Naturismegids

Naturist angel club hotel

4

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Adresgegevens

Naturist angel club hotel
Paradisi rhodes greece
85106 paradisi rhodes greece
00306972607686 OR 00302241081855

WebsiteContact
Lat: 36.391274 / Long: 28.052513
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Open

  • 20 April t/m 20 Oktober

Algemeen

  • Internet
  • WIFI / internet
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Kinderbad
  • Zee
  • Jacuzzi

Eten en drinken

  • Restaurant
  • Bar

Activiteiten

  • Georganiseerde activiteiten voor kinderen
  • Georganiseerde activiteiten voor volwassenen
  • Teken- schilder- of beeldhouwcursussen
  • Boogschieten

Diversen

  • Engels gesproken
  • Spaans gesproken
  • Alleengaanden welkom
  • Niet-rokers

Reviews van bezoekers over Naturist angel club hotel

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naturist angel club hotel. Laat het ons weten!
Van buiten oogt het hotel een beetje sjofel, lelijke doeken schermen de tuin af van de buitenwereld. Als je binnenkomt, ziet het er gelukkig beter uit. De tuin en zwembad worden met zorg en liefde onderhouden door de eigenaar en zien er pico bello uit. Misschien is dit wel zijn lievelingsterrein omdat hij dan kan roken, iets wat hij overigens, ondanks rookverbod, binnen ook wel doet. Je ruikt de rooklucht tot op de gang aan toe.
Over verboden gesproken, er zijn er legio en op een aantal staat een heuze boete......
Rond het zwembad voldoende bedjes en een jacuzzi tegen betaling.

De kamer was ruim, maar helaas ontbreekt er een zitje. Er staat een stoel, maar geen tafel. Op balkon wel twee stoelen en heel klein tafeltje. In de hele kamer is maar één enkelvoudig stopcontact, wat wat magertjes is in deze tijd en dan ook nog niet eens in de buurt van een tafeltje of zo. Gelukkig hebben wij altijd een contactdoos mee. Geen stopcontact in badkamer. De gratis aangeboden wifi is instabiel en heeft een te zwak signaal.
Een badkamer met een heel klein douchebakje en nutteloos, veel te kort gordijn, wat garant staat voor een kletsnatte vloer na iedere douchebeurt. Het toilet is eigenlijk alleen geschikt voor kinderen en kleine mensen.

Het ontbijt is eenvoudig, de variatie gering, maar scoort toch zeker een voldoende. Als je geen halfpension hebt, probeert de manager je op een opdringerige manier te verleiden om voor het diner in te tekenen. Doe je dat niet, wordt hij daar zichtbaar niet vrolijk van. Een diner wat in vergelijking met de restaurants zeer prijzig en minder van smaak en bereiding is. Een potje bier, of glas wijn, voor 8€ is overigens ook niet echt voordelig.

