Naturismegids

Recensies van Yann

Domaine des Lauzons

25-08-2014
Dit jaar voor de tweede keer op deze camping doorgebracht. in de eerste instantie tot volle tevredenheid. stonden eerst alleen op een veldje, maar binnen een week installeerden nog 4 kampeerders aan de rand en dat was erg gezellig, we hadden een erg leuk contact. Na 3 weken komt er midden op het terrein, vlak voor onze neus een caravan staan. Hiertegen maakten wij ernstig bezwaar, maar deze mensen wilden hier persé staan. De eigenaar? Ceriel kwam erbij en deze bevestigde dat zij hier mogen staan.
Onze Belgische buurman, die nog een aantal weken wilde blijven staan maakte bij hem ernstig bezwaar tegen deze situatie. Er waren genoeg ander plaatsen. Zijn reactie was uiteindelijk "dat als het hem niet bevalt dan moet hij maar vertrekken. Dat tegen een klant die er al 11 jaar kwam. Nu dus niet meer. Uiteindelijk zijn alle mensen vertrokken met een nare smaak in de mond. Dus zo ga met klanten om.
Ook andere gasten spraken hun schande uit over dit gedrag.

Messidor

23-07-2017
Na een aantal jaar weer terug geweest op Messidor. We hebben hier een fijne tijd gehad van half mei tot half juni. Dit is wat we willen een echte Franse camping en dat is deze. Sabine en Joel zijn vriendelijke en gastvrije mensen. Beneden bij het zwembad is een nieuwe toilet groep. Keurig.
Komen zeker terug.
Yann
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.031