Naturismegids
Dit vakantiehuis in Gaasterland heeft alle ruimte, comfort en privacy!

Vakantiehuis Boschwijk

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 27 reviews.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Vakantiehuis Boschwijk
De Maren 23
8584 VP Hemelum
+31 (0)6 21 26 22 51

WebsiteContact
Lat: 52.875984 / Long: 5.466436
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Verscholen in het golvende groene Gaasterlandse landschap ligt de voormalige boerderij Boschwijk, vlakbij het dorpje Hemelum. Aan de achterkant van de boerderij hebben we een mooi vakantieappartement ingericht voor 2 personen van ruim 50m2. Met een ruime living, complete keuken, een slaapkamer met tweepersoons bed en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet beschik je over alle comfort. Het vakantiehuis heeft een eigen parkeerplaats en entree. Via openslaande deuren kom je in je eigen, geheel omsloten tuin van meer dan 800m2 met volledige privacy. In de tuin staan een grote picknicktafel, twee ligbedden, een parasol en tuinstoelen.

De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten door bossen en weilanden en langs Friese meren. Maar er zijn natuurlijk ook sloepjes en zeilboten te huur voor vaartochtjes, bijvoorbeeld over de Fluessen en het Heegermeer. Of de pittoreske in het groen gelegen vaart De Luts, bekend van de Elfstedentocht. In de nabije omgeving kun je Friese cultuur snuiven, onder andere in de stadjes, Hindeloopen, Stavoren en Workum.

Reviews van bezoekers over Vakantiehuis Boschwijk

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Vakantiehuis Boschwijk. Laat het ons weten!
Gewoon: helemaal goed!
Keuken prima ingericht.
Prima bed.
Prima uitzicht.
Prima gastheer en gastvrouw.
Lian en Paul Audenaerde | 09-04-2022
We werden heel gastvrij ontvangen door Huib en Jorinde. Een lekker flesje wijn en een biertje stonden klaar. Het is een heerlijk huis midden in de natuur met een eigen tuin met alle privacy. En heel stil. In het huis is alles aanwezig. De keuken is goed uitgerust. Een lekker bed en goede douche.
We hebben tegen de schemering elke avond reeën gezien. Prachtig. Je komt er echt tot rust.
Vlakbij ligt Bakhuizen met een goede supermarkt en bakker. Je bent ook snel bij het IJsselmeer. Het is er heerlijk fietsen en wandelen en je kunt veel leuke (haven)plaatsjes bezoeken. In Leeuwarden vind je cultuur, musea en de reuring van de stad.
Kortom een aanrader!
Gonny en Ton | 10-10-2021
Als je echt wil genieten van rust en een mooie omgeving in combinatie met een schitterend vakantiehuisje, dan moet je naar Boschwijk. De eigenaren Huib en Jorinde zijn twee hele aardige mensen waarbij niets te veel is en dat merk je al bij de ontvangst en de inrichting van het huisje, echt alles is voorhanden, ze doen ook van alles om het ons naar het zin te maken. Kregen hout voor de vuurkorf en frambozen uit eigen tuin. Relaxen konden we in de tuin die 200% privacy biedt. Hij is zo groot je kunt gaan zitten en liggen waar je wil en niemand die je ziet. En de omgeving is zo mooi, je kunt er heerlijk fietsen. Wij komen zeker terug! Irma & David
Irma & David | 04-10-2021
We zijn 1,5 week geweest en huis was heel fijn en we komen hier graag nog eens terug!
De hele grote tuin met veel privacy was geweldig waarbij we regelmatig de reeën hebben gezien.
Huis zelf was verder helemaal compleet en de verhuurders waren erg fijne mensen die je helemaal met rust laten.

