Naturismegids

Vera Playa Club Hotel

5.4

Gemiddeld cijfer van de laatste 12 reviews.

Adresgegevens

Vera Playa Club Hotel
Ctra Garrucha a Villaricos s/n
E04620 Vera (Almería)

Lat: 37.194520 / Long: -1.818485
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 2050 Km / 17:32
  • Utrecht 2202 Km / 19:00

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Vera Playa Club Hotel

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Vera Playa Club Hotel. Laat het ons weten!
Wij (echtpaar) zijn er 2x geweest. Beide keren in het voorseizoen. Het beeld is wat gemengd voor ons. Dat geld ook voor Vera Playa als geheel trouwens.
Het strand is prima, niet bijzonder, maar gewoon ok. Het hotel is in opzet heel leuk. Het is in een soort U met de “opening” richting naaktstrand gebouwd en is 3 verdiepingen hoog. Deze vorm omsluit de grote tuin met zwembad. Er staan veel ligbedden en er is ook een soort vip lounge met wat luxere bedden en bediening. Het zwembad heeft wat rotspartijen in en om het water en er staan heel veel grote palmbomen waardoor het een wat tropische uitstraling heeft. Die palmbomen geven ook veel schaduw. Afhankelijk van hoe warm het is en hoe fel de zon is dit soms een zegen en soms irritant.
Er is ook een restaurant en bar. Ze bedienen alleen in de buurt van het restaurant en of bar. De kaart is wel ok en niet erg duur. Ze zouden er volgens mij nog wel wat meer uit kunnen halen. Dit terrein is, wat ons betreft, wel het beste van het hotel. Wij hadden een standaard kamer en die zijn matig. Erg harde bedden en erg gedateerd. Nog een echte beeldbuis televisie. Wij hadden halfpension. Ontbijt wel ok, behoorlijk keuze. Avondeten vonden wij beide keren minder. Vaak wat laf van smaak, wat fantasieloos en vaak ook gewoon koud.. bediening wel erg vriendelijk.. De plaats is nietszeggend, een verzameling woonwijken met veel huurwoningen. Weinig karakter. Als het weer mooi is kan je heerlijk genieten aan het strand of in of rondom het zwembad en neem je de mindere kamers en eten voor lief. Als het weer iets minder is dan is het te hopen dat je een huurauto hebt. Een flinke renovatie en kijken hoe je de klant nog beter kan bedienen zou dit concept absoluut naar een hoger plan kunnen brengen.
Op ligbed bij het zwembad
Op ligbed bij het zwembad - Het strand bij het hotel. De ligbedjes op het strand moet je betalen
A&H | 28-12-2023
Foto's (4)
Gedateerd hotel, maar wel goed onderhouden. Hotelkamer werd iedere dag keurig schoongemaakt. Vriendelijk personeel. Restaurant is geen topper maar prijs/kwaliteit gewoon prima. Ligbedden bij het zwembad en zonneterras zijn aan vervanging toe. Net buiten het hotel een paar eetgelegenheden. Ca. 10 min. lopen is een klein winkelcentrum met een grote supermarkt. Prima hotel .
Gerard | 05-06-2023
Meer recensies van Gerard (6)
Een mooi en schoon hotel. Wel enigszins gedateerd. Prima badkamer met prima douche. Prima bedden. Wel jammer dat bij het zwembad heel veel palmbomen staan, waardoor er veel schaduw is. Mooi zwembad en jacucci. Ontbijt en diner prima, voldoende keus. Animatie doet zijn best, waardoor je praktisch de gehele dag wordt bezig gehouden. 4sterren is misschien wat veel, maar 3,5 ster verdiend het wel. Bij receptie kan men ook met Nederlands terecht.
Theo J. | 05-08-2022
Toen wij woensdag aankwamen was onze superior kamer niet beschikbaar vanwege stankoverlast, wij kregen de veel goedkopere standaard kamer met harde bedden. Pas na dat we geklaagd hadden kregen wij voor een nacht een junior suite en de volgende dag zouden wij de superior kamer krijgen als het probleem opgelost zou zijn. Een dag later moesten we dus weer van kamer wisselen., en daarmee dachten we dat het probleem opgelost was. In de middag kregen wij te maken met stankoverlast, het probleem was dus weer terug gekomen. We konden weer van kamer wisselen en wederom de veel goedkopere standaard kamer krijgen. Wij konden dus kiezen of we in de stank wilde blijven zitten of op hele harde bedden willen slapen en de volgende morgen rugpijn zouden hebben. Wij zijn maar in de stank blijven zitten. De volgende dag konden we weer verhuizen naar een andere superior kamer, we zijn dus voor de 3e keer verhuisd. We kregen ook geen hulp van het personeel, alles moesten we zelf weer sjouwen. Het eten is koud en er is weinig keuze. De manager van dit hotel vertelde ons dat het in Spanje normaal is dat het eten wat kouder is. Dan is het wel vreemd dat wij bij andere restaurants wel warme spaghetti kregen, terwijl het bij dit hotel koud staat te worden. Als de kok het aan het bijvullen is dan was het wel nog warm, dus elke keer als hij kwam gingen wij het pakken. Bij het inchecken is niks uitgelegd, wij wisten niet waar het restaurant was en wat de tijden waren dat we konden eten. We stonden dus al om 19 uur bij het restaurant maar je kon pas vanaf 19:30 eten. Het Personeel is niet vriendelijk, het zwembad heeft heel veel verboden. Wij mochten niet met een luchtbed in het zwembad, je mag niet met een balletje gooien en je mag ook niet onder water zwemmen. Roken mag eigenlijk ook niet, maar hier wordt niks aan gedaan. Nog nooit zo’n slecht hotel meegemaakt.
Marc | 07-07-2022
Meer recensies van Marc (2)
Massanudisme
Vera Playa Club was voor ons naast vele vakanties op naturistencampings het derde naturistenhotel en vergeleken met de andere twee viel het enigszins tegen. Bij naturisme denk ik aan dingen als vrijheid, respect en tolerantie, maar dit hotel is op veel vlakken het tegenovergestelde. Zo mag je na 20.00 uur niet meer naakt zijn, kun je 's avonds vanuit het hotel niet meer naar het strand, lig je bij het zwembad op een bedje in een woud van bedjes die 's ochtends vroeg door andere gasten zijn gereserveerd, maar waarop het grootste deel van de tijd niemand ligt en word je door enkele receptionisten behandeld als een nummer in plaats van een welkome gast. Kortom het is gewoon massatoerisme met een nudistisch tintje. Bij het vooraf opzoeken van informatie over Vera Playa kreeg ik de indruk dat het een naturistisch dorp was waar iedereen naakt over straat gaat, maar dat is helemaal niet zo. Veruit de meeste mensen op straat zijn gekleed. Ongetwijfeld zijn er mensen voor wie dit hotel geweldig is, maar helaas behoren wij niet tot die groep; het was de eerste en de laatste keer.

