Naturismegids

Recensies van Lily

Saunapark Wurselen

24-10-2014
Kleinschalige sauna met zeer vriendelijk personeel en een zeer gezellig restaurant cq bar.

Camping naturista Ca' le Scope

24-06-2015
Mooie camping in een prachtige natuur met ruime plekken. Goed en schoon sanitair vooral de buitendouche is geweldig. We werden gastvrij ontvangen en de maaltijden smaakten voortreffelijk. Genoten van de rust maar ook van de gezelligheid s'avonds.

Naturistenpark Lobau

20-07-2011
Prachtige parkachtige camping.
Wij werden er heel goed ontvangen door Heidi die ons meteen een 'thuisgevoel' gaf.
Het restaurantje is een gezellige ontmoetingsplek waar je ook nog een hapje kunt eten.
Enig klein minpuntje is het feit dat er geen winkeltje en zelfs geen brood te koop is maar de supermarkt is niet ver van de camping.
Zeer mooi en schoon sanitair en sauna.
Niet ver van de camping is een bushalte met verbinding naar Wenen. Bij Heidi kun je een voordelige dagkaart voor bus en metro krijgen want parkeren in Wenen is ontzettend duur.
De camping beschikt over een klein privestrandje in een dode zijtak van de Donau. Wij hadden er een paar hele mooie dagen.

Levendula FKK

07-07-2011
Prachtig en goed verzorgde camping.
Schoon sanitair en vriendelijk personeel.
Elke dag versbrood vanaf 7 uur..
Het eten in het restaurant is uitstekend alleen zou de eigenaar cq. beheerder het wat gezelliger kunnen maken want de ambiance stamt nog uit het socialistische tijdperk. Geen muziek etc. kortom saai. Net echt een leuk trefpunt voor de gasten.
Voor de rest alleen maar positieve dingen over deze camping.

El Templo del Sol

09-11-2010
Mooie camping en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij zouden er graag nog eens naar terug gaan. Enig minpuntje is de wind..... Geen gewone wind maar een storm die vaak heel onverwacht opsteekt ( zie Tramontana) We hebben hier 2 weken van kunnen "genieten" en ondanks stormbanden etc. zijn we nachtenlang niet aan onze nachtrust toegekomen. Verschillende mensen meegemaakt die in de ochtend hun voortent in flarden terugzagen. Hele mooie camping, fantastisch sanitair... alles geweldig maar wij gaan hier niet meer naar terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047