Je komt hier helemaal tot rust!
Sonja en Ewoud | 04-10-2021
Een heerlijke week gehad in dit vakantiehuis. Woning voorzien van alle gemakken en een grote tuin met volop privacy. 's-Morgens een paar keer een ree gespot in het weiland achter de tuin.
Niet onbelangrijk: een voortreffelijk ontvangst van Huib en Jorinde, echt een geweldig gast-echtpaar.
Kortom: zeker een plek om nog eens naar terug te keren.
JanenAlie | 03-08-2021
Als je wilt genieten van stilte, ruimte en rust is een vakantie in "Boschwijk" zeer aan te bevelen. Dit is een plek waar de accu weer opgeladen kan worden. Het ligt zeer landelijk en we hebben reeën door het weiland zien lopen. Het is een gezellig huis met een geweldige tuin met veel privacy. De gastheer/vrouw zijn bijzonder aardige mensen die je een zeer warm welkom gevoel geven.
Kortom dit is een plek waar je graag nog eens komt!!!
Anja Kalsbeek | 05-05-2021
We hebben van 20 t/m 27 September mogen genieten van vakantiehuis Boschwijk. Een heerlijke plek in het Gaasterland. Huib en Jorinde zijn top gastheer en gastvrouw. Heerlijke ongedwongen sfeertje en top vakantiehuis. We komen zeker nog een keer terug. Els en Michiel.
Michiel en Els | 02-10-2020
Hartelijk welkom geheten door Huib, wij voelden ons meteen thuis. Een prachtig appartement waar niets ontbreekt. Vanuit deze lokatie kun je diverse fietstochten en wandelingen maken en bij thuiskomst heerlijk bloot relaxen.
Gaasterland is een bijzonder plekje Friesland een plek om vaker te komen.
Tony en Gerrit
Gerrit Tjooitink | 12-09-2020
Wij hebben genoten van de fantastische plek midden in het mooie Gaasterland.
De gastvrijheid, het mooie verblijf, de grootsheid van de ruimte rondom en de stilte hebben ons enorm verrast.
Goede plek om er op de fiets op uit te trekken.
Dank aan Huib en Jorinde voor de gastvrijheid.
Riemond en Agnes | 19-07-2020
Wat een fantastische plek! Zeer volledig ingerichte woning, allemaal kwaliteitsspullen: uitstekend bed, prima uitgeruste keuken, veel ruimte, en vooral: heerlijke grote en afwisselende tuin met absolute privacy. Buitengewoon hartelijke eigenaren: je voelt je de eerste en enige bezoeker. Prachtige omgeving: in een dag meer afwisseling dan anders in een week rondtrekken. We hadden dus een luxe-probleem: de moeilijke keuze tussen thuis blijven en genieten van de tuin of op pad gaan en de boeiende omgeving verkennen. Dit lukte niet goed en daarom komen we terug!
Otto en Marieke | 09-07-2020
Meer recensies van Otto en Marieke (2)
Na een lange rit over de dijk
bereikten we het prachtige Boschwijk.
Huib lootste ons naar binnen
en toen kon de vakantie beginnen.
Ook al waren we wel moe,
een gazon vol bloemen groetten ons toe..
Binnen was alles Spike en span,
hier zagen we hoe het echt allemaal kan.
Het was geweldig goed en fijn,
om hier een weekje te zijn.
Veel dank aan deze lieve mensen,
een verblijf om steeds naar terug te wensen
Leon en Mieke | 25-06-2020
Fantastische plek! Huisje is zeer ruim en compleet. Lekker groot bed, heerlijke douche, ruime woonkamer met keuken. Alles is er voor handen, je komt niets te kort.

Maar grote pluspunt is de riante tuin. Zoek plekje in de zon, of in de schaduw van 1 van de vele bomen. En dat alles in volledige privacy.

Verhuurders zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Zorgen dat je als gast niets te kort komt, maar absoluut niet aanwezig of opdringerig.

Dan de omgeving, die is ook erg mooi en afwisselend. Bossen, polders en meren, allemaal om de hoek. Wandelen, fietsen of dagje varen, kan allemaal.

