Naturismegids

Recensies van Lion

Camping Valalta

14-10-2014
Voor het eerst in hotel voor een week in september; Locatie en concept zijn uniek. Zwembad fantastisch. Goede sfeer, zeer relax. Grootste gedeelte personeel zeer klantvriendelijk, ander deel iets minder. Kamers proper. Er is evenwel nood aan een opknapbeurt in sommige delen van het hotel (o.a. toiletten). Ontbijt OK. Avondeten is evenwel het zwakke punt en ontoereikend voor een vier sterren hotel. Hier zou dringend iets moeten veranderen,want anders riskeert het hotel hierdoor klanten te verliezen.

Artika Natura Gran Canaria

11-02-2018
Eerste verblijf in GHN in rustige en toffe omgeving. Klantvriendelijk personeel steeds klaar om handje toe te steken indien gewenst. Goede keuken en restaurantservice. Geplande aanpassingen zullen het geheel nog beter maken. Een aanrader om de winterperiode te overbruggen.

Vera Playa Club Hotel

14-10-2014
Voor het eerst met partner in hotel voor 8 dagen in september. Locatie en concept zijn uniek. Zwembad fantastisch. Goede sfeer, zeer relax. Grootste gedeelte personeel klantvriendelijkl, ander gedeelte iets minder.Kamers proper. Er is evenwel nood aan een opknapbeurt van het hotel (o.a. toiletten). Ontbijt OK. Avondeten is evenwel het zwakke punt en ontoereikend voor een vier sterren hotel. Hier zou dringend iets moeten veranderen, zoniet dreigt het hotel hierdoor klanten te verliezen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.038