Naturismegids

Recensies van van boekel

Domaine de Bélézy

28-05-2015
Een prachtige camping, waar we nu voor de derde keer naar terug zijn geweest. Elk jaar wordt het mooier, het park is prachtig onderhouden, de zwembaden schoon en mooie ligstoelen rondom. Het huisje wat we gehuurd hadden keurig schoon, personeel erg vriendelijk en behulpzaam en het is fijn dat er nog echte naturisten terreinen bestaan waar het fijn is om bloot te kunnen lopen. Het dorp is op loopafstand met de echte kleurrijke provençaalse markt, en we hebben weer veel nieuwe wegen ontdekt om te fietsen tussen de kersenbomen.
En natuurlijk het weer ! vooral in de periode dat wij op vakantie gaan (mei) is Bélézy toch altijd een goede keus wat zon betreft.
Bedankt voor alweer een heerlijk geslaagde vakantie.
Bert en Ria

Domaine de Bélézy

14-09-2012
Voor ons een heerlijke camping. Wij hadden in augustus een houten bungalow gehuurd, erg leuk en luxe huisje en zeer compleet ingericht, met groot terras met houten tafels en stoelen en confortabele ligstoelen. De kinderen hebben het heel leuk gehad in de miniclub. Prachtig groot zwembad, goed restaurant (hele redelijke prijzen) zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een leuke sfeer op het terrein. Ook leuk publiek,wat denk ik ook een beetje met de prijs te maken heeft... dus geen "stinkende worstjes op de barbecue" bij de buren. Zeer kwalitatieve concerten 's avonds (jazz, klasiek, maar ook dansavonden en film onder de sterren, dat was echt magisch !). Ook netjes stil rond 23uur. En vooral GEEN AUTOS op de camping, dat is toch een rustig gevoel vooral met kleine kinderen. Ook geen muggen of andere vervelende vliegjes waar we vorig jaar voor gevlucht zijn bij Grande cosse. Al met al voor herhaling vatbaar, en het is de prijs zeker waard, de omgeving, de zon en warmte, alle aktiviteiten zijn inbegrepen zelfs de miniclub... we hebben al weer gereserveerd voor volgend jaar !

Domaine de Bélézy

21-10-2009
Wij hebben er in augustus een fantastische vakantie doorgebracht. Een mooie kampeerplaats, schone sanitairblokken, vriendelijk en behulpzaam personeel, een nieuwe uitbater in het restaurant (top en niet duur) en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de miniclub. Wij (als eind 30tgers) trouwens ook. Al dat gezeur van die ingeslapen ouwe naturisten over geluidsoverlast is overdreven ! Ze doen er echt alles aan om het na 23 uur ook echt stil te hebben. 's avonds gezellig gedanst, leuke avond-animatie met een super band voor het belgenfeest ! En veel mensen van onze leeftijd, dat is op die verstopte andere campings die wij hiervoor bezocht hebben toch minderj we hebben daar al echt het "vergrijzing" gevoel. De camping ziet er echt prachtig en schoon uit. Mooie zwembaden, net onderhouden tuinen, en elk jaar wordt het beter. Wij gaan zeker weer terug ! De kinderen hebben nu een leuke vriendenkring met fransen en nederlanders dus wij hebben al weer gereserveerd voor 2010 !

Domaine de Bélézy

22-07-2009
Zit nu heerlijk met mijn laptop onder de "platanen" van Bélézy met uitzicht op de Mont Ventoux. Ons eerste bezoek hier op de camping met onze tent. Prachtige plaats gereserveerd met genoeg ruimte voor zelfs een tweede tentje en niet zo'n "heggetjes" gevoel wat we bijvoorbeeld op serignan hebben met heg plaats heg en snelweg ertussen... Erg natuurlijk gelegen, er zijn kleinere plaatsen maar ook ruime plaatsen, wij hebben vroeg gereserveerd dus ook een mooie plaats... Ook echt waar voor ons geld. Als je het allemaal even uitrekend is het helemaal niet zo duur zoals iedereen dat altijd overal schrijft. Alles zit inbegrepen, mijn 2 dochters zitten in de miniclub met enthousiaste animatrices en mijn oudste zoon van 13 wordt ook prima vermaakt, wij hebben dus echt vakantie ! Een perfekt restaurant met originele menu's en niet duur. (begrijp niet zo goed het eerdere commentaar over de pizza's die zijn echt heerlijk !). Het dorp bedoin is op loopafstand met een echte provençaalse markt zoals in de folders. en de zwembaden zijn prachtig ! en goed onderhouden. Het is echt een prachtcamping met een gezellige familiale sfeer, waar we met een gerust hard onze kinderen rond laten lopen. we komen zeker terug. (voorlopig zit ik hier nog lekker een weekje met op de achtergrond de krekels die zingen, schuif een beetje meer op naar de schaduw want de 32°C is wat warm in de zon... sorry voor diegene die in NL onder de grijze wolken zitten !!! kom gauw !
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.045