Naturismegids

Recensies van Heres

Domaine des Lauzons

24-08-2014
Hele mooie camping. Ruime plaatsen. inmiddels is de weg vanaf de hoofdweg tot camping geasfalteerd erg fijn! ook diverse andere dingen zoals vluchtroute verlichting brandblussers duidelijker aangevuld etc.. de nieuwe eigenaar is echt bezig om de camping steeds mooier te maken. Een prachtig zwembad met glijdbanen die elke middag van 3 tot 6 open zijn. heel veel kinder animatie wel in het frans maar is voor kinderen goed te doen. Diverse huisjes zijn en worden geverfd voorheen groen nu worden ze lavendel paars. Je kunt hele leuke wandelingen maken onder begeleiding.
Wij gaan al jaren naar deze camping en komen steeds weer leuke vernieuwingen tegen. De neiuwe eigenaar brengt je snel en met een brede glimlacht naar je plak met zijn tracktor!

Domaine des Lauzons

05-07-2009
We hebben een fantastische vakantie gehad!
Idd een camping met de franse slag..... maar het is dan ook FRANKRIJK!! Over Peter niets dan goeds en een ieder op de camping deed zijn best. Douches idd koud zou in 2009 beter zijn dmv zonne panelen verwarmd water.
Prijs kwaliteit van het eten vonden wij prima.
Wij zijn er 3 weken geweest de laatste week van julie en de eerste 2 van augustus. De camping was vol maar niets gemerkt van over bevolking. Dat het terras soms vol is? Dat klopt maar naast het terras stonden ook stoeltjes. Ons motto? Geniet van al het moois om je heen!!! Wij gaan over 2 weken weer!
Heerlijk
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.039