Hotel-Pension Tannensauna

8.2


Gemiddeld cijfer van
11 beoordelingen.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Hotel-Pension Tannensauna
Amselstrasse 18
56305 Puderbach Ortsteil Richert
+49 (0)2684/ 75 70
Website
Lat: 50.607668
Long: 7.603041

Lees de beoordelingen (11)Schrijf ook een beoordelingPlaats een mededeling op het prikbord van Hotel-Pension Tannensauna

Meningen en ervaringen van bezoekers met Hotel-Pension Tannensauna.

Na ongeveer 14 jaar achtereen, meestal in het voorjaar, te gast te zijn geweest werd het weer tijd om Moeder Mauritz en dochter Iris weer eens op te zoeken. Na een afwezigheid van 2 jaar lonkte de ongedwongen sfeer in- en rond De Tannensauna weer. Een belletje wees tot onze verrassing uit, dat hetgeen waar we al lange tijd bang voor waren, nu waarheid gaat worden. De Tannensauna zal ophouden te bestaan in de huidige vorm. Iris zal de zaak voortzetten, echter mogelijk zonder sauna/zwem faciliteiten. Jammer maar waar. Wij houden de berichtgeving in de gaten en hopen op een voortzetting. Hopelijk ook dan in de FKK/NFN/FEN/FFN formule.
Iris succes, Ron & Jolanda (Amsterdam-Holland).
Ron | 05-01-2015
Wij zijn voor een langweekend naar het Tannenhotel geweest. We hadden de suite met h/p . De suite was -zeker in relatie tot de prijs- prima; veel ruimte, goede banken, groot bed, koelkast, balkonnetje. Ok, alles zeer gedateerd, maar wat maakt dat nou uit.
Het diner is niet hoogstaand, maar voor een paar dagen best te doen.

De sauna was lekker, zwembad had best wat warmer gemogen, maar erg jammer dat het stoombad defect was.
Het weer was wisselend, maar we hebben nog op de grote ligweide aan ons kleurtje kunnen onderhouden. Het buitenbad hebben we niet geprobeerd, want dat was steenkoud.

Wat wij jammer vinden is dat er niet een ruimte is waar je lekker kunt zitten om van een drankje te genieten.

De eigenaresse vertelde dat ze zich meer gaat richten op wandelaars om klandizie te trekken. Meer klandizie zal hard nodig zijn, want van het aantal gasten dat er was toen wij er verbleven kan het hotel vast niet voortbestaan.
Beschikbaar stellen van Wifi zou ook bij kunnen dragen aan toekomstig succes.


Gerrit & Yvonne
Gerrit en Yvonne | 18-08-2014
Na de winterpauze weer eens op bezoek geweest. Heerlijk buiten in de zon en genieten van de vrijheid. Dit is nudisme puur, hier gaat geen man op zijn buik liggen, hier is alles zo natuurlijk zoals het is en iedereen geniet ervan. Ook voor Gay-stellen een relaxte plek waar men welkom is
lou | 07-07-2014
Gedateerd hotel met alleen de oorspronkelijke sauna en zwembad nog in gebruik. Ouderwetse kamers waar het je echter aan niets ontbreekt. Daarmee is gelijk alle negatiefs gezegd en hebben wij alleen nog positieve ervaringen te melden. Zoals moeder en zoon Thomas die werkelijk alles in het werk stellen je een zo fijn mogelijk verblijf te bezorgen. De prachtige naturistische tuin met zwembad waar je zonder toezicht relaxen kunt. De ontzettend schone en ruime kamer, zoals wij het in nog geen ander hotel zagen (zelfs onze rondslingerende badjas hing netjes op een haakje). De meer dan vriendelijke prijzen voor een halfpension verblijf. En de heerlijke sauna die de hele dag voor ons klaarstond.
Als je je instelt op bovenstaande gedateerdheid en zoekt naar rust en vrijheid ben je in dit hotel aan het goede adres. Wat ons betreft een plek waar we zeker terugkomen bij een volgend zonnig weekend!
Debbie | 01-06-2014
terug geweest voor wwek-end ,water was 8 graden warmer ...heerlijk zo zie je dat kommentaar helpt (zie ons vorig kommentaar
johan en karin | 17-03-2014
ik johan en mijn vrouw karin zijn zonet terug van 3 dagen volpension in de suite en ik moet zeggen dat wij helemaal niets te klagen hebben.de ontvangst van moeder en dochter was perfekt,het ontbijt goed en avondmaal zeer goed.wij gaan zeker terug.daar wij alleen in het hotel waren hebben wij volop kunnen genieten van onze vrijheid,en als ik toch iets mag opmerken ...het water in het zwembad mocht wel ietsje warmer zijn,maar dat is geen bezwaar als je uit de sauna komt.wet ons betreft..bedankt voor de mooie dagen en tot later
groetjes
johan en karin | 11-02-2014

Libert | 28-07-2012
Wij, Gerry en ik Wil zijn met de kerstdagen een week weer in het Tannenhotel geweest.
Wij komen daar al ruim 20 jaar regelmatig.
Ik ben het met eenieder eens dat het een en ander gedateerd is. Maar het vriendelijke en gastvrij onthaal van moeder en dochter maakt veel goed.
Nu de moeder weer zelf kookt, is het eten ook vele malen beter dan toen de zoon kookte.
Het is jammer dat niet het gehele hotel naturistisch is, maar gaan ontbijten en dineren in je badjas is geen enkel probleem.
Wij hebben altijd een suite, klinkt duur maar is het niet ongeveer € 110.00 per nacht voor 2 personen en half pension. Dit inclusief gebruik van sauna en zwembad.
Wij blijven er terug komen.
groet Geery&Will
Gerry&Will | 22-01-2012
Service prima, maaltijden o.k. Inrichting gedateerd.Sauna,binnenzwembad,buitengebied nudistisch zonder toezicht, dus heerlijk vrij. Tolerante gasten. Wij komen er al jaren. Door beschutte ligging heerlijk van Mei tot Oktober.In de winter bloot door de sneeuw rollen is ook een belevenis. Ook wij herkennen het gevoel van thuiskomen.
lou en José | 07-01-2012
De perfecte plaats om tot rust te komen....
Prachtig wandelgebied.....En als je dan terugkomt van een goede wandeling kan je lekker de sauna induiken....mmmm.
Ik kom hier van kinds af aan en nu met mijn gezin. Het is een gevoel van thuiskomen.
sa | 03-10-2011
accommodatie op sauna bereik verouderd, verder gezellige mensen met een hoge service graad het is er super schoon met nette kamers. prijs kwaliteit half-pensioen redelijk. gemoedelijke sfeer. je moet je zelf wel kunnen vermaken. prachtig omgeving en veel leuke dorpen en steden in een bereik van 80 km.
w.roozebooom | 01-02-2011

Geef hier jouw beoordeling van Hotel-Pension Tannensauna.

Wat is jouw ervaring met "Hotel-Pension Tannensauna" ?

Hoe waardeer je Hotel-Pension Tannensauna in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.011