Naturismegids

Recensies van Lineke

Den Haag Westduinpark

06-07-2015
Er is toch ook altijd een houten klaphekje naast het wildrooster? In ieder geval bij het Savornin Lohman pad, en ook bij strandslag 8.
Daar kun je gemakkelijk doorheen.
Het is als je niet zo goed loopt wel een vermoeiende wandeling, en hier en daar een beetje steil naar boven of beneden ( ingang Laan van Poot, naasr de atletiekbaan).
Wel een heerlijk strand, rustiger dan de textielgedeelten links en rechts. Goeie douche.

Le Pont d'Adèle

18-07-2018
Groot kasteel met gites en ook een camping.
Juli 2018 hebben we een weekje een gite gehuurd in het chateau.
Uitstekend appartement, compleet en modern ingericht. Neem gite Romantique, dan heb je een superterras op het zuiden, met aan de ene kant uitzicht op de bergen van de Vercors en aan de andere kant uitzicht op groene heuvels van het Forêt de Chambaran. Onder het appartement een verwarmd buitenzwembad, sauna en jacuzzi inbegrepen in de prijs.
Grote tuin met ligbedden en bankjes, ook een BBQ.
Zeer gastvrije beheerders, en elke dag een gratis baguette voor de deur.

De camping ligt onder het chateau, in het voormalige park, tussen de oude bomen. Je kunt er fantastisch naturistisch wandelen, o.a. naar een beeldengroep, diep verborgen in het bos, waarbij je onderweg alleen kippen en soms een geit tegenkomt, maar wel wordt begeleid door een overweldigend vogelconcert.
Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers, je voelt de stress zo van je afvallen.
Heel ruime plaatsen, en een prachtig uitzicht over de vallei. In juli heel dun bezet, (1 tent, 1 busje en 1 caravan) ondanks het mooie weer.
Op de camping ook een klein zwembad en er is net een nieuw sanitairgebouwtje afgebouwd, de wat wrakke pipokar is nu dus verleden tijd.
Boodschappen in Saint Marcellin. 7 km, goed voorziene stad.
Leuke autotocht naar de Isere en door de Gorges de la Bourges naar Villard de Lans.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.062