Positief:
- Het zwembad is groot, mooi en schoon.
- Het hotel ligt direct aan een groot naaktstrand.
- De kamers (wij hadden een studio met keukentje) zijn gedateerd, maar wel ruim, met goede bedden en worden dagelijks schoongemaakt.
- Het ontbijt is in orde.

Ruimte voor verbetering:
- Bij het zwembad worden alle bedjes met parasols al 's ochtends vroeg gereserveerd door er handdoeken op te leggen en vervolgens zijn die bedjes de helft van de dag onbezet. Het hotel doet hier niks aan.
- Bij de receptie moet je vaak heel lang wachten, ook al zijn er slechts enkele wachtenden voor je. Verschillende receptionisten gaven ons een onwelkom gevoel (bijvoorbeeld toen onze sleutelkaart dienst weigerde, deed de receptionist het voorkomen alsof dat ónze schuld was).
- Een van de fijne dingen van naturisme is dat rangen en standen verdwijnen; naakt is iedereen gelijk. Bij dit hotel is er echter een VIP sectie bij het zwembad (met luxere bedjes, die níet worden gereserveerd) en in de ontbijtzaal (met bediening).
- WiFi werkt via Kubi (de dienst die je ook vaak op vliegvelden ziet) en van tevoren moet je toestemming geven dat ze je data analyseren. Bovendien werkt wifi maar een week. Geen idee wat er na die week gebeurt, want (gelukkig) gingen wij toen weer naar huis. De verbinding op zich is overigens goed.
- Bij het inchecken wordt niks verteld over de regels en de gang van zaken in het hotel. In de kamer ligt een infomap die enkel een reclamefolder van alle hotels van deze keten bevat. Toen ik bij de receptie vroeg waarom ze een map zonder info in de kamer legden, kon ik de map inleveren en werd er 's avonds een nieuwe bezorgd met… alleen een reclamefolder.
- 's Avonds mag je niet meer in het zwembad, kun je niet meer vanuit het hotel direct naar het strand en moet je kleren aan.
- Je mag in Vera Playa naakt over straat, maar slechts weinigen doen dat. Het gebied met zijn omheinde urbanisaties en asfaltwegen is ook niet heel uitnodigend om een naturistische wandeling te maken.
- Er zijn te weinig stopcontacten in de kamer (d.w.z. één in de kamer, één in de keuken en één in de badkamer).