Kortom, dit adres is zeker een aanrader! Wij komen in ieder geval terug!
Ingrid & Marc | 14-06-2020
De verpletterende stilte, de ruimte, de vogels, de hazen, de weidsheid, de bossen, de zon en jullie hartelijkheid. Wat hebben we een rust ervaren! Wat hebben we genoten!
Bedankt Jorinde en Huib.
Maria en Hans
Maria en Hans | 29-04-2020
Meer recensies van Maria en Hans (2)
Wat hebben we genoten op Boschwijk. Na een prettige ontvangst gingen we een kijkje nemen in het appartement. Heerlijk ruim en voorzien van alles wat je maar nodig hebt. Het buitengedeelte is zeer ruim en voorzien van diverse zitjes. Heerlijk gewandeld en gefietst in de prachtige omgeving. En we hadden het geluk dat het weer meewerkte. Dus bij terugkomst konden we lekker van de rust en privacy genieten in de tuin.
Nogmaals bedankt Jorinde en Huib voor het mogen genieten van jullie mooie woonplek.
Maria en Hans | 29-04-2019
Meer recensies van Maria en Hans (2)
Geweldig heerlijk huisje en tuin met alles er op en er aan. Volledige rust en privacy. Jorinde en Huib zijn fijne mensen en indien nodig ze zijn er. Geeldige fietstochtjes gemaakt in omgeving en later heerlijk in het zonnetje ontspannen. Een perfecte plaats in het noorden. Hans en Lia.
Hans en Lia Velthuizen | 09-10-2018
Onze droomplek.
Ssssst...., dit moet onder ons blijven, maar Corrie en ik hebben een heerlijke rustvakantie doorgebracht in Boschwijk in Hemelum (Friesland) bij Huib en Jorinde. Het is een schitterende accommodatie, van alle gemakken voorzien en een mooie vrije tuin. Nu niet allemaal tegelijk gaan boeken, want dan kunnen wij volgend jaar niet meer terecht!
Ad.
Ad de Vries | 21-08-2018
Ik heb 2 heerlijke weken gehad op deze mooie plek. Uiteraard speelde het mooie weer een belangrijke rol. Maar de rust en de vrijheid en de ontspannen omgang met de verhuurders maakten het compleet.

Het huisje is ruim en luxe ingericht en voorzien van extra's zoals ruim voldoende handdoeken en een föhn en er werd zelfs een dvd-speler aangesloten voor me.

