Naturismegids

Recensies van Daan en Trudi van Baarsen

The Natural Curacao

08-01-2015
We zijn zooooo benieuwd, we gaan in mrt/apr voor de 1e keer hier naar toe voor ,n lekkere naturistische vakantie! Maar lees nergens iets over het appartement? Heeft iemand daar ervaring mee? Hopelijk net zo fijn als je leest over de bungalows en of huisjes.
Grotejs,
Daan en Trudi van Baarsen

Bali au Naturel

30-03-2016
Het is in een woord ,n geweldig resort!
Heel gastvrij en niets is teveel! Personeel is super beleefd en heel vriendelijk!
Wij zijn net terug en hebben al aardig wat gezien w.b. naturisme maar dit spant de kroon????
Tuurlijk het is stil, je bent afhankelijk van het resort maar daar is niks mis mee! Bij ontbijt kan je vragen wat je wilt en s,avonds wordt er door 3 koks heerlijk voor je gekookt, zowel local als Europees!
De rust, mooie natuur, verschillende soorten mensen, van alleenstaand,koppels,gay het is prachtig.
Wij waren daar de afgelopen 2 weken met zowel gay,s, koppels en alleenstaande mannen maar nog nooit zo,n leuke vakantie gehad! Je moet het met elkaar leuk en gezellig maken maar hoeft natuurlijk niet, dan geniet je gewoon van de mooie tuin, rust om je heen en het geruis van de zee op de achtergrond! Waar je prachtig kan snorkelen !
Je zou elke dag weg kunnen met excursie, wat heel goed betaalbaar is, en zie je de prachtige mooie kant van noord-Bali! Ver weg van het drukke zuiden, hier in n-Bali, als je dagje weg gaat, ben je de enige toerist!

Wil je wat mooi,s en super naar je zin hebben en heerlijk relaxen bij ook super goede en fijne masseurs ga dan naar Bali au Natural!
Voor ons the place to be!!!??
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.068