Naturismegids

Recensies van Harry en Fien

La Palma Natura

26-03-2015
We hebben hier 11 fijne dagen doorgebracht in maart 2015 in app. no.4. Het appartement is ruim maar sober ingericht. Een groot terras op het westen, maar ook aan de voorzijde kun je in de ochtend in de zon zitten. De ligging is uitstekend, rustig en dicht bij alle mogelijke voorzieningen en bezienswaardigheden. Bovendien gelegen wellicht op de meest zonnige plek van La Palma: bij de bergen en in het westen hing regelmatig bewolking maar op Palma Natura niet. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, het zwembad lijkt op de fotos wel erg groot.....Het gratis WiFi bereik is helaas nogal beperkt.

Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes"

05-09-2016
Na vele jaren weer eens op doorreis hier een dagje verbleven. Het zwembad is een mooie aanwinst! Verder is alles bij het oude gebleven, vriendelijke ontvangst, mooi terrein, eenvoudig maar goed sanitair. Nog steeds ook laat lawaaierig in het weekend, zowel op het terrein als van jeugd op het strandje van de aanpalende Seine.

Les Fourneaux

05-09-2016
Na een week op Borvo alhier beland. Een erg fijne camping, prachtig aangelegd met mega ruime plekken. Hartelijke ontvangst en een fijn zwembad. Het sanitair is wel wat beperkt. Lekker brood vanaf 8.00 uur! En wederom een prachtige omgeving met schitterende plaatsen en dorpen.

Borvo Camping Naturiste

05-09-2016
Week 33 op Borvo gestaan met onze caravan en fietsen. Het is goed bevallen, heerlijk rustig, heerlijk brood iedere dag. Compleet en schoon sanitair, zeer ruime plaatsen, weinig schaduw, geen luxe. De omgeving is zeer aantrekkelijk, en er zijn veel fietsroutes ook zonder noemenswaardige hellingen. Van hier uit vertrokken naar Les Fourneaux, 60 KM westwaarts. Het enige dat we gemist hebben is een zwembad. Zo telt de mooie Bourgogne inmiddels al 4 naturistische campings!

Camping Ulika

20-06-2016
Vanwege de brandstof problemen in Frankrijk dit jaar maar eens Kroatie geprobeerd. Inderdaad, de camping is prachtig en luxe, goed onderhouden en zeer betaalbaar; je waant je qua kustlijn in de Caribbean..... Wel zeer druk en overdag onrustig, ook begin juni al, kleine plaatsen (vak D), 95% Duitsers en Oostenrijkers, veelal vaste klanten die elkaar al jaren kennen. Bijna alleen schaduw plekken. Zeer storend was het iedere ochtend veelvuldig gebruik van zeer lawaaiige trimmers, bladblazers e.d.
Kroatie is verder niet goedkoop, en bied wel mooie natuur en dorpen, maar met weinig variatie.
We misten de rust en het betaalbaar genieten van smakelijke restaurantjes en wijnen van Frankrijk.....
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.047