag)
Ik vraag nog blijft het zwembadje dan nog open het antwoord was nee daar is dan niemand voor.
U begrijpt wij waren de dag erop weer weg.
Jammer hoor van deze camping in het hoogseizoen niemand daar terwijl het een mooie plek is met alles erop en aan maar om er alleen te staan vonden wij niet leuk.

Frederique en Arnold

L'Oliverie

31-07-2021
Voor de eerste keer naar deze camping, wat een ontvangst van Alex in zijn vloeiend Engels met frans accent staat hij je super vriendelijk te woord en niets is hem te veel.
Iedere morgen kun je je bestelde brood ophalen in de recreatieruimte waar het voor je klaar ligt. Het zwembad is kraakhelder en heerlijk van temperatuur.
Toen we aan kwamen mochten we de tent zetten waar we wilde er zijn geen afgeschermde plekken dus zoek maar lekker een plekje, geweldige sfeer en schone toiletruimte met wc papier.
wij komen er zeker nog eens terug.
Alex en Melanie bedankt voor deze geweldig week.

Arnold en Frederique

Le Champ de Guiral

31-07-2021
Dit is een paradijsje, wat een geweldig echt frans campinkje met schatten van eigenaars.
Monique en Joël heel hartelijk bedankt voor de geweldige tijd, we stonden een hele week bij jullie en namen met spijt afscheid maar moesten verder.
Het prachtige zwembad, de geweldige sfeer en het heerlijke eten het was fantastisch.
Monique wij hopen dat het met jou mobile telefoon toch nog goed is gekomen.

groetjes Frederique en Arnold

Les Grands Chênes

31-07-2021
Een waarschuwing voor mensen met een handicap die geen rolstoel hebben, deze camping is niet geschikt voor jullie, de eigenaresse denkt dat ze het beter weet dan welke specialist dan ook, als je een gehandicapte kaart op je auto hebt en je kunt een paar passen zetten dan mag je auto niet naast de tent als je geen rolstoel hebt terwijl de parkeerplaats +_ 350 met naar beneden lopen is en het zwembad ook dit werd ons op niet te verstane wijzen te kennen gegeven door mevrouw terwijl haar man goed keuring had gegeven om de auto naast de tent te zetten.
Elke camper daar in tegen met campertent mag gewoon door de slagboom (die zei zelf met afstandsbediening open maakt) naar boven en voor iedere wissen was naar beneden.
Verder waren alle ligbedden vastgeschroefd aan de grond bij het zwembad (als of je ze meeneemt naar boven) en vergeet geen wc papier me te nemen want daar moet je nog met de rol onder de arm naar het toilet, de wifi is waardeloos maar wel gratis.
Wij waren de dag erop weer weg, de arrogantie, ons zien ze daar nooit meer terug.

NON Aamsveen (vereniging NON Aamsveen)

13-06-2021
Wij zijn net terug van Non Aamsveen.
Een hele mooie goed onderhouden camping.
We werden gastvrij ontvangen en de sfeer is er gezellig.
Konden als tentbewoner de ijskast gebruiken wat natuurlijk erg fijn is.
Helaas stikt het er van de muggen, en als tent bewoner is dat niet echt prettig.
Wat opviel is dat er veel vaste plekken zijn en er maar een tentenplek.
Op de website staat dat de wifi van uitstekende kwaliteit is, nou hij is waardeloos valt vaak uit en dan heb je ook nog geen bereik.
Wel een prachtige omgeving en Enschede vlakbij waar een prima winkelcentrum is voor de dagelijkse boodschappen..


Fam de Haan

Invicta Sun Club

06-06-2019
We hebben net een paar dagen op Invicta gestaan en vonden het vreselijk jammer om weer te gaan.
Wat een geweldige ontvangst en wat een vriendelijke mensen.
Dat er geen elektra was niet zo een probleem, je mobile telefoon kon als je dat wilde opladen in de keuken van het kantine gebouw, waar je ook kon koken als je dat wilde.
Heerlijke warme douche en alles schoon, geweldige sfeer.
And Linn thank you again for your hospitallity and al de help.

Arnold en Frederique

Le Dorier, camping naturiste associatif

17-08-2018
Voor de tweede keer Doriër, wat is dat toch een geweldige camping, wij met tent kregen een prachtige plek met een schitterend uit zicht op de Loire. Het zwembad is prachtig en als je op je ligstoel heerlijk ligt te zonnen kun je ook genieten van het uitzicht. prima sanitaire, een echte Franse clubcamping waar we als we in de buurt zijn zeker weer terug komen.

Le Haut Chandelalar

17-08-2018
Voor de tweede keer naar deze camping, eerst keer was ons erg goed bevallen, maar nooit meer dus, ik heb een gehandicaptekaart op de auto deze mocht niet naast de tent omdat ik geen rolstoel had werd ons te kennen gegeven, wat is dat voor een antwoord!?. We kregen een plek vlak bij het toiletgebouw en ontdekte dat die volgens ons na de herfst nooit meer schoongemaakt was, ik heb een wc zelf gepoetst en als het donker werd kon je niet douchen er was geen licht. Ook vind men dat er in het voorseizoen klussen gedaan moeten worden maar men vraagt wel de volle prijs terwijl je 3 dagen van s'morgens vroeg tot laat in de middag van het geluid van een bosmaaier mag genieten. Voor ons dus niet meer , als je er een huisje huurd zal het anders zijn maar als tent kampeerder kun je er in het voorseizoen beter weg blijven.

