Naturismegids

Seanat

10

Gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen.

Adresgegevens

Seanat
Molenwal 40
8670 Koksijde - Oostduinkerke
+ 32 495 80 12 07
Website
Lat: 51.114558
Long: 2.677353

Informatie

Al jarenlang zijn wij lid van Athena en kennen bijgevolg deze wereld door en door. Daardoor beseffen wij maar al te goed dat er tot vandaag aan de Belgische kust en de achterliggende polders weinig mogelijkheden zijn voor hen die deze filosofie nastreven. West Vlaanderen heeft nochtans meer te bieden dan het naaktstrand in Bredene!

Oostduinkerke en Koksijde beschikken over het mooiste strand van ons land. De Hoge Blekker, de hoogste duin van de kust, is gelegen in het prachtige natuurgebied de Doornpanne. De rijke geschiedenis, de talrijke fiets- en wandelpaden zullen u een heel andere kijk bezorgen op Bachten de Kuppe. En aan één van de vele terrasjes zal u kunnen kennis maken met een overheerlijke Picon Vin Blanc.

Een zuidelijk gelegen exotische tuin met verwarmd zwembad ( 28°C) en solar-douche, maken tot slot van uw vakantiedagen een ontspannen en zalige tijd in de Westhoek. Kortom, een overheerlijke vakantie in eigen land.

Afstanden

  • Brussel 134 Km / 01:30
  • Utrecht 271 Km / 02:47

Meningen en ervaringen van bezoekers met Seanat.

Super appartement, hele lieve mensen! Alles was uitzonderlijk goed verzorgd en compleet. Mooie tuin en dichtbij de zee en bij mooie steden.
Familie Kummer | 25-08-2017
Meer recensies van van Familie Kummer (2)
Ons eerste bezoek aan seanat en vooral ons eerste bezoek in de naturisten wereld. Eindelijk als jong koppel (35 en 37) niet wetende allemaal wat en hoe toch de stap gezet om het gewoon te doen. En..... Een superervaring. Schitterende ontvangst door de gastheer en - vrouw. Meteen op ons gemak gesteld met een glaasje. Niet veel poeha omtrent het naakt zijn en enkel op ons af laten komen. Een uitgebreide rondleiding in het complex en goeie uitleg over hoe alles werkt zoals de bar, jaquzzi, terras, enz... Mooie verzorgde studio met alles op en aan, modern afgewerkt. Meteen dan maar met het mooie weer de tuin in, in badjas. Jammer dat je eerst langs buiten moet via een hekje om in de tuin te komen. Na 5 minuutjes de badjes achterwege en met enige schroom volledig naakt. Na 10 minuten is dit snel bekoeld en krijg je automatisch een gevoel van vrijheid, rust, pure relaxatie. De tuin is schitterend afgewerkt en in compartimenten. Zo zit je toch samen maar ook privé. Alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Bij een vraag kan je steeds terecht bij de uitbater. Hebben 2 dagen puur genot gehad, zowel in de tuin, de faciliteiten en de studio. Kijken al verder uit om in deze wereld op verkenning te gaan en vooral nog eens een bezoek te brengen aan seanat. Een nieuwe ervaring die ons danig is bevallen dus. Doe zo verder Ann en Kris. Misschien toch proberen de ingang naar de tuin en wellness afgezonderd te krijgen zo kunnen de badjassen helemaal aan de kant.
Groetjes,
Tom en Kelly
Tom en Kelly | 23-08-2017
Dit is letterlijk een oase van rust.
Kleinschalig verblijf waar je relax naturistisch kunt recreëren. Verblijf in wij noemen het "eenvoudige luxe studio of appartement".
Mooie tuin met heerlijk verwarmd zwembad.
Wij hebben er al een paar keer genoten van mooie dagen. Eigenlijk hebben we lang getwijfeld om een beoordeling te schrijven omdat we bang zijn van geen plaats meer te hebben als we eens last-minute willen gaan indien we deze plaats bekend maken. Maar we kunnen dit alle rustzoekers aanraden en dit dicht bij zee.
De uitbating word er tevens verzorgt door een hele lieve mens en de familie. Ze gunnen je de nodige privacy en zijn ook altijd in voor een praatje als het past.
M & J
M & J | 18-04-2017
Wij hebben net een paar heerlijke dagen doorgebracht in dit mooie appartement. We waren verrast door de luxe inrichting en de goede verzorging.
Helaas troffen we het niet heel erg met het weer, waardoor we maar 1 dag van het zwembad en de tuin gebruik konden maken.
Een aanrader voor wie graag naturistisch vakantie viert in een mooie omgeving met veel privacy.
Annet | 06-06-2016

Geef hier jouw beoordeling

Wat is jouw ervaring met "Seanat" ?
Hoe waardeer je Seanat in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.012