Overig:
- Wij vernamen van enkele Spanjaarden dat dit hotel bij hen bekend stond als 'het swingershotel'. Op nog geen 100 meter van het hotel zit wel een swingersclub maar in het hotel zelf hebben we er weinig van gemerkt.
- Gedurende onze week zijn minstens drie keer geparkeerde auto’s op de parkeerplaats voor het hotel aangereden. Twee keer door automobilisten (onder invloed?) en één keer door het toeristentreintje. Vervolgens hebben wij voor de zekerheid onze huurauto maar iets verder weg geparkeerd.
- Als je toch graag naar Vera Playa wilt, zou ik kiezen voor een appartement in plaats van het hotel. Wij mochten rondkijken bij Spaanse kennissen van ons met een appartement in Vera Natura en dat zag er veel beter uit dan - Vera Playa Club. Bovendien kun je dan gewoon 24/7 naakt zijn, gebruik maken van het zwembad en de toegang naar het strand.
- Als je toch graag naar een naturistisch hotel wilt, ga dan naar Vritomartis op Kreta. Daar hebben ze het wél begrepen.
- Misschien had ik drie sterren moeten geven, maar het hotel heeft zichzelf een ster te veel, dus geef ik er een minder.
Sander | 31-07-2019
Meer recensies van Sander (4)
Na 5 jaren er te komen zien we het hotel echt aftakelen. Airco dit alles behalve dienst doet. Geklede mensen tussen de rest. Eigen volk mag en doet alles maar als toerist mag je niets.
Nederlandse kinderen moeten naakt aan het zwembad maar de Spaanse maakt niet uit. Eigen regels en een ongemakkelijk gevoel tussen al die geklede mensen. Het eten daar eten we al 3 jaar niet meer van enkel nog wat desserts . Vriendelijkheid gaat er met het jaar achteruit. Het is dit jaar de eerste keer dat we echt overwegen om elders te gaan. We doen het voor het mooie zwembad en het warme weer. Juli en aug zijn druk en het is een duur hotel waar alles geld moet kosten . Kluis, parking etc.….. 5 jaar geleden een 4 sterren en nu nog maar 1 omwille van het zwembad.
Het strand is mooi maar de helft is gekleed.
Koen Peeters | 24-02-2018
We moeten ons een beetje aansluiten bij de algemene teneur over dit hotel. Avondeten inderdaad om diverse redenen onder het gemiddelde. Personeel loopt achter je aan in het restaurant alsof je een misdadiger bent om je kaart te zien, hoewel ze bij de deur dienen te staan wanneer je binnenkomt om je kaart te controleren. Zij zijn dus niet op hun post en affronteren de klanten.
Nog nooit meegemaakt. Personeel receptie hoogdravend een uitzondering niet te na gesproken. Net alsof ze buitenlanders niet kunnen verdragen, hoewel ze hun broodwinning hebben dankzij hen.
Naturisme met restricties.
Qua hygiëne geen opmerkingen. Hebben niets vies gezien, afgezien van soms de borden in het restaurant. Mooie ligging. Voor mensen die bezienswaardigheden of veel uitgaansgelegenheden zoeken in de buurt wensen, die zijn er niet.
Misschien ook daarmede dat de ligging aangenaam is. Ja teruggaan, moeten we nog eens goed over nadenken.
m & j | 25-10-2017
Meer recensies van m & j (3)
Eerste twee weken van october naar dit hotel geweest.Zoals reeds eerder vermeld goeie liging dicht bij de zee,we vonden het over het algemeen netjes en een mooi groot zwembad.Storend is inderdaad mensen die gekleed tussen het bloot rondlopen en rond het zwembad ook geklede jeugd die tussen de ligbanken flaneren.Wat de maaltijden aangaat het ontbijt was normaal.Het diner echter triestig veel blikfood en weinig afwisseling.Waarschijnlijk gaan we niet meer terug temeer daar er in de omgeving weinig leuk is te zien.
Rapael Claeys | 15-10-2017