De omgeving biedt genoeg mogelijkheden voor uitstapjes en je kunt er heerlijk fietsen.
Kortom een uniek vakantieadresje voor naturisten!
Jeanette | 23-07-2018
De laatste week van mei in vakantie huis " Boschwijk" doorgebracht. Ondanks de warmte buiten, bleef het in de woning(die van alle gemakken is voorzien) aangenaam koel.
Voor de verhuurders was niets te veel. Zo werd er bij kode geel een plaats vrijgemaakt onder de carport om de auto te beschermen.
De tuin was fantastisch met verschillende terrassen, je kon zowel in de zon of in de schaduw zitten. Al met al een meer dan prima locatie voor mensen die van rust en privacy houden.
Arie en Annemarie | 04-06-2018
Ik ga met regelmaat lekker alleen op vakantie. Als het even kan in eigen land, want van vliegen wordt een mens niet rustig. Doelbewust gezocht naar een stille rustige plek met een grote individuele vrijheid. En gevonden in Boschwijk, dat is inmiddels bewezen. Lekker zo uit je bed de buitenlucht in, luisteren naar het ontwaken van de natuur. En dat in combinatie met alle dingen die een mens zo graag tot z'n beschikking heeft (complete keuken, een geweldige badkamer en - ja dat hoort er toch wel bij tegenwoordig - goede wifi) geeft dit 100% luxe in alle eenvoud. Meer heeft een mens echt niet nodig om heerlijk tot rust te komen. Huib en Jorinde, bedankt en tot de volgende keer!
Arno Zwetsloot | 19-05-2018
In april 2018 hebben wij een weekje in "vakantiehuis Boschwijk" doorgebracht. Zelden hebben wij de stilte en ruimte om ons heen zó intens ervaren als op deze plek.
Het huis is daarbij up to date, schoon en smaakvol ingericht. Bad- en keukenlinnen was ruimschoots voldoende. De ontvangst was hartelijk.
De bijbehorende ruime tuin , waar wij ongestoord konden genieten van de zon ,is naar onze smaak nogal rommelig, helaas.
Anna en Frans Herrman | 19-05-2018
Wij kijken uit naar de open dag van NFN op zondag 3 juni!
Onze planning is dan om te eindigen bij "Vakantiehuis Boschwijk" van Jorinde en Huib.
Zij zijn ook deelnemer en open van 11.00 – 16.00 uur.
Een bezoekje meer dan waard als u in de buurt bent!
Daarna begint voor ons, opnieuw, weer een heerlijke tijd op deze fantastische locatie.
Nu nog afwachten of de weergoden ons goed gezind zijn.
Sylvia & Harrie | 17-05-2018
Meer recensies van Sylvia & Harrie (3)
Zes weken na ons 1e bezoek hebben we opnieuw een paar fantastische dagen doorgebracht.
Natuurlijk dit keer met wat lagere temperaturen en veel regen, toch hebben we nog dagelijks even in de tuin kunnen genieten.
Vakantiehuis Boschwijk is DE ideale plek voor de naturist, zowel binnen als buiten.
Geen gordijnen nodig, rondom privacy, zo vrij!
De natuur vanuit je bed ’s ochtends zowel horen als zien ontwaken is Paradijselijk…
Gelukkig zijn we nu nog een avond en nachtje in Hemelum.
Huib & Jorinde wederom bedankt en op zeker: tot de volgende keer!!!
Sylvia & Harrie | 10-09-2017
Meer recensies van Sylvia & Harrie (3)
Luxe eenvoud of eenvoudige luxe. Maakt niet uit welk labeltje er op geplakt wordt: alles is er en meer. Maar bovenal rust, ruimte, groen en privacy. Trouwens een inspirerende omgeving dat Gaasterland!
Krijn & Gerda | 04-09-2017
Meer recensies van Krijn & Gerda (3)
Heerlijke vakantie gehad , mooi en gezellig huis zeer compleet ingericht . Fijne badkamer , goed bed . Zeer ruime tuin met veel privacy .
Ook de gastheer en gastvrouw lieve en aardige behulpzame mensen !
Kortom een prachtplek om volledig tot rust te komen .
Wij komen hier zeker een keer terug .

Eefje en Wim 04-08-2017
Eefje van de Brug | 04-08-2017
We hebben de allerbeste keuze gedaan, hoe het laatste weekend van juli door te brengen. Tot rust komen op een TOP locatie en zorgeloos genieten. Zo vrij als een vogel zowel binnen als buiten, alle privacy. De verhuurders zijn hartelijk, spontaan en zeer welwillend. Vrijdags van aankomst gelukkig al genoeg boodschappen gedaan om de koffer met kleren dicht te kunnen laten en niet alsnog weg te hoeven. De weersvooruitzichten waren somber maar we hebben alle dagen veel zon gehad. 's Avonds de vuurkorf aan en het blijft behaaglijk. De maandag na vertrek hebben we nog even de omgeving verkend en het gedoogde naaktstrandje bij Stavoren bezocht.
Boschwijk moet je een keer beleefd hebben, wij gaan zeker terugkomen!
Sylvia & Harrie | 31-07-2017
Meer recensies van Sylvia & Harrie (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Vakantiehuis Boschwijk" ?
Hoe waardeer je Vakantiehuis Boschwijk in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.019