Rhodos is een prachtig eiland met mooie dorpjes en geweldige taveernes. Jammer dat er maar één naturistische accommodatie op het eiland is......
Gerrit & Yvonne | 16-06-2022
Meer recensies van Gerrit & Yvonne (10)
De ontvangst was ondanks een slecht Engels sprekende manager aller vriendelijkst. We werden naar onze zeezichtkamer gebracht, waar het bloedheet was. Bleek de airco defect. Direct een andere kamer gekregen. Kamer is erg gedateerd, slecht schoongemaakt, stof van minimaal een week onder het bed. De badkamer zag er niet uit, alles afgekit door een amateur en de deur en kraan te vies om beet te pakken. Douchegordijn met schimmel en veel te kort, dus altijd een erg natte vloer. Airco deed het wel, maar met veel lawaai. De schuifdeur ging erg moeilijk open en dicht en op een gegeven moment stond ik met de hele schuifdeur in mijn hand, gelukkig zelf weer terug kunnen plaatsen en die deur niet meer gebruikt. Na een week weer terug naar onze eerste kamer. Airco was gemaakt, maar 's nacht gaf deze zo veel lawaai dat slapen met oordopjes geen overbodige luxe was. Ook de koelkast maakte een herrie alsof het buiten windkracht 9 was. De TV met hoofdzakelijk Griekse zenders had het formaat van een postzegel 45 cm. Dit over de kamer.
Het ontbijt was eenvoudig maar voldoende, door de geringe keuze bijna iedere ochtend hetzelfde.
Het diner was goed, alleen de keuze van 2 gerechten en meestal een vegetarisch gerecht was erg gering. Zelfs een keer keuze uit 3 visgerechten. Nu hou ik van vis, maar je zal er niet van houden. Toetje was erg eenvoudig, maar meestal goed te eten.
Dit was het negatieve. Nu het positieve. Het bedienend personeel, was erg vriendelijk, behulpzaam, en enthousiast, zowel bij bediening aan het zwembad dan wel bij het ontbijt en diner. De schoonmaakster, zou ik per direct ontslaan ( zie mijn opmerking over de kamer). Het zwembad is super, heerlijke ligbedden, heerlijk water zonder chloor, mooie tuin.
De opstijgende vliegtuigen zijn alleen maar mooi en van de "geluidsoverlast" totaal geen last gehad.
Het strand ( op 10 minuten lopen) bestaat uit grote kiezelstenen, is smerig en totaal niet geschikt voor enige manier van ( naturistisch) recreatie of een fijne duik te maken. Op 20 km afstand is een fantastisch strand Mandomata, bij Faliraki beach. Van het dagelijks busvervoer vanuit het hotel is geen sprake, hoewel dit wel omschreven staat. Gelukkig 2 weken een auto gehuurd.
Nog een ding moet mij van het hart, bij de ingang hangen een paar stickers wat allemaal verboden is binnen, badkleding, fotograferen en roken. Slecht vind ik dan dat de manager dagelijks aan de bar zit te roken. Haal dan ook de sticker weg.
Het klinkt misschien allemaal negatief, maar dit waren voor ons de feiten.
Patricia en Gerard | 23-09-2019
Meer recensies van Patricia en Gerard (2)
Nooit meer, vuile kamers, hotel gelegen aan een drukke weg met terras aan de straatkant en dag en nacht hinderlijk vliegverkeer
annick verstrepen | 03-09-2018
Wij zijn net terug van 14 dagen angel club hotel.
De algemene indruk van het hotel is dat de eigenaars en ook alle personeelsleden super vriendelijk en hulpvaardig zijn, er is een geweldig zwembad en mooie tuin met voldoende ligbedden.
Het eten is zeer goed, zowel ontbijt als avondeten.
Het hotel wordt goed onderhouden maar is wel wat gedateerd.Vooral de badkamers, deze zouden toch eens goed moeten worden opgeknapt, zijn echt helemaal uitgeleefd.
Wij hadden een zeezichtkamer, dan heb je geen last van het verkeer. Nadelig was dat je met de airco aan niet kunt slapen, die blaast recht op je. Dan maar de deur open, maar `n groot gedeelte van de nacht hoorde je honden blaffen of janken.
Ook overdag aan het zwembad had je enige geluidshinder van de vliegtuigen, het verkeer, of jankende honden.
Wat wij en ook andere gasten jammer vonden , dat je het s`avonds niet een wandelingetje kunt maken omdat je aan een drukke weg zit en er geen trottoir is.
Al met al is het ons toch goed bevallen, zeker door alle vriendelijkheid van iedereen en de leuke sfeer onder de gasten.
Harry. | 05-06-2018
Meer recensies van Harry. (3)
Wij waren er in augustus 2016. Eenvoudig hotel maar zeer schoon. Vriendelijk personeel en een fantastische Chef kok die onder enorme werkdruk voortreffelijke maaltijden op tafel zet. Het zijn de eigenaren die kiezen voor een diner formule welke inhoudt dat je bij het ontbijt al wordt gevraagd wat je s'avonds wil eten (keuze meestal 2 gerechten)
Ontbijtbuffet niet uitgebreide keuze maar er is voldoende. Kamers zijn klein badkamer super klein en gedateerd. Prachtige tuin en super zwembad zonder chloor en 24/7 beschikbaar!!
Het naturisme komt er goed tot zijn recht. We hebben een heerlijke vakantie daar gehad.
