Seanat

10


Gemiddeld cijfer van
2 beoordelingen.
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Seanat in Koksijde - Oostduinkerke (1)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Seanat in Koksijde - Oostduinkerke (2)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Seanat in Koksijde - Oostduinkerke (3)

Adresgegevens

Seanat
Molenwal 40
8670 Koksijde - Oostduinkerke
+ 32 495 80 12 07
Website
Lat: 51.114558
Long: 2.677353

Lees de beoordelingen (2)Schrijf ook een beoordelingReserveren bij: EuronatureMaak een PDF om te printenPlaats een mededeling op het prikbord van Seanat

Informatie

Al jarenlang zijn wij lid van Athena en kennen bijgevolg deze wereld door en door. Daardoor beseffen wij maar al te goed dat er tot vandaag aan de Belgische kust en de achterliggende polders weinig mogelijkheden zijn voor hen die deze filosofie nastreven. West Vlaanderen heeft nochtans meer te bieden dan het naaktstrand in Bredene!

Oostduinkerke en Koksijde beschikken over het mooiste strand van ons land. De Hoge Blekker, de hoogste duin van de kust, is gelegen in het prachtige natuurgebied de Doornpanne. De rijke geschiedenis, de talrijke fiets- en wandelpaden zullen u een heel andere kijk bezorgen op Bachten de Kuppe. En aan één van de vele terrasjes zal u kunnen kennis maken met een overheerlijke Picon Vin Blanc.

Een zuidelijk gelegen exotische tuin met verwarmd zwembad ( 28°C) en solar-douche, maken tot slot van uw vakantiedagen een ontspannen en zalige tijd in de Westhoek. Kortom, een overheerlijke vakantie in eigen land.

Afstanden

  • Utrecht 266 km
  • Brussel 132 km
De gegevens van Seanat corrigeren

Routekaart

Meningen en ervaringen van bezoekers met Seanat.

Dit is letterlijk een oase van rust.
Kleinschalig verblijf waar je relax naturistisch kunt recreëren. Verblijf in wij noemen het "eenvoudige luxe studio of appartement".
Mooie tuin met heerlijk verwarmd zwembad.
Wij hebben er al een paar keer genoten van mooie dagen. Eigenlijk hebben we lang getwijfeld om een beoordeling te schrijven omdat we bang zijn van geen plaats meer te hebben als we eens last-minute willen gaan indien we deze plaats bekend maken. Maar we kunnen dit alle rustzoekers aanraden en dit dicht bij zee.
De uitbating word er tevens verzorgt door een hele lieve mens en de familie. Ze gunnen je de nodige privacy en zijn ook altijd in voor een praatje als het past.
M & J
M & J | 18-04-2017
Wij hebben net een paar heerlijke dagen doorgebracht in dit mooie appartement. We waren verrast door de luxe inrichting en de goede verzorging.
Helaas troffen we het niet heel erg met het weer, waardoor we maar 1 dag van het zwembad en de tuin gebruik konden maken.
Een aanrader voor wie graag naturistisch vakantie viert in een mooie omgeving met veel privacy.
Annet | 06-06-2016

Geef hier jouw beoordeling van Seanat.

Wat is jouw ervaring met "Seanat" ?

Hoe waardeer je Seanat in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.014