Naturismegids

Hotel zum walde

9.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 7 reviews.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Hotel zum walde
Zweifall

WebsiteContact
Lat: 50.718537 / Long: 6.259895
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Reviews van bezoekers over Hotel zum walde

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Hotel zum walde. Laat het ons weten!
Volgens de website is het hotel permanent gesloten.
Iep | 02-05-2019
Meer recensies van Iep (4)
Als echte naturist moet je in dit hotel niet zijn en zeker niet in 1 van de appartementen gebouwen, geen terrasje of balkon aanwezig om eens lekker buiten in je blootje te zitten. Enige mogelijkheid om buiten bloot te zijn is op het zonneterras, waar je voor moet klimmen. (100 treden), dus uitermate ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn. In sauna gedeelte veel mensen in badkleding, Ouders met kinderen die komen zwemmen en spelen in het zwembad, dit kan gewoon weg niet vinden wij. No nonsens naturistisch is naturistisch!! Het pluspunt van het hotel/appartementen dat het schoon is en het personeel heel klantvriendelijk is. Jammer dat de naturistische reisorganisaties dit als naturistische vakantie verkopen.
Wij zullen dit hotel niet aanraden aan de echte naturist, je kunt het vergelijken met een Fletcher hotel waar ook een sauna aanwezig is.
Anja | 06-07-2017
Een aanrader!
Tony | 05-03-2016
Meer recensies van Tony (3)
Zum Walde

Ik en mijn vriend zijn net na het zomer seizoen hier geweest van een maandag op een dinsdag.

Het was er heerlijk rustig, slechts een paar andere mensen gezien en over het algemeen hadden wij het hele spa gedeelte voor onszelf.

Vanaf de middag tot 8 is het clothing optional, en wij waren in die paar uur de enige nudisten daar. Maar de gekleedde gasten stoorde zich niet aan ons. Gezien de reviews op booking.com vermoed ik dat ze nu wat duidelijker hierin zijn. Stond ook hier en daar duidelijk aangegeven dat het een nudistische spa is.

Het eten was helemaal top en de mixdrankjes ook.
Raad ook aan om na de sauna van een 'Hugo' te genieten!

Het feit dat wij een homo-koppel zijn was overigens ook geen enkel probleem daar.

Enig minpuntje: Zwemwater is vrij koud en verder is het wel wat klein.
Super voor een avondje ontspannen, maar raad het niet aan voor meerdere dagen.
Yoran | 15-09-2015
Meer recensies van Yoran (2)
Dit was een fantastisch verblijf. Zeer propere kamer, splinternieuwe moderne badkamer. Lekker eten, zowel diner als uitgebreid ontbijt. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij kregen een "late outcheck" zonder meerkost. Een droom van een wellnesscenter met fijn zwembad. Het was geweldig om lekker naakt te zwemmen en naakt te vertoeven in de Poolbistro.
Ook op het terras is het heerlijk te vertoeven.
Eén puntje van kritiek; wij hadden een wanderarrangement met welkomstdrankje, wandelkaarten en lunchpakket. Deze zijn ons niet spontaan aangeboden en dus niet gekregen, behalve het lunchpakket waar ik uitdrukkelijk om gevraagd heb.
Niettemin een heerlijk hotel waar ik graag nog terug kom.
Aan te raden!
W. & V. | 05-05-2015
Wij hebben de paasdagen hier doorgebracht. Het was gezellig druk in het hotel. Persoonlijk zou ik het hotel niet puur naturistisch noemen, want het merendeel van de gasten was niet naturistisch. Toch is het wat mij betreft een absolute aanrader.

In het zwembad en welness deel van het hotel is het de hele dag mogelijk ongestoort bloot te genieten en hoewel men tot 20:00 uur ook met zwemkleding mag zwemmen, ben ik dat niet tegen gekomen. Er is een relaxruimte met ligstoelen om lekker te ontspannen en bijvoorbeeld heerlijk een boek te gaan liggen lezen. Ook is het mogelijk bloot te ontbijten of te dineren in de bar van het zwembad, al zijn er wel mensen die dan hun badjas aanhouden. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Voor de naturisten onder ons die zich er echt aan storen om 'geklede' mensen tegen te komen, zou Zum Walde een tegenvaller kunnen zijn, maar de naturisten die het gewoon prettig vinden om zelf bloot te kunnen zwemmen, eten, drinken en ontspannen en verder gewoon een paar dagen willen genieten van een mooie omgeving, raad ik dit hotel zeker aan.
Marcel | 08-04-2015
Jammer dat er sommige gasten de 'code' naturisme niet voldoende begrepen hebben.....!!!! Dat zal ons niet tegenhouden om in de toekomst terug te gaan!
Isabelle & Jo | 26-12-2013
Heel klantvriendelijk hotel. Lekker gegeten.
Heel leuk om ongedwongen naturistisch te kunnen zwemmen
DF | 16-03-2013
gewoonweg geweldig
libert loosen | 20-05-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Hotel zum walde" ?
Hoe waardeer je Hotel zum walde in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.017