Gaan dit jaar , van 23 sep tot 10 okt , voor de 16de keer naar Vera Playa. Het is er als naturist zeer aangenaam verblijven. Het is inderdaad zo dat in al die jaren het eten niet meer zo lekker is en dat daar dringend wat zou aan moeten gedaan worden.
Zonneklopper | 13-09-2017
Meer recensies van Zonneklopper (3)
Hebben al 4 x eerder dit hotel bezocht en nu net weer terug. Het hotel heeft nog steeds uitstraling en ligt perfect aan het strand waar overigens meer textiel gangers zijn dan naturisten wat heel jammer en toch wel storend is. Uit het naast gelegen Natura World komen massa's aangeklede strandbezoekers. Vwb het eten kan gesteld worden dat de temperatuur in de bakken te laag is. De gerechten zijn over het algemeen lauw. Beter om buiten je vlees/vis te laten bakken. Ofschoon hygiene niet doorslaggevend is schrokken we wel toen we 3 x een kakkerlak aantroffen in onze kamers. Dan nog iets over de hotel leiding. Wij hebben een aantal nachten flinke overlast gehad van Duitse buren. Uiteraard hebben we geklaagd en er werd erkend dat meerdere gasten hadden geklaagd. Echter na een waarschuwing ging t feest gewoon door en werden geen maatregelen genomen en dus word je niet serieus genomen. Tot slot een ergernis die je overal tegen komt. Het bezetten van ligbedden in het zwembad met stenen, sjaaltjes, luchtbedden, boeken enz. Gewoon om 7 uur, dan naar de markt en rond 14.00 uur op je bed gaan liggen. Walgelijke manier van doen. Hier moet de leiding gewoon simpel een bordje neerzetten dat het niet is toegestaan.
Verder hebben we ons prima vermaakt
Bert | 08-08-2017
Niet best. Entree van het hotel heel mooi.
Receptie goed, spreekt meerder talen ook nederlands heel fijn.
Onze 2 persoons kamer heel schoon geen op merking schoonmakers komen elke dag langs elke dag schone handdoeken.
Het zwembad is prachtig heel mooi en je kunt zo naar het strand lopen 2 km naturistisch
Minpunten = personeel heel spaans gericht praten geen woord buitenlands. groot minpunt is het eten voor al het avondeten nooit warm altijd lauw en vaak vieze borden. Wij vermaken ons wel maar komen volgend jaar niet weer terug.
David thomas | 09-07-2017
Meer recensies van David thomas (3)
Ben terug van een verblijf van 22 dagen.
De kamer was proper, maar wat gedateerd.
Het personeel was vriendelijk.
WiFi werkte slecht.
Het eten, volgens de vaste gasten, is het ieder jaar minder, mijn menging, dikwijls hetzelfde, weinig keuze, soms ananas uit blik, maken veel gebruik van potjes, en blikken, paella, is platgekookt, stront kanaal zit nog in de scampi's , frieten zijn nog bijna rauw, voor een 4 sterren hotel, is er nog veel werk aan het eten, qua eten.
De drank was te duur.
Het zwembad was mooi, maar iets te veel bomen, zat bijna in bos, moeilijk een plekje in de zon te vinden.
Animatie, soms te veel lawaai, veel geschreeuw , en op dat fluitje blazen, het stoorde soms.
Maar toch ern fijne vakantie gehad, veel buitenshuis gaan eten, en veel fijne mensen leren kennen.
Chantal | 23-06-2017
Meer recensies van Chantal (4)
Ik ga de eerste maal van 1 juni tot 22 juni omdat dit het enige nururisten hotel wat wat ze in Belgie aanbieden bij Neckermann gevonden, ik heb volpension geboekt, zijn de dranken daar overdag ook bij inbegrepen, en moet met telkens een nieuwe handdoek betalen, ik ga als vrouw alleen. Zijn er hier nog mensen, die in die periode gaan ? Kunt mij altijd contacteren.
chamel600@hotmail.com
Ik ben van België, maar ik kom veel naar Nederland, oa, het naaktstrand Isabella grienden in Ool, Roermond. En verschillende sauna's.
Chantal Mellemans. | 04-02-2017
Meer recensies van Chantal Mellemans. (4)