Frans Kuiper | 29-09-2016
Heerlijke plek om te vertoeven, hele mooie tuin met een zalig zwembad, alles op en top onderhouden, Gezellig personeel, je wordt de hele dag keurig bediend!
Eten was eenvoudig maar ik vond het top, vooral van de salades tijdens de lunch genoten, jammie!
Kamers zijn klein maar schoon, ruim balkon.
Ik kwam om een week te relaxen, nou, dat is helemaal gelukt!
Ina van Doorn | 21-07-2016
The place to be in Rhodos,zeer goed gelegen voor uitstapjes.Vriendelijke uitbaters en personeel met een heerlijk zwembad en fijne tuin.Ook het eten is perfekt...wij komen zeker terug !!
Patrick & Linda | 08-06-2016
Meer recensies van Patrick & Linda (2)
Had 10 maanden op voorhand een kamer voor twee nachten gereserveerd. Slechts enkele uren voordat ik effectief naar dat hotel zou doorreizen ontving ik een bericht dat het hotel 'overbooked' was en ik dus naar een alternatief diende uit te kijken.
Herman | 05-10-2015
Wij hebben een aangename week beleefd. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. De kamers zijn in orde en proper. Voor de beleving van naturisme is dit hotel uitstekend. Uitbaters en personeel zijn zeer respectvol en bijzonder vriendelijk .Het zwembad - zonder chloor - 24/7 beschikbaar is een troef.
Het avondeten is een zwak punt, wegens te weinig keuzemogelijkheden en een te rigide formule: een buffetvorm voor voorgerecht en dessert is eerder aangewezen en komt alzo meer tegemoet aan de wensen van iedere klant.
G en L. | 30-05-2015
Meer recensies van G en L. (2)
Super Hotel voor wie komt om te relaxen, je hebt hier niet het gevoel dat je op hotel bent maar wel dat je te gast bent bij naturisten.
Verwacht hiervoor niet de luxe van een 5 sterren hotel maar je krijgt er veel voor in ruil.
Maaltijden zijn oke, niet meer dan dat. Service is super! netheid 10/10
Prachtige tuin, prachtig zwembad...
Ik begrijp dat er mensen zijn die opmerkingen hebben maar er zijn er dubbel zoveel die hier zeker onmiddellijk willen terugkeren.
En hier horen wij bij!
Complimenten Hotel Angel Naturist!
Het was super !!!!!
S&A Belgium | 25-08-2014
Geen keuze bij het eten, moet eten wat de pot schaft als je half pension neemt, meestal geen vlees anders is het enkel vet varkensvlees, nooit vis. Als je enkel ontbijt neemt en in het hotel wil dineren,kan je enkel kiezen uit Grieks eten ! Het dessert is gewoon slecht, meestal zelfs niet te eten. Het ontbijtbuffet is zeer pover. Het personeel is enorm vriendelijk ! en het hotel is zeer proper, iets kapot word onmiddellijk hersteld. Buiten het hotel eten is zeer goed en goedkoop.
Sandra | 18-08-2014
Meer recensies van Sandra (2)
Ik ben reeds een week in dit hotel aanwezig en ik ben heel tevreden over het hotel. Als naturist voel ik mij hier helemaal thuis. Dit hotel is volledig naturistisch en je mag hier de ganse dag en nacht naakt zijn. De uitbaters en personeel zijn altijd zeer vriendelijk en zij zijn ook zelf naturisten waardoor ik mij helemaal op mijn gemak kan voelen. De bediening is super en ik ben zeer tevreden over de hele lijn. De uitbater staat steeds open voor suggesties en doet er alles aan om het voor de gasten naar hun zin te maken. De grasmachine is slechts een uur per week. Uniek aan dit hotel is dat je het zwembad 24 uur per dag mag gebruiken, dus ik geniet van een duik in het zwembad als ik in de ochtend zeer vroeg opsta of als ik in de late avond (onder een mooie sterrenhemel)nog eens wil verfrissen alvorens ik ga slapen. Bovendien is het zwembad gevuld met zeer zuiver water (temp 28 graden) en bevat GEEN chloor!De massages zijn zeer goed en als professional in dit vak mag ik dit zeker zeggen. Het hotel en de kamers zijn zeer proper en ik heb hier voldoende om een toffe vakantie te hebben. Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar.
Agnes | 03-07-2014
Goed en schoon hotel met heerlijk zwembad, prima ontbijtbuffet, dineren geen aanrader (geen menu, dagmenu op schoolbord niet aantrekkelijk en te duur voor deze kwaliteit) Dana, de hele dag lang in de bediening, werkelijk perfecte service en altijd vriendelijk. Veel lawaai van opstijgende vliegtuigen. Hotelbaas begrijpt niets van het hotelwezen en wat gasten verwachten. Gaat zelfs met motormaaier door de tuin terwijl 10 meter verder de Nederlandse gasten WK Holland/Spanje kijken, na opmerking daarover gaat hij gewoon nog een kwartier door. Strandje is niet aantrekkelijk, beter naar ander zijde eiland bij Faliraki, daar is mooi naturistenstrand met restaurantje. 25 minuten rijden. Toch fijne week gehad.
Hank | 28-06-2014

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naturist angel club hotel" ?
Hoe waardeer je Naturist angel club hotel in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.025