Domaine du Petit Arlane

17-08-2018
Gezellig, druk, goede sfeer, mooi zwembad, prima restaurant, goede warme douches ( wel met je rug tegen de knop blijven staan want ze gaan na 2 sec uit maar ze zijn warm. prima plekken, wij hadden een leuk uitzicht op de vijvers waar de honden in konden zwemmen en de karpers kwamen om brood bedelen. We hopen dat het een naturisten camping blijft ( de camping staat namelijk te koop) zo ja komen wij er zeker terug.

Les Fourneaux

17-08-2018
Wat een geweldige camping, we hebben genoten, gigantische plekken, je kon kiezen of op de familie kant of de rustige kant of wild kamperen, spiksplinternieuw sanitair blok met alles er op en aan en een groot zwembad. Iedere dag borreltijd van 17.00 tot 19.00 leuk hoor zo leerde je mensen kennen. Ook een BBq avond meegemaakt en een keer per week kan je je inschrijven om uit eten te gaan met Remco of Jolanda die trouwens alles doen om het je naar de zin te maken. O ja de laatste nacht kun je slapen in de Dortoir( slaapkamer) dit was fijn zodat wij de tent droog in de auto hadden en op tijd konden vertrekken. Jolanda en Remco wij komen zeker terug.

Het Reterink

29-08-2017
Deze nieuwe camping in het Overijselse land is een klein paradijsje, alles er op en aan en kraakhelder, hele vriendelijke en gastvrije eigenaar die het zijn gasten naar de zin wil maken. de sauna gemaakt in een oude mest silo is een plaatje met een mooi zwembad erbij.
Onze tent stond heerlijk in het zonnetje op een grasveld waar menig golfliefhebber jaloers op zou zijn en de omgeving is prachtig. Wij komen er zeker terug, een tip, bel van te voren want er zijn maar 16 plaatsen en die staan zo vol.
Ed we hebben genoten, groetjes van Freke en Arnold de Haan.

Domaine Naturiste la Petite Brenne

16-07-2017
Voor het eerst op deze camping en geen minuut spijt, geweldige ruime plekken, rust, prachtig zwembad en schoon en net sanitair, geweldige eigenaars die alles doen om het je naar de zin te maken. We hebben onze ogen uitgekeken naar de prachtige mozaïek die je overal op de camping vind. wij komen hier zeker terug.

Fam de Haan.

Camping Millefleurs

14-07-2017
Wat was het een heerlijke camping, we hebben genoten, mooie plek, schoon sanitair, fijn zwembad.
Het eten was erg goed en Hans en Simone deden er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. wel even rekening houden met het fijt dat je alleen internet en wifi bij de receptie hebt en op je eigen plek onbereikbaar bent, dus mailen of bellen beneden of in het dorp. Ons zie je er in ieder geval weer terug we hebben genoten.

Arnold en Freke de Haan

Val Drôme Soleil

14-07-2017
We zijn er voor het eerst geweest maar ook voor het laatst, als je een tent hebt krijg je een tentenplaats boven op de berg op kiezel, waarom mogen tenten niet beneden? het sanitair is daardoor erg ver weg, tot laat hoor je de muziek tot aan je tent. Dit is een camping waar je bloot loopt omdat je bruin wilt worden het naturisme is hier ver te zoeken, niet erg voor een ieder wat. De eigenaar staat voor je klaar en doet zijn uiterste best om het naar de zin te maken en het eten is er geweldig goed, maar voor een echte naturist is dit geen fijne camping.

Champagne Manoir

14-07-2017
Een paradijsje waar rust de boventoon voert, alles aanwezig, kraakhelder sanitair, heerlijke warme douche, leuk zwembadje om af te koelen en een prachtige omgeving. Je kunt er iedere dag (tegen vergoeding) mee eten, er staat is een ijskast voor algemeen gebruik en Wifi is gratis over het hele terrein. Wij stonden in de boomgaard waar je maar vier plekken hebt met een leuk uitzicht op de prachtige oude boerderij. Henriette en Erik bedankt, we hebben genoten en komen zeker nog eens terug. groetjes Arnold en Freke de Haan.

Centre Pardigue

26-07-2016
Geweldig weer bij Ria, er was eigenlijk geen plaats met electra meer maar Ria lost het zo voor je op. Met het mooiste uitzicht van de wereld stonden we op het voorste stuk en konden we bij een caravan electra krijgen om ons luchtbed op te pompen. De zwarte nachten met een waanzinnige sterrenhemel en het prachtige uitzicht, iedere ochtend vers brood en schone sanitaire en prachtige zwembad en Wifi in de schaduw van het zwembad, wij komen zeker terug.
Ria bedankt en tot een volgende keer.

Domaine Naturiste Château Guiton

19-07-2015
Het was weer genieten, een echte camping met Franse uitstraling Franser kan het volgens mij echt niet, fijn zwembad , goede schone douche en toilet niet spiksplinternieuw nieuw maar prima in orde. de pizza avond oergezellig en wijn in overvloed, s'morgens de bakker. Gelukkig niet erg groot waardoor je kunt genieten van de sfeer en de gezelligheid. De dames staan altijd voor de gasten klaar prima ontvangst en als je van kunst houd ben je daar ook op zijn plaats er staan her en daar kunstwerken die de camping iets heel aparts geeft, m.a.w wil je rust echt Frans en gezelligheid waar naturisme nog hoog in hat vaandel staat dan moet je naar Guiton voor ons een echt paradijsje.

Domaine de la Gagère

20-09-2014
Geweldige camping voor ons altijd een rust punt op de terugreis. Heerlijk om in het na seizoen op een camping te komen waar het restaurant nog open is en nog brood te krijgen is en waar de camping winkel iedere dag open is, we hebben genoten vande gezellige sfeer en de vriendelijjkheid.
Mat bedankt voor het vuur in de vuurschaal op onze laatste avond was een heerlijke afsluiting.
We komen zeker terug.
Groetjes, Frederique en Arnold.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.057