IK BEN VAN 23 TOT 30 SEPTEMBER 2016 , bij hotel vera playa club geweest en zeer goed bevallen, ik er zeker weer mooi ligbedden en palmbomen waar je je lekker kunt liggen , en het was goed ,naar europese norm. zeer de moeite waard.
piet van olffen | 31-10-2016
Hotel is nog wel te boeken via Neckermann België
Frans | 17-08-2015
Wie weet hoe het weer in oktober is en of de stranden dan ook nog aangenaam zijn.
Wij waren er vorig jaar juni 2 weken....hotel kamer waar wij zaten 2as prima. Personeel vriendelijk en op hotel ook zelf perfect.
Helaas nu nergens in Nederland te boeken ....of weet iemand waar en hoe het wel kan?
we horen het graag. ...
Kommer | 21-07-2015
iedereen zegt,dat een lange broek verplicht is bij het diner.dat klopt niet,want ik heb ALTIJD al een short aangehad.en ze hebbenNOOIT iets gezegd in het restaurant,ben er al 6 maal geweest.ga nu in juli terug.als je dan gaat dineren,is het zeker nog 30 graden of meer.wie draagt er dan een lange broek?danny
van impe danny | 04-07-2015
Meer recensies van van impe danny (4)
wij gaan dit jaar terug,17mei,19juli,27september,en dat is,omdat het er zeer goed is.vragen?danny.gilbert.van.impe@telenet.be
danny van impe | 15-02-2015
Meer recensies van danny van impe (4)
waarom mag je niet 24 op 24 naakt rondlopen? met uitzondering van het restaurant natuurlijk danny.gilbert.van.impe@telenet.be
danny van impe | 11-02-2015
Meer recensies van danny van impe (4)
Voor het eerst met partner in hotel voor 8 dagen in september. Locatie en concept zijn uniek. Zwembad fantastisch. Goede sfeer, zeer relax. Grootste gedeelte personeel klantvriendelijkl, ander gedeelte iets minder.Kamers proper. Er is evenwel nood aan een opknapbeurt van het hotel (o.a. toiletten). Ontbijt OK. Avondeten is evenwel het zwakke punt en ontoereikend voor een vier sterren hotel. Hier zou dringend iets moeten veranderen, zoniet dreigt het hotel hierdoor klanten te verliezen.
Lion | 14-10-2014
Meer recensies van Lion (3)
Wij hebben in september 8 dagen All-inclusive in het hotel verbleven. Als het hotel een niet-naturistisch hotel zou zijn geweest, dan zou het van ons een uitstekende waardering krijgen. En wel hier om:
- Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben echt lol in hun werk.
- Ontbijt, lunch en diner allemaal in buffetvorm. Er is veel keus en geen lege bakken, ook niet als je wat later komt.
- Kamers worden elke dag schoongemaakt.
- Badlaken kun je tegen borg bij receptie krijgen.
- Compliment voor het animatie team: Ze doen hun best en zijn heel vriendelijk.
- Ligbedden zijn ruim beschikbaar, zowel in de schaduw als in de zon.
- Bij All-in of HP+ kun je bij het diner heel aardige wijnen selecteren.
- De sfeer is heel rustgevend, je voelt je er meteen op je gemak.
- Wifi voor je smartphone/tablet is van goede kwaliteit, overal bereik dus ook op de kamer en op het dakterras. Je kunt zelfs muziek streamen zonder hapering. Werkt via kubi netwerk (7 dagen 20 euro, 30 dagen 35 euro, via Paypal of credit card).
- Parkeren kan voor of rechts naast het hotel, voldoende plaats.
- Klein supermarktje op 50 meter van hotel (tandpasta, zonnebrandolie, etc.) met redelijke prijzen.
- Vanaf je kamer wandel je zo naar de achter uitgang en ben je op het strand. Het is een zandstrand met ruim voldoende plaats. Ook zeer geschikt voor lange wandelingen.
- Aan de bar zijn de basis drankjes te krijgen: lokaal pils (Cruzcampo), wijn (rood/rose/wit), frisdranken (cola, fanta, etc), likeurtjes (o.a. Tia Maria en 43) en sterke dranken. Tegen meerprijs ook andere pilseners en dranken.
- In de buurt van het hotel zijn mooie routes door de bergen te rijden met redelijk wat bezienswaardigheden.

