Naturismegids

Recensies van Sophie Scheepers

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

02-01-2015
Een prachtige omgeving, we hebben er wandelingen gemaakt waar je stil van werd! De camping heeft mooie ruime plaatsen. Vriendelijke sfeer, gezellig al die jonge mensen in de bediening van het restaurant . Je moet er niks en je kan er vanalles! Voorzieningen zijn prima en worden goed onderhouden. Een minpuntje was toch dat hondenbezitters zich niet altijd aan de regels houden en hun hond los lieten lopen op de weggetjes of afvalzakjes op de toiletten in het emmertje deponeerden. Dat vind ik zelf erg onplezierig. Er mag wat mij betreft iets strenger opgetreden worden hierin of een extra honden-uitlaatplek.
Wij gaan zeker terug naar Castillon met ons kleine caravannetje, de weg omhoog is goed te doen, ik zag er tegen op maar het went en mensen houden rekening met elkaar op de weg.

Haldenmühle

04-05-2019
Eerste Paasdag 2019 kwamen wij in de namiddag aan op de camping. Een verrassing in het Beiers-Alpenvoorland: camping "Haldenmühle". Bijzonder rustig gelegen in een rivierdal tussen mooi glooiende weilanden omzoomd met bossen. Er heerst een prettige sfeer met name door Gudrun en Thomas met hun vanzelfsprekende gastvrijheid en zorg. We hebben 's avonds lekker gegeten op het terras en regelmatig hadden we contact met andere clubleden. Zeker geen gesloten sfeer en de camping mag zich met recht naturistisch noemen! Op 1 mei werd in de ochtend de meiboom opgezet, erna was er brunch op het terras. Leuk om dit mee te maken.De camping is zeer goed verzorgd en onderhouden: bloemen in de perkjes , mooi nieuw sanitair en een sauna, 's morgens verse broodjes en 's avonds een heerlijk glas wijn op het terras of in de "gemütliche" Gaststube. Het was een fijne vakantie hier!

Le Perron (Athena)

30-05-2018
Elke keer weer is het heerlijk om een paar dagen te verblijven op "Le Perron". De sfeer is gemoedelijk, vriendelijk en plezierig. Mooie plaatsen met prachtig uitzicht en wat een rust!
Chapeau voor Liliane en Paul!
Jullie zien ons zeker weer snel terug.
Frans en Sophie

Le Perron (Athena)

02-09-2017
Wij waren hier nu voor de derde keer, en telkens zeggen we achteraf: we gaan snel weer terug naar "Le Perron"! Een fijne camping ,alles is netjes en goed onderhouden.
Voor ons een plek om op rust te komen, wandelen in de mooie Ardennen en vanaf de ruime plek waar wij stonden een fantastisch uitzicht! Het is gezellig op het terras en in de kantine, je kunt broodjes bestellen en bij kleine probleempjes is de hulp snel nabij. Een gemoedelijke en zeer vriendelijke sfeer.
Een groot compliment voor de inzet van Liliane en Paul, en alle anderen die mee zorgen dat het verblijf op deze echte naturistencamping ook echt vakantie is!

Sophie en Frans
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.038