Naturismegids

Recensies van Gerard en Karin

Istra

02-07-2015
Helaas wij zijn net terug , en ons zien ze daar niet meer ! wat een rotherrie tot 5 uur in de nacht dreunende disco bassen van de naastgelegen resorts, en dat iedere avond ! mooie plekken en saaie kale plekken het is maar wat je er voor wilt betalen.
Toiletten en douches netjes en schoon al is het vreemd een afsluitbare douche aan te treffen op een naturisten terrein. gevaarlijke rotskust die niet echt uitnodigt om er in te duiken.

Les Fourneaux

16-09-2016
even twee dagen hier gestaan met de camper op doorreis,naast het geweldig grote terrein ook geweldig grote plekken, prima ontvangst waarbij alles werd uitgelegd. mooi zwembad en een heerlijke ongedwongen sfeer op de camping lekker relaxen in een oase van rust en natuur, s,morgens heerlijk vers brood het beste wat ik in drie weken Frankrijk heb gegeten. sanitair was bij ons keurig schoon enkel het warm water voor bv de afwas is niet echt warm komt mogelijk omdat het op de zelfde leidingen van de douche staan, maar een keteltje warm water eerst koken lost dit probleem op, wij komen hier zeker terug. ongelooflijk wat de eigenaar sinds de niet zo lang geleden overname heeft veranderd en zeker verbeterd complimenten jullie zijn op de juiste koers !
Gerard en Karin Roosendaal.

Terme d'Astor

26-10-2014
beetje vreemde reactie van Pieter, wat verwacht je dan als passant, dat je juist de mooiste gereserveerde plek krijgt ?
Wij kennen Jacco en Jolanda inmiddels aardig goed om te weten dat ze altijd het beste met hun gasten voor hebben. Als ze je een betere plek konden geven dan deden ze dat wel. We hebben afgelopen seizoen ( dat op zijn eind liep ) zelf nog meegemaakt dat het volleybalveld werd gebruikt om te zorgen dat hun gasten toch ook van een goede droge plek hadden. Als je als passant aankomt kan je natuurlijk nooit geen eisen stellen want dan had je maar moeten reserveren. we hebben er ook menig een aan zien komen die ook geen droge plek konden vinden en toen gewoon verder naar een andere camping gingen dat had je natuurlijk ook kunnen doen ! In plaats daarvan kies je ervoor om toch te blijven en daarna je ongenoegen te uiten op een forum.
Wij (en vele met ons) vinden het een top camping en we zullen nog vaak van de gastvrijheid en perfect aangeboden ontspanning op deze camping gebruikmaken.

Domaine Laborde

16-05-2011
Gerard en karin,

We hebben hier een paar dagen in het voorjaar begin mei 2011 met de camper gestaan.
Ondanks dat we enkel gebruik konden maken van het hoogst gelegen kampeer terrein hebben we genoten.
Het buitenzwembad was nog dicht ivm aanleg van een extra glijbaan. maar het binnen zwembad maakte alles goed.
Op gezette tijden was het winkeltje open voor de hoogst nodige aankoop. ( in de top maanden zal er ongetwijfeld meer te krijgen zijn ) voor ons was het voldoende.
De camping was aan het ontwaken uit de winterslaap en mede dankzij het goede warme weer hebben we lekker een paar dagen kunnen uitrusten en genieten van deze geweldige Camping.
Super schone sanitair ruimte,s ,netjes gemaaid gras, vriendelijk ontvangst, zelf een leuk plekje uitzoeken en rust maakte het een plaatje compleet.
Het was onze eerste naturistische ervaring , en we hebben genoten voor ons nagenoeg nu nog alleen nog maar naturistische campings, ook mede dank zij de geweldige medekampeerders.

Domaine Laborde we komen zeker vaker terug.

Gerard en Karin
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.04