Als je rust zoekt en echt wilt afschakelen ben je aan het goede adres. Er valt hier geen onvertogen woord.

Op zich is dit alles al ruim voldoende en waarderen wij het hotel met de maximale score.

Echter, het hotel is naturistisch en dat maakt het nog beter. Veel beter. Vanaf 08:00 uur tot 20:00 uur is in het hotel, op je kamer, op het strand en in de straten rondom het hotel geen kleding vereist. Als je aan de bar wat te drinken wilt halen hoef je je dus niet aan te kleden. Enkel bij betreden van de eetzaal is kleding verplicht. Bij ontbijt en lunch volstaat korte broek met T-shirt (man) of pareo (vrouw). Bij diner is lange broek voor mannen verplicht, vrouwen mogen korte rok. Er draaien voldoende plafond ventilators in de eetzaal en er is airco, dus voor ons was dat geen probleem.

Het hotel kunnen we dus niet anders waarderen dan perfect, een aanrader als je een naturistische zonvakantie wilt hebben.

Voor hotelgasten die vaker boeken is de VIP-card een mooie aanvulling. Met de boekingen die je doet bouw je punten op en die kun je verzilveren voor bv gratis overnachting of upgrade van je verzorging. Info bij de receptie of op http://www.playasenator.com. Daarnaast krijg je korting bij een bezoek aan het thema park Oasys (http://www.oasysparquetematico.com), een Western park bij Tabernas, circa 90 minuten rijden vanaf het hotel. Hier zijn enkele spaghetti westerns opgenomen, voor liefhebbers van dat genre een verplicht nummer.

Het was voor ons de eerste keer in dit hotel maar we zijn net terug en nu al aan het boeken voor een volgend verblijf.
Aschwin | 05-10-2014
Vies en slecht onderhouden. Slecht eten en weinig variatie. Animatie een aanfluiting met alleen maar herrie en zo lang mogelijk doorgaan.
Jos | 27-03-2014
Wij waren hier voor de 6 keer in september 2013.
En onze ervaring was heel goed, we hadden al in en de lunch en diner was heel goed als je elke dag kunt kiezen uit 3 of 4 soorten vis of vlees dan kun je toch wel zeggen dat het goed is. verder iedere dag kamer poetsen en nieuwe handdoeken. kortom een heerlijke vakantie volgend jaar weer.
Nelly en Ad | 06-10-2013
Meer recensies van Nelly en Ad (4)
We zijn hier afgelopen juli 3 weken geweest.
Ik moet zeggen ondanks de nogal negatieve berichten is het ons goed bevallen, zeer gevarieerd gezelschap.
Eten, "wij hadden HP+" was zonder meer goed, mooi zwembad en ook mooie kamer, bovendien was iedereen vriendelijk en behulpzaam.
Hier en daar zie je dat er toch nodig onderhoud moet worden gepleegd.
2 minpunten, het is al vaak gezegd, maar de ligstoelen aan het zwembad moeten dringend worden vervangen.
En dan de animatie, overdag ging het wel, maar s`avonds was het een ramp.
Alleen maar geschreeuw.
Ook vele gasten met All-Incl. gingen tegenover het hotel op een terrasje maar wat drinken, was het tenminste rustig.
Met huurauto de best wel mooie omgeving verkend.
Al met al de moeite om er eens heen te gaan.
Harry | 27-08-2013
Meer recensies van Harry (3)
wij waren er voor de 5 keer .nog steeds het zelfde personeel
over de bediening niks dan lof en vriendelijkheid, kamers waren schoon en iedere dag schoongemaakt. eten en drinken was heel goed hotel zelf mag wel een likje verf hebben.
groeten van een tevreden gast.
de groot | 12-06-2013
Meer recensies van de groot (4)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Vera Playa Club Hotel" ?
Hoe waardeer je Vera Playa Club Hotel in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.017