Naturismegids

Recensies van Marleen en Dick

Le Courtialet: Association "Club du Soleil de Grenoble"

28-10-2014
Terrasvormige camping met magnifiek uitzicht. Heel vriendelijke clubleden die erg gastvrij zijn. Eigenlijk was het terrein vol toen we aankwamen, maar wij mochten de caravan gezellig naast de altijd brandende pizza-oven neerzetten tot er de volgende dag een plaats vrij was. Wat een pracht: de zon op de mist in de dalen tussen de bergen en dan de besneeuwde toppen die er bovenuit steken! Het restaurantje aan de overkant van de weg raden we niet echt aan... behalve om het bestelde brood op te halen. Schoon sanitair met heerlijk warme douches. Fijn zwembad.
Le Courtialet is een prima camping in een schitterende omgeving, met Grenoble op 20 km. Zeer aan te raden is de stadskabelbaan naar de citadel: als je van uitzicht houdt, word je hier ook getrakteerd!

Camping Millefleurs

18-06-2015
Bijna unaniem op deze site: lof en hulde voor Millefleurs en de zeer betrokken en dienstbare eigenaren Simone en Hans! Let maar niet op het kleine aantal zure reacties. Druk in augustus? Ga in mei. Wifi traag? Lees een boek. Zwembadje klein? Doe de goudvis-crawl.

Maar geniet vooral van een prachtig onderhouden, zeer fraai en rustig gelegen terrein, met een geweldig gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Le Village du Bosc

18-06-2015
Village du Bosc is een fijne plek in een schitterende omgeving. Mooie grote plaatsen met prachtig uitzicht (tussen de bomen door). Een echt Frans terrein, met hier en daar gebrekkig onderhoud en met soms onbegrijpelijke regels. Naturistische vrienden kwamen een dag op bezoek: ze mochten overal wandelen en gebruik maken van het sanitair, maar ze mochten absoluut niet in het zwembad, volgens Nathalie wegens verantwoordelijkheden en verzekeringskwesties. Dit hebben we nooit eerder meegemaakt. De organisatie van gezamenlijke maaltijden en de opening van de bar werd niet eerder gedaan dan vanaf 1 juni, terwijl het in mei al behoorlijk druk was.
Maar we hebben het er heerlijk gehad: een mooie plek, fijn zwembad en goede douches, wat wil je nog meer.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.068