Naturismegids

Recensies van Henk en Will Robben

Camping Las Grullas

15-07-2015
Wat is dit een grote aanwinst voor naturistisch kamperen. Alle lof voor Lizette en Johan, die een heel prettige sfeer weten te creƫren, het prachtig schoon sanitair, super zwembad met zout water en het fantastisch gelegen terrein met zeer ruime staanplaatsen. De omgeving, de mooie sterrenhemel en de grote verscheidenheid aan vogels maken deze camping ook zeer de moeite waard. We waren er dit voorjaar 2 keer en komen zeker terug.

Le Clos Barrat

17-07-2019
Wat was het ook dit jaar weer heerlijk om op le Clos Barrat te zijn. Het leek wel een beetje op thuis komen. We wisten al dat het er schoon, ruim en gezellig is, maar nu heeft Henk ook kennis gemaakt met de yogasessies van Jolanda. Het was een mooi ervaring. Het boulen, zwemmen, lekker eten en ook de schone lucht en het prachtige weer, zijn prima ingrediƫnten voor een geslaagde vakantie. We komen graag wee een keer terug. Jolanda en Johan bedankt.

Le Clos Barrat

15-07-2018
Geweldig!!!! Een zeer sfeervolle camping met veel rust en ruimte. Aandacht voor iedereen en respect voor de natuur. Heel goed verzorgde maaltijden (Yolanda kan prima koken) en een zeer gezellige ambiance door veel live muziek. De gastheer en gastvrouw zijn zeer gastvrij en erg behulpzaam daar waar nodig is. Een echte aanrader dus.

Camping Las Grullas

14-07-2016
Wat een aanrader. We waren er vorig jaar ook. Het is hier zo mooi, zo in de natuur, zo rustig en ver weg van het massatoerisme. Toch zijn er een aantal steden die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan op kleine afstand. De eigenaren doen er ook alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Het is een mooi terrein, prima sanitair en een geweldig zwembad.
We komen zeker terug!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.04