Club Corsicana

8


Gemiddeld cijfer van
4 beoordelingen.
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Club Corsicana in SAN NICOLAO (1)


Afstanden

  • Utrecht 1490 km

Faciliteiten

  • Zee

Diversen

  • Duits gesproken
De gegevens van Club Corsicana corrigeren

Routekaart

Meningen en ervaringen van bezoekers met Club Corsicana.

Ook wij hebben 10 dagen een bungalowtje geboekt in het naast gelegen Tropica, van dezelfde eigenaar als Corsicana, Dhr. Hofmann.
Keurige, pas gerenoveerde accomodaties waarvan sommige met airconditioning (aan te raden).
Heerlijk rustig, veel privacy en vlak achter het mooie (naturisten) strand waar je 's avond je bedjes, parasol etc. met een gerust hart kunt laten staan.
Het restaurant van Corsicana is inderdaad een terechte aanrader, wel reserveren want het is er vaak druk.
Din | 11-08-2015
Wij zij hier nu twee maal op vakantie geweest,beide keren in een gerenoveerd huisje. De laatste keer direct aan het strand. Wij hebben beide keren echt een supervakantie gehad. Mooi schoon huisje, hele goede service( wij kwamen vroeg aan en konden om 12 uur al in ons huisje),hele goede massages, zeilschool en een heel goed restaurant. Ja,er komen ook Duitsers, nou en ? Wij weten nu al dat we in 2014 weer een maand willen gaan. Gewoon een heerlijke accommodatie. P.s.wij zijn twee tweeverdieners zonder kinderen uit Amsterdam .
Marijke | 24-12-2012
Wij zijn het volstrekt oneens met Ester. In augustus dit jaar zijn we 2 weekjes in Club Corsicana geweest en dat is ons uitstekend bevallen. Wij hadden een heel mooi pas gerenoveerd huisje. Er zijn inderdaad eenvoudige, oude huisjes, maar dan betaal je ook minder! Wil je echt rust kies dan voor het naastgelegen Tropica. In beide gevallen geweldige ligging direct aan het eindeloze naturisten (zand)strand.
bijna 50% Duitse gasten en de rest Nederlanders, Belgen en Fransen. Je kan er heerlijk eten en er is een gezellig strandbarretje.
Perfecte bestemming en we gaan zeker terug.
Tom & Frans | 29-11-2012
Club Corsicana is een bungalowpark voor en door Duitsers. Voor een Corsicaanse ervaring moet je hier niet zijn. Het park is benauwd, de huisjes staan erg dicht op elkaar. Ook blijft het daardoor onnodig heet. Het personeel vonden wij onaardig op het arrogante af. Het restaurant is op zich goed maar pas open vanaf zes uur. Het strandtentje heeft slechts drie soorten diepvriesbroodjes.
Verder is het goed om te weten dat de bedden in mezzanines staan, open tussenverdiepingen. Erg gehorig en het wordt er zo heet dat je er amper kunt slapen. Zorgeloos een raampje open zetten kan niet want er zijn geen horren. Je hoort ook de buren erg goed. Na drie nare dagen zijn wij verhuisd naar het naburige naturistenpark terwijl we voor twee weken hadden geboekt (en betaald). Overigens op grond van onjuiste informatie op de Engelstalige site van Corsicana, waar bij sommige huisjes stond dat er aparte slaapvertrekken zouden zijn (voor ons met een klein kindje erg belangrijk).
Het enige leuke was de zeil- en surfschool. Maar die zijn ook vanaf het naastgelegen naturistenpark in 10 minuten lopen langs het strand te bereiken.
Esther | 13-07-2012

Geef hier jouw beoordeling van Club Corsicana.

Wat is jouw ervaring met "Club Corsicana" ?

Hoe waardeer je Club Corsicana in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.029