Naturismegids

Recensies van G en L.

Vritomartis Hotel

25-06-2015
Vritomartis is een prachtig gelegen hotel, uitstekend verzorgde tuin en accomodaties. De maaltijden in buffetvorm zijn goed, zonder meer. Weinig verrassingen, noch goede, noch slechte. Vriendelijk personeel. Echt naturistisch kan je het domein niet noemen. Het beperkt zich tot het verplicht naakt zonnebaden aan het zwembad en het afgelegen strandje. De centrale gedeelten alsook de winkel zijn textiel. Verplicht textiel zou beperkt moeten blijven tot de receptie en het voedingsgedeelte van de winkel.

Naturist angel club hotel

30-05-2015
Wij hebben een aangename week beleefd. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. De kamers zijn in orde en proper. Voor de beleving van naturisme is dit hotel uitstekend. Uitbaters en personeel zijn zeer respectvol en bijzonder vriendelijk .Het zwembad - zonder chloor - 24/7 beschikbaar is een troef.
Het avondeten is een zwak punt, wegens te weinig keuzemogelijkheden en een te rigide formule: een buffetvorm voor voorgerecht en dessert is eerder aangewezen en komt alzo meer tegemoet aan de wensen van iedere klant.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.059