Naturismegids

Recensies van Gerrit & Yvonne

Fontana Resort Bad Nieuweschans

27-12-2014
Net thuis van een kleine week bij Fontana. De sauna's zijn prima en perfect onderhouden. Het thermaalbad (helaas gekleed) is erg lekker vooral als het buiten lekker fris/koud is. De hotelkamer, het restaurant, de brasserie; allemaal prima in orde.
We hebben alvast maar gerserveerd voor volgend jaar kerst!

Finca del Mar

24-07-2020
Helaas moeten wij het relaas van de vorige schrijver bevestigen, de matrassen roken naar schimmel en de badkamer rook ook niet al te fris. Of dit nou kwam doordat het complex enkel maanden dicht geweest is....... En inderdaad de koffiemachine, een aanfluiting.
De staat van onderhoud neemt ziender ogen af, het wordt tijd voor een kwast over het houtwerk en de muren. Plantenbakken zijn gescheurd en gaan het waarschijnlijk over niet al te lange tijd begeven.

Dat de keukeninrichting zozo is, nemen wij voor lief, al is Ikea niet ver weg en doe je met weinig geld leuke dingen.

Klaus, de beheerder, was in onze periode ook niet op zijn best, hjj kwam behoorlijk gestresst over. Nors en schreeuwend deelde hij pamfletten met corona-regels uit, regels waar hij zich zelf overigens niet aan hield.

Charco als locatie verveelt ons nog steeds niet, maar Finca del Mar hoeft in de huidige staat niet meer op onze komst te rekenen. Het is jammer hoor, want de ligging is fantastisch en de appartementen op zichzelf zijn zeker niet slecht.


Gerrit & Yvonne

Vritomartis Hotel

31-10-2019
Echt een geweldige vakantie gehad. Het weer, de kamer, de buffetten, de poolbar, het zwembad, het starndje (en de blote wandeling er naar toe) en niet te vergeten het geweldige personeel. Zelden zulk vriendelijk en behulpzaam personeel meegemaakt als hier.

Seanat

07-08-2019
Helaas maar twee dagen geweest. Het 4p. appartement was echt fantastisch. Mooi weer, dus heerlijk in de tuin kunnen liggen en zitten.

Enig minpuntje is dat je buitenom naar de tuin moet en dan deur en hek van slot moet halen en weer op slot doen. Dat zou opgelost kunnen worden door een hek bij de entree te plaatsen.

La Palma Natura

02-04-2016
Het complex ligt beneden aan een steil weggetje, ver van de doorgaande weg. Vanaf het complex heb je zicht over de oceaan wat vooral 's avonds mooie plaatjes oplevert. In het dorpje Todoque bevinden zich twee restaurantjes.

Het appartement is van een niveau zoals je dat op de Canarische eilanden kunt verwachten; wat kleine gebreken hier en daar. Jammer is dat er geen aanspreekpunt is om deze te melden. In de badkamer hangt een piepklein boilertje wat maximaal 5 minuten warm water geeft, wat toch wel weinig is als je met zijn twee├źn bent en wil douchen. Voor de afwas zetten we daarom maar een grote pan water op het kookstel.
Het grote terras is ruim genoeg om de ligbedden, tafel en stoeltjes plaats te bieden. De kwaliteit van het tuinmeubilair liet wel te wensen over.

Het water van het zwembad was flink koud, maar ook dat is zoals verwacht. Om het zwembad staan maar drie ligbedden, wat wat weinig is op 8 appartementen. Een hekje langs de trap zou het in en uitstappen een stuk prettiger maken.

Aparthotel Monte Marina

21-03-2012
Prima, licht apartement. De naturistische binnentuin, met heerlijk zwembad en ligbedden, is te bereiken via je balkon.

Gemiddelde leeftijd van de gasten was 50+ .

Supermarktje met verse broodjes op paar minuten lopen. Voor restaurantjes neem je de bus naar Jandia (5 min.) .
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.047