Naturismegids

Cabana del Sol

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Adresgegevens

Cabana del Sol

Lat: 37.235326 / Long: -8.222245
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Cabana del Sol is een ecologisch gebouwd houten chalet op een terrein met een oppervlakte van ca. 5000 m2. Het is omringd door een grote tuin met olijf- en amandelbomen. De rust wordt enkel verstoord door tsjirpende krekels. ?Leven in de zon? is het motto van de eigenaren van Cabana del Sol. En terecht, want de Algarve biedt meer dan 300 dagen per jaar zon. Er zijn vijf suites die uitzicht bieden op de tuin of het zwembad. Let op: Cabana del Sol is een swingersbestemming.

Afstanden

  • Brussel 2205 Km / 18:51
  • Utrecht 2367 Km / 20:19

Faciliteiten

  • Zwembad

Reviews van bezoekers over Cabana del Sol

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Cabana del Sol. Laat het ons weten!
Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen met een relaxte sfeer.
We vonden het heerlijk dat we een prachtige kamer (Venice) hadden met een grote badkamer met tuindeuren die gelijk op het terras uitkwamen. De badkamer was handig ingedeeld. Iedere ochtend was er een uitgebreid ontbijtbuffet. Wij smulden ervan op het terras naast het zwembad in de zon en genoten van het mooie uitzicht over de vallei tot aan de zee. Er zijn ook voldoende schaduwplekken. Op ons verzoek deden de hosts de sauna en de jacuzzi aan. Het is een goede uitvalsplek om te gaan wandelen, dorpjes te bezoeken of om naar zee te gaan. De hosts, Serge en Patricia, zijn erg gastvrij en staan altijd voor je klaar. We gaan zeker nog een keer terug. Het is zeker geen swingerslocatie.
Jeroen | 11-11-2022
Heerlijke plek om te onthaasten en je helemaal vrij te voelen. Een bestemming om zeker vaker heen te gaan! De eigenaren Serge en Patricia zijn enorm vriendelijk en zorgen voor een heerlijk relaxte sfeer. Het ontbijt was heerlijk, de omgeving, de kamers en ook de andere gasten was perfect.
Alles mag, niets moet.
P en A | 28-07-2019
Meer recensies van P en A (2)
Fijne en super leuke plaats, hier heb je alles ...wij komen zeker terug !
La vie en rose :-)
Patrick & Linda | 11-08-2017
Meer recensies van Patrick & Linda (2)
Ik heb als architect met vol verbazing genoten van het prachtige ecologische gebouw met alle details en waarbij net zo veel aandacht is gegeven aan het design en kwaliteit van meubilair etc, echt alles is met zorg opgezet.
Prachtige luxe suites met een heel mooi uitzicht.
En dan kan het niet andersdat de eigenaren pat en Serge ook zo veel zorg hebben voor hun gasten.
Een prachtige naturisten bestemming waarbij de eigenaren de gasten gelukkig totaal vrij laten. Deze bestemming is geschikt voor libertijns naturisme, dus alles kan zo dat ook swingers hier een prachtige en spannende bestemming hebben gevonden.
Joris | 13-06-2017
Meer recensies van Joris (6)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Cabana del Sol" ?
Hoe waardeer je Cabana del Sol in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.023