Naturismegids

Recensies van hans kampf

Allgemeine Körperkultur Birkenheide

24-06-2015
wederom perfect om weer even opt e laden op doorreis vanuit Polen, heerlijk gezwommen en gelezen.

Tything Barn

23-06-2018
In mijn beleving: geen geneuzel over het sanitair: er zijn mensen die vanuit hun bezieling een naturistenterrein in stand willen houden. Dat geldt zeer zeker ook voor Jo en June en hun team op Tything barn. Als je van de natuur houdt en je een beetje kan aanpassen aan het feit dat er geen gouden kranen zijn dan is dit een prachtig terrein! Er komt schoon water uit de douche, de mensen doen hun best! De wc's zijn prima prima, maar wellicht iets anders dan thuis. Ik hoop van harte dat Tything barn zo kan blijven als het is:precies goed!
hans - Tything Barn
hans - Tything Barn (2)
hans - Tything Barn (3)
hans - Tything Barn (4)
hans - Tything Barn (5)

DOLCOED Caravan and camping

23-06-2018
Het is bijzonder dat er nu in Wales weer een nieuw naturistenterrein is. In nauwelijks twee jaar is er een prachtig terreintje uit niets opgebouwd. Ga kijken en beleven!
Hans Kampf - DOLCOED Caravan and camping
Hans Kampf - DOLCOED Caravan and camping (2)
Hans Kampf - DOLCOED Caravan and camping (3)
Hans Kampf - DOLCOED Caravan and camping (4)

Tything Barn

19-04-2017
Ontzettend mooi naturistenterrein in een oude steengroeve, waarvan de wanden met varens en bomen zijn begroeid. In de waterpartijen, die vroeger als oesterkwekerij zijn gebruikt zijn kan je nu zwemmen, of genieten van het waterleven. Aan de andere kant van het terrein ligt een getijderivier met fikse getijdeverschillen met een schitterend en vogelrijk estuarium. De omgeving leent zich prima voor wandelingen, zowel in het estuarium als in de achterliggende heuvels, met allerlei public footpaths.

De beste toegangsweg voor caravans is via West Williamston en de Rosemary Lane. Anders loop je het risico dat je in de problemen komt bij tegenliggend verkeer.

Naturist Camping am Flemhuder See Kiel e.V.

24-06-2015
Ook dit jaar weer een paar dagen gestaan, aardige mensen.

Naturist Camping am Flemhuder See Kiel e.V.

10-12-2014
Prima terrein om de omgeving van Kiel te verkennen en op doortocht naar Scandinavië of de ferry naar de Baltische staten. Gastvrij!

BffL Kassel e.V.

18-05-2012
foutje: is geen 30 ha maar 34000 m2 = 3,4 ha

Hans
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.051