Naturismegids

Recensies van kees mol

Minicamping Nieuw-Moscou

13-07-2015
We hebben weer een fantastisch week achter de rug op deze camping. Helemaal goed zou ik zeggen. Gastvrije beheerders, brandschone toiletten, zwembadje, jacuzzi, hout gestookte sauna. Goeie plekken. Een aanrader voor (niet)naturisten. B.b.q. pakket te verkrijgen en een zondags ontbijt tegen billelijke prijzen. We komen hier zeker weer terug.

Minicamping Nieuw-Moscou

20-09-2021
Als je nu toch op Nieuw-Moscou bent vergeet dan niet om de prachtige winkel van zoon Henk in Dedemsvaart te bezoeken. Er is daar van alles te koop Je kijkt je ogen uit.

Minicamping Nieuw-Moscou

19-09-2021
vandaag onze vakantie weer afgesloten
Wat is het toch een uniek en heerlijk plekje. GENIETEN met alle hoofdletters

Minicamping Nieuw-Moscou

17-09-2020
We zijn weer thuis na 14 dagen kamperen op deze camping. Zoals gewoonlijk zeer gastvrij ontvangen. Het is een prachtig en actief familie bedrijf. Op zondag kun je er ontbijten en dineren. We werden verrast met eerst 3 prachtige friese paarden naast de caravan en later 5 leuke schapen. Dat maakt het altijd gezellig. We hoorden dat er ook een mini kameel zou komen. Wat wil je nog meer. De jacuzzi is fantastisch maar lastig als je een fysieke beperking hebt. Handig zou zijn als er een soort leuning aangebracht zou kunnen worden zodat je makkelijk in en uit kunt stappen. We hopen volgend jaar er weer te kunnen zijn. Een fantastische plek.

Minicamping Nieuw-Moscou

14-07-2018
Het is een heel rustige camping.
De beheerders zijn heel attent en behulpzaam.
Alles is piekfijn in orde.
zwembadje, jacuzzi en houtgestookte sauna
Een echte aanrader.
We zijn er meerdere malen geweest.

Minicamping Nieuw-Moscou

13-07-2015
Het is een heerlijke (deels naturisten) camping. Geweldige gastvrijheid. De badgebouwen zijn brandschoon. De eigenaars zijn, met hun gezinsleden, vriendelijk en gastvrij. Je kunt met alle vragen bij hen terecht. Wij hadden ons electriciteits snoer vergeten. Geen nood we mochten er een van hen lenen. De plaatsen zijn goed. Zwembad, sauna, jacuzzi daar mag je gratis gebruik van maken. Kortom we hebben weer een heel plezierige week bij hen doorgebracht... Een dikke 10 voor deze camping.

Dwingelderhof

10-08-2014
Het is een prachtig terrein. Heel aardige beheerders. Een echte aanrader voor wie rust zoekt.
Kees en Ria

Loodsmansduin

09-04-2011
al jaren kamperen we in het naseizoen op de naturisten camping van loodsmansduin. Dit jaar zal het op een andere plek zijn vanwege de verbouwingen. We zijn benieuwd. Tot nu toe zijn onze ervaringen zeer positief.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.066