Naturismegids

Recensies van Rein

Sport- und Naturfreunde München e.V.

27-08-2014
Wij moesten een paar dagen in München zijn en zochten een leuk terrein in de buurt van München, waar we naast het "City" deel ook in ons blootje konden bijkomen van de stadse hectiek.
Het terrein van Sport- und Naturfreunde ligt ca 20 km ten westen van het stadscentrum van München en is snel en makkelijk bereikbaar vanaf de autobaan.

Het verbaasde ons dat dit terrein geen beoordeling heeft.
Want het is absoluut een ideale locatie voor mensen die ook wel eens van het terrein af willen voor omgeving en cultuur.

Op slechts 5 autominuten van het terrein ligt een P+R station van de DB.
Dit station (Lochhausen) ligt nog net binnen de "cityzone" Hierdoor kan je voor weinig geld de hele dag met het OV door München kan verplaatsten.
Sportieve mensen kunnen heel goed de omgeving bekijken met de fiets de omgeving is licht glooiend dus je hoeft geen ervaren bergspecialist te zijn.

Het terrein zelf is ruim opgezet met heel veel groen er tussen. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting.
Er is een zwembad en een natuurvijver. In het weekend rookt de kachel van de sauna. Verder heeft het terrein speelvoorzieningen voor kinderen zoals een trampoline en zandbakken. Jeu de boule, volleybal, tafeltennis en badminton mogelijkheden ontbreken niet.
Winkels en restaurants zijn vlak in de buurt te vinden.

Wij werden heel persoonlijk en gastvrij ontvangen en de hele periode behulpzaam bijgestaan als we een vraag of wens(je) hadden.

Een min-puntje het terrein ligt in de buurt van het spoor, en dat kan vooral 's-nachts voor wat geluid zorgen, lastig als je wat moeilijk kan inslapen, maar te zacht om ervan wakker te worden. En oordopjes kunnen veel van dit leed verzachten.

Kortom een aanrader.

Sport- und Naturfreunde München e.V.

21-12-2014
Aufgrund einer Internationalen Sportveranstaltung in München, und unsere FKK Wunsch, haben wir Sport- und Naturfreunde München e.V. diesem Sommer besucht.
Es war eine fantastische Erfahrung.
Trotz der enttäuschenden Wetter spürten wir die Wärme und Gastfreundschaft der Mitglieder des Vereins.
Wunderschöne Anlage und ein idealer Ausgangspunkt für München und Umgebung.
Gäste aus den Niederlanden
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046