Naturismegids

La Palma Natura

6

Gemiddeld cijfer van de laatste 2 reviews.

Adresgegevens

La Palma Natura
Callejón de Morera, Todoque
La Palma

Lat: 28.623217 / Long: -17.911491
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Info en boekingen:

Euronature
Raadhuisplein 5a
5161 CG Sprang-Capelle
Nederland

Telefoon 0416 352040
Fax 0416 352041
E–mail info@euronature.nl

Vanuit België
Telefoon 0031 416 352040
Fax 0031 416 352041
E–mail info@euronature.be
Website www.euronature.be

Algemeen

  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Zwembad

Diversen

  • Spaans gesproken

Reviews van bezoekers over La Palma Natura

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met La Palma Natura. Laat het ons weten!
Wy gaan zo verkassen omdat we hier samen zijn en blijven en dat vinden wij veel te saai. Er is niets te beleven. Het is hier doodstil vindt t niet prettig ook in de nacht niet. T huisje is ok en t is erg schoon
T zwembad is prima je kunt er goed in af koelen ha ha. In de tuin staan mooie bomen waaronder een Citroenboom.
Harrie en Wilma | 16-10-2018
Afgelopen week zijn we geweest. De accomodatie was goed. Alleen wij hadden huisje nummer 8. Dit terras ligt lager, dan de andere. Vervelend dat als de gasten naar het zwembad gaan, langs ons terras moesten lopen. En wat ook niet fijn is, dat het raampje van het toilet van huisje 7 uit de muur komt op het terras van huisje 8. Hierdoor weinig privacy.
Imelda | 23-11-2017
Wij waren er in mei 2017 voor 10 dagen in appartement 5. Een auto is hier onmisbaar. Het complex ligt aan het eind van een steil weggetje. Vanaf de grote weg is het blauwe gebouw van de dierenkliniek een mooi herkenningspunt om het straatje in te gaan.

Het appartement is als volgt opgebouwd:
- Een ruim balkon met ligbedden en stoeltjes. Het uitzicht is op de ruime tuin met zwembad en verderop de oceaan. Mooie zonsondergangen gezien.
- Slaapkamer met twee een-persoonsbeveiliging. Verder een klein tv-tje, waarop heel veel Duitse satelliet zenders op te kijken zijn.
- Ruime keuken annex eetkamer met grote koelkast met vriesvak. Er is een twee-pits inductie kookplaat en een aantal pannen. Hier staat ook nog een drie-persoonsbank. Als ik het had ontworpen dan had ik de tussenmuur anderhalve meter verplaatst en daarmee de keuken kleiner gemaakt en de slaapkamer groter.
- Badkamer met douche en boiler. De boiler is niet groot, maar voor ons groot genoeg,

Halverwege de week kregen we een setje schone handdoeken en een paar rollen wc-papier.

Het zwembad is ook netjes met een grote betonnen bank en enkele ligbedden. Het water is wel wat koud, dus even wennen voordat je er in gaat.

Midden tussen de appartementen hangt een WiFi-versterker dus de verbinding is goed (veel streepjes), maar de snelheid is niet erg hoog. Voor een mailtje en whatsapp prima, maar een filmpje kijken is niet te doen. Toen wij er waren was er een ander appartement bezet, als ze alle acht bezet zijn dan denk ik dat internet heel traag wordt.

Op een kwartiertje rijden ligt Tazacorte met een boulevard en strand. Bij de haven is een stukje FKK-strand maar dat vonden wij niet de moeite waard.
Sander | 20-05-2017
Het complex ligt beneden aan een steil weggetje, ver van de doorgaande weg. Vanaf het complex heb je zicht over de oceaan wat vooral 's avonds mooie plaatjes oplevert. In het dorpje Todoque bevinden zich twee restaurantjes.

Het appartement is van een niveau zoals je dat op de Canarische eilanden kunt verwachten; wat kleine gebreken hier en daar. Jammer is dat er geen aanspreekpunt is om deze te melden. In de badkamer hangt een piepklein boilertje wat maximaal 5 minuten warm water geeft, wat toch wel weinig is als je met zijn tweeën bent en wil douchen. Voor de afwas zetten we daarom maar een grote pan water op het kookstel.
Het grote terras is ruim genoeg om de ligbedden, tafel en stoeltjes plaats te bieden. De kwaliteit van het tuinmeubilair liet wel te wensen over.

Het water van het zwembad was flink koud, maar ook dat is zoals verwacht. Om het zwembad staan maar drie ligbedden, wat wat weinig is op 8 appartementen. Een hekje langs de trap zou het in en uitstappen een stuk prettiger maken.
Gerrit & Yvonne | 02-04-2016
Meer recensies van Gerrit & Yvonne (10)
Leuke locatie op dit prachtige eiland. Rustig naast een bananenplantage. Sober huisje maar bed en keuken is prima.
Zwembad verwaarloosd, tegeltjes laten massaal los. Auto is noodzakelijk.
Toen wij er waren waren de meeste huisjes niet verhuurd. Een aantal dagen waren we helemaal alleen op dit complex. Je hoorde alleen een hond en een haan in de verte...
Anneke Bijsterbosch | 25-12-2015
Wij zijn in juli 2015 in La Palma Natura. We vonden het een prima complex. Klein en rustig. Wij waren gevlucht voor de drukte in Puerto Naos, een drukke toeristische plaats. La Palma Natura ligt heerlijk rustig. Je hoort er alleen de wind. De sterrenhemel is daar schitterend. De zwembad is klein maar voldoende om even af te koelen. De appartement was goed verzorgd en smaakvol ingericht. We hadden een grote terras met zitje, parasol en ligbedden. Binnen 15 minuten lig je op het strand en de nationale park is slechts 5 minuten rijden. Wat ons betreft zeker een aanrader.
Bart en Angela | 16-08-2015
Meer recensies van Bart en Angela (2)
We hebben hier 11 fijne dagen doorgebracht in maart 2015 in app. no.4. Het appartement is ruim maar sober ingericht. Een groot terras op het westen, maar ook aan de voorzijde kun je in de ochtend in de zon zitten. De ligging is uitstekend, rustig en dicht bij alle mogelijke voorzieningen en bezienswaardigheden. Bovendien gelegen wellicht op de meest zonnige plek van La Palma: bij de bergen en in het westen hing regelmatig bewolking maar op Palma Natura niet. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, het zwembad lijkt op de fotos wel erg groot.....Het gratis WiFi bereik is helaas nogal beperkt.
Hay en Fien | 26-03-2015
Meer recensies van Hay en Fien (11)
Ik was in de krokusvakantie in La Palma Natura. Het was niet echt warm. Eigenlijk kon je alleen buiten zijn in de directe zon en uit de wind. Het zwembadwater was uiteraard veel te koud.

Ik had appartement nummer twee. De middagzon verdwijnt daar totaal onnodig achter drie lelijke cypressen, die zouden direct gekapt moeten worden. Tip voor de eigenaar dus!

Het appartement is verder redelijk efficiënt, maar de boiler van de douche biedt maar voor 3 minuten heet water en dat is dus amper genoeg om je haar te wassen, laat staan door twee personen. Voorts staan in alle appartementen twee ledikanten, dus kennelijk mikt het resort op stellen die al op elkaar zijn uitgekeken.

De ligging van het complex, bestaande uit, ik meen 8, appartementen, is goed en er is parkeergelegenheid. Behalve de tuin en het zwembad zijn er verder geen gemeenschappelijke voorzieningen.
Bruno | 22-03-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "La Palma Natura" ?
Hoe waardeer je La Palma Natura in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.023