Naturismegids
Vanaf het terras van 20m2 heb je 100% zeezicht en het is maar 50 meter naar het strand.

Costa Natura 167

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 5 reviews.

Adresgegevens

Costa Natura 167
Carretera de Cádiz 151
29680 Estepona
+31622977367

WebsiteContact
Maak een PDF om te printen
Lat: 36.407298 / Long: -5.187250
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Costa Natura is het enige naturistische vakantiepark in Andalusië, Costa del Sol. Het ligt in Estepona. Dat is een uurtje rijden vanaf het internationale vliegveld van Malaga. Het park Costa Natura ligt aan zee met naturistisch strand en heeft een eigen restaurant, zwembad, sauna en jacuzzi.
Ons appartement ligt op de begane grond en heeft eigen WiFi. Het is voorzien van airco voor de warme zomermaanden en vloerverwarming voor in de winter. Het bevindt zich op de begane grond en ligt op één van de mooiste plekjes van het park. Vanaf ons terras van 20m2 heb je 100% zeezicht en het is maar 50 meter lopen tot aan het strand. Het appartement is van alle gemakken voorzien en geschikt voor 2 personen. Het heeft een woonkamer met aan één zijde de keuken, slaapkamer, badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet.

Afstanden

  • Brussel 1777 Km
  • Utrecht 2347 Km / 21:13

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Sauna
  • Zwembad
  • Kinderbad

Eten en drinken

  • Bar

Diversen

  • Nederlands gesproken
  • Engels gesproken
  • Duits gesproken
  • Frans gesproken
  • Spaans gesproken
  • Alleengaanden welkom

Reviews van bezoekers over Costa Natura 167

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Costa Natura 167. Laat het ons weten!
We waren alweer voor de vierde keer in appartement 167. Het was weer geweldig! Het voelt steeds als thuiskomen. Het appartement ligt prima met mooi uitzicht op zee. Heel prettig ingericht met een complete keuken. Een mooie badkamer met een ruime inloopdouche. Een prima 2-persoonsbed. Het terras ligt gunstig en is o.a. voorzien van twee heerlijke ligbedden en tuin set. Het directe contact met de eigenaren is prima. Het park is prachtig aangelegd met bloemen en planten en wordt prima onderhouden. Het zwembad is heerlijk en de sfeer op Costa Natura is heel plezierig.
P+M | 02-10-2022
Meer recensies van P+M (2)
We waren alweer voor de zesde keer in app. 167. Het was weer geweldig! Het voelt steeds als thuiskomen. Het app. ligt prima, mooi uitzicht op zee en is als een paradijsje.
Heel prettig ingericht, complete keuken, heel praktisch. Een mooie badkamer met een ruime inloopdouche. Een prima 2-persoonsbed.
Het terras ligt gunstig en is o.a. voorzien van twee heerlijke ligbedden.
In februari was de vloerverwarming heel comfortabel.
Het directe contact met de eigenaren is zeer prettig.
Het park is prachtig aangelegd en wordt prima onderhouden.
De sfeer op Costa Natura is heel plezierig.
Het restaurant en de uitgiftekiosk zijn prima, niet in de laatste plaats door degenen die er werken.
We hebben dan ook alweer voor volgend jaar geboekt
Jaap en Annemieke
Jaap en Annemieke Schipper | 21-03-2022
Meer recensies van Jaap en Annemieke Schipper (2)
Gezellig ingericht appartement, nederlanse TV, WIFi versterker, goeie bedden, zonnig terras met heerlijke zonnebedden. Prachtig uitzicht! Leuke bar vlak bij strand en gezellig restaurant, heerlijk zwembad, mooie groene zonneweide met voldoende bedjes.Prettige sfeer op het park!
Wij waren hier voor het eerst en vonden het een heerlijk appartement en een toppark! Prettige en duidelijke communicatie met de eigenaren.
Huisje 167 en Costa Natura; zeker een aanrader!
Nanda | 09-10-2021
Dit was voor ons de eerste keer op Costa Natura en we hebben het ontzettend getroffen met huisje 167. Mooi ingericht, van alle gemakken voorzien, een heerlijk bed, mooi uitzicht op zee, goed en vriendelijk contact met de eigenaars, heerlijk zwembad, prachtige bomen en struiken met bloemen, mooie grasvelden en de aanwezige vakantiegangers op het park, waren erg vriendelijk en wij hebben huisje 167 alvast weer geboekt.
Peter en Maria van der Meer.
Peter en Maria van der Meer | 21-09-2018
Meer recensies van Peter en Maria van der Meer (2)
Voor de eerste keer Costa Natura geboekt en we konden in het prachtige appartement 167 terecht.
Wij zijn er 12 nachten geweest en hebben genoten. Mooi, schoon, prachtig gelegen en geheel gerenoveerd. Vanaf het terras uitzicht op zee. Van mensen die zelf permanent op CostaNat wonen en van huurders hoorden wij dat 167 erg gewild is. We hadden een vraag aan de eigenaars en werden prima geholpen. Absolute aanrader en prima prijs/kwaliteit verhouding. Smaakt naar meer.
Jenny en John | 09-10-2017
Inmiddels twee keer verbleven en meer dan tevreden. Uitstekend verblijf, prachtig weer en niet te vergeten de omgeving maar zeer zeker ook het park.
We hopen in 2016 weer te genieten!!
Liesbeth en Jos
jos hermans | 02-10-2016
Wij hebben hier van 14 t/m 21 oktober 2014 mogen verblijven en vonden het heerlijk!
Gemoedelijke sfeer, goed uitgerust en van alle gemakken voorzien appartement!
Ook de tuin is prachtig. Het weer was heerlijk,de sauna en jacuzzi prima. Het restaurant heeft leuke bediening en goed eten. Alles bij elkaar vonden wij het net een sprookje en hebben dus genoten
Eric en Doret | 22-10-2014
Wat een gezellig appartement op een geweldig mooie locatie.....
Het is echt ideaal voor 2 personen. Het is niet zo groot, maar je leeft toch vooral buiten en dan zit je op het grote terras met het super uitzicht. Er is een airco (met verwarming) en je kunt er Nederlandse televisiezenders ontvangen. Verder is alles aanwezig wat je nodig hebt. Wij hebben hier super genoten en kunnen dit appartement aan iedereen aanbevelen.
Jannie en Eric | 04-07-2014

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Costa Natura 167" ?
Hoe waardeer je Costa Natura 167 in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.023