Naturismegids

Casa de cinco Hermanos

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 17 reviews.

Adresgegevens

Casa de cinco Hermanos
La Alberquilla
03520 Jumilla
+34 968 955 360

Website
Lat: 38.403491 / Long: -1.135665
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Casa de cinco Hermanos is een naturistisch vakantie verblijf op basis van Bed en Breakfast. Er zijn twee kamers, twee huisjes en een kampeerplaats. Het terrein is 1,7 hectare groot en ligt aan de rand van een natuurgebied. Je kan er heerlijk (naturistisch) wandelen en fietsen. Ook andere buitensporten zijn te regelen. In de omgeving zijn veel bezienswaardige plaatsen.

Afstanden

  • Brussel 1863 Km / 16:20
  • Utrecht 2034 Km / 17:48

Open

  • 1 April t/m 30 November

Algemeen

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal eenheden met eigen sanitair: 4
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Sauna
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Zwembad

Eten en drinken

  • Ontbijtopties
  • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)

Diversen

  • Nederlands gesproken
  • Nederlands gesproken
  • Nederlands gesproken
  • Engels gesproken
  • Duits gesproken
  • Spaans gesproken
  • Alleengaanden welkom

Reviews van bezoekers over Casa de cinco Hermanos

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Casa de cinco Hermanos. Laat het ons weten!
Wij hebben genoten van een rustig heerlijk verblijf bij Berto en Wil. Berto is een boeiende gids bij de wandelingen. De maaltijden zijn uitgezocht, Spaans en erg smakelijk. De wijn wordt gul voorzien. De kamer is ok. Het weer was bijzonder aangenaam in october en de privacy van de kleine BnB is bijzonder aangenaam. Het zwembad en sauna is gezellig. We zijn hier erg gelukkig geweest.
Iterryn | 10-10-2022
Meer recensies van Iterryn (3)
Vanaf 6 oktober was het heerlijk 2 weken bijkomen na een druk zomerseizoen op ons eigen terrein in Someren.
Het "Pila"huisje stond alweer met open deur op mij te wachten.Ik heb genoten van de stilte, de rust en het prachtige warme nazomerweer. 'savonds een mooie sterrenhemel en heldere maan. Na een flinke wandeling 'smorgens lokte het zwembad voor meerdere duiken.
En natuurlijk niet al teveel gekookt, want dat kunnen Wil en Berto veel beter en het is dan ook altijd zeer gezellig om bij hun aan te schuiven voor een goede maaltijd met een glas wijn.
Ik ga de komende 50 weken aftellen om weer in het vliegtuig te stappen en opgehaald te worden door Wil of Berto.
Marion van Lienen, 24 oktober 2021
Marion van Lienen | 24-10-2021
Wil en Berto zijn erg gastvrij , altijd tijd voor een gezellig praatje, maar kunnen ook heel veel vertellen over de omgeving .eten wat iedere avond klaar word gemaakt zijn heerlijke spaanse gerechten. Het is een rustige omgeving mooi groot zwembad en een prachtig uitzicht over de vallei. maar ook zijn er mogelijkheden buiten de casa die zeker de moeite waard zijn om gaan te bezichtigen.
We hebben er erg van genoten.
Wilma en Peter | 09-09-2019
Meer recensies van Wilma en Peter (2)
Een paradijs naast een natuurgebied, uren naakt wandelen vanaf de B&B of op korte afstand met auto naar een ander natuurgebied, kledij overbodig. Of gewoon niks doen en luisteren naar de stilte. Nadien het zwembad in , indien gewenst om 20hr mee aan tafel, lekkere maaltijden door Berto klaargemaakt. Verzorgt ontbijt, lunchpakket voor smiddags te verkrijgen.
Peter en Ria | 05-09-2019
Meer recensies van Peter en Ria (3)
Ik voelde mij hier echt thuis. De sfeer is meer dan ok!! Na jaren kamperen nu in één van de huisjes. Eenvoudig van inrichting, het meeste wat je nodig hebt is aanwezig. Een uitstekende plek om gedachten de vrije hand te geven. Een uitstekende plek dus!!
Kees Molenaar | 12-10-2018
Meer recensies van Kees Molenaar (2)
Eind september/begin oktober 2018 een week doorgebracht op Casa de cinco Hermanos. De eigenaren Wil en Bertho stellen alles in het werk om het hun gasten naar de zin te maken. Zij hebben er veel werk van gemaakt een gezellig terrein te creëren.Gezellige en relaxte sfeer. Keurig en schoon en authentiek huisje gehuurd; Casita el Carche. In de buurt best e.e.a. te doen, maar je moet het bewust opzoeken. Auto onmisbaar. Voor ons een prima bestemming voor één week. Enige minpunt waar niemand wat aan kan doen: de vele insecten.
Ruud van der Toorn | 06-10-2018
Meer recensies van Ruud van der Toorn (3)
Eind augustus 9 dagen gelogeerd in een kamer. Een paradijs van rust, alle nodige luxe voorzien. s'Morgens een lekker ontbijt, daarna een wandeling van enkele uren.Na de wandeling een plons in het zwembad. S'avonds, indien je dat wilt, gezellig een avondmaal met de eigenaars en andere gasten. Een aanrader voor rustzoekers.
Peter&Ria | 14-09-2018
Meer recensies van Peter&Ria (3)
Fantastische week ECHTE rust in the middle of nowhere. Zeg maar back to basic, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig en goed. Er is genoeg te doen in de omgeving. Wijngebied met topwijnen en culinair is er ook genoeg uitdaging. Natuurlijk genoeg (en ook drukke) steden in de buurt, maar als we daar een paar uren waren wilden we snel terug naar ons paradijsje van rust.
Zelf geen ideeën? Dan helpen Wil & Berto je maar wat graag.
Bie & Bé van der Woude | 27-06-2018
Meer recensies van Bie & Bé van der Woude (2)
Dit jaar waren wij weer even terug bij Wil en Berto, dit keer met onze nieuwe aanwinst, een camper.
Wij kregen een kampeerplek, bij “het boompje”, waar kennelijk anderen een probleem mee hadden om op de plek te komen.
Nergens last van gehad, paar keer steken, als gevolg een prachtig uitzicht over het dal en natuurlijke schaduw tijdens de warme uren in de middag.
Zoals vanouds lekker elke avond bij Wil en Berto gegeten van de fantastische Spaanse keuken.
Fantastische mensen die het een ieder graag naar de zin maken en goede voorlichting kunnen geven over de omgeving als je een uitstapje wilt maken.
Vanzelfsprekend komen wij hier terug, geen bezoek aan Spanje zonder een bezoek aan Wil en Berto.
Gonda & Leo | 17-09-2016
Dit voorjaar hebben we voor de vierde keer op een van de kampeerplaatsen van Casa de Cinco Hermanos gestaan, deze keer 11 nachten. Weer heerlijk genoten van het prachtige terrein met zwembad en het fantastische uitzicht op bergen en de vallei. Het eten bij Wil en Berto was ook weer overheerlijk, met een glas wijn. Samen met Berto en Wil en andere gasten een van de mooie bodega's in de omgeving bezocht, deze keer Francisco Gomez.
Het wandelen olv Berto langs en door de Rio Chicamo, was geweldig, ook te bekijken op de site van Casa de Cinco Hermanos. De warme uitstraling en gezelligheid van de eigenaren, de vele bijzonderheden die zij over de omgeving vertellen en de mogelijkheden die we nog daar kunnen ondernemen zijn voor ons redenen om dit Spaanse paradijs nog vaker te bezoeken.
Marian en Hans Zwartjes.
Marian en Hans Zwartjes | 21-06-2016
Meer recensies van Marian en Hans Zwartjes (4)
In juni 2015 op onze terugreis met de auto vanuit Portugal, toch weer een paar dagen langs Wil en Berto om nog even te genieten.
Wij troffen het want wij en andere gasten konden op een zaterdagavond mee naar een gigantisch groot en authentiek Spaans Wijnfeest bij een bodega in Jumilla.
Je weet niet wat je meemaakt, tapas en wijn in overvloed, mooie rondleiding door de bodega en daarna muziek met uiteraard wijn en tapas op het voorplein.
Als toerist is dit fantastisch om mee te maken want dan zie je Spanje en de Spanjaarden zoals het werkelijk is.
Zo is er elk jaar wel een “Casa de cinco Hermanos – momentje “ te beleven.
Gonda & Leo | 26-04-2016
Geweldige vakantie gehad in juni 2015 en september 2015.Heerlijke rust,gewelldig eten van Berto en Wil.Super mensen die alles doen om jou het naar de zin te maken als je dat wil.Gaan zeker nog terug.
Angelie en Cees
angelie de koning | 05-01-2016
In juni een week bij Wil en Berto op bezoek geweest in een reeks van meerdere verblijfplaatsen in Spanje, aangezien wij met de auto waren gekomen en hier zouden beginnen.
Het was fantastisch, zalig gegeten dankzij de Spaanse kookkunsten van Berto en Wil die meestal verantwoordelijk is voor de zalige toetjes.
Verder heerlijk gerelaxt, waarbij de massage door de masseuse, die op afroep langs komt, een aanrader is.
Voor ons beiden is het 24 uur van de dag naturistisch zijn onbetaalbaar en dat kan bij Wil en Berto.
Wie af en toe een beetje “scherp” wil leven is “Parapente” een must.
Berto had voor ons contact gelegd met een ervaren parapenter, tevens instructeur, genaamd “Carlos”, met wie het mogelijk is om een duesprong te maken.
Zie ook de site van Casa onder het hoofdstuk “Outdoor”.
In ons geval vond de vlucht plaats aan de kust bij Alicante, waar een speciaal ingerichte plek is gemaakt, inclusief windvanen, voor parapenters om “op te stijgen”.
Carlos vertelde ons dat parapente veiliger is dan autorijden, maar daar waren wij niet helemaal overtuigd toen wij over de rand keken waar het allemaal plaats zou moeten vinden.
Nou ik kan jullie verzekeren een FANTASTISCHE ERVARING.
Je betaalt voor 20 min, maar wij zijn respectievelijk 30 min en 45 min in de lucht geweest, maar de ervaring op zich, is het geld al waard.
Heeft mooie beelden opgeleverd voor ons privé, want de hele vlucht wordt gefilmd met een camera die jezelf vasthoudt, maar ook voor Berto, aangezien die zelf heeft ook wat opnamen heeft gemaakt die op de facebookpagina van Casa de cinco Hermanos te zien zijn.
Om de adrenaline wat te laten zakken hebben wij samen met Berto een heerlijke lunch in een locaal restaurantje in Alicante genuttigd.
Dit was een hoogtepunt tijdens ons verblijf bij Wil en Berto, die het ons fantastisch naar de zin hebben gemaakt. Wij zullen hier zeker weer terugkomen
Gonda & Leo | 09-07-2014
Zijn er reeds tweemaal 3 weken geweest en vinden het echt fantastisch. Zullen er zeker nog wel eens terechtkomen. Ideaal weer , mooie uitstappen, fantastisch wandelparadijs, lekker eten, zeer mooi zwembad en super lieve eigenaren.
Luc en Caroline | 06-07-2014
Casa de Cinco Hermanos is voor ons een klein paradijsje op deze aarde. Sinds 2008 zijn we regelmatig te gast bij Wil en Berto. Een of twee keer per jaar zijn we daar om te genieten, steeds weer nieuwe dingen ontdekken, heerlijk eten en vooral tot rust komen. En...........we gaan volgend jaar wéér. Tis al weer geboekt.
Nico & Jacqueline | 30-12-2012
Zomaar een weekje weg, heerlijk die rust.
Maar ook heerlijk in de serre s'avonds mee eten.
Genieten zoals hun site laat zien.
Zelfs wanneer Spanje in een weerdipje zit, toch in die paar uur zon per dag, streeploos bruin geworden.
Geweldig, een aanrader, en Wil en Berto tot ziens op de beurs 10-11-12 december 2010
Greet en Bert de Boer | 17-10-2010
Wat hebben wij daar een top vakantie gehad zeg. We gaan er zeker weer heen. Alles is inmiddels af, ook de huisjes zijn klaar. Berto en Wil doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Ze weten veel van de omgeving en als je ergens naar toe wil weten ze altijd iets leuks en hebben ze folders, plattegronden en advies waar je moet zijn om lekker te eten of gratis te parkeren. Het eten is er heerlijk. Ik kan je echt aanraden om mee te eten met dit echtpaar. Het is niet alleen lekker het is ook hartstikke gezellig. Het zwembad is supergroot, je kan er echt baantjes in zwemmen. De rust is er heerlijk, je kan de stilte horen.
Joost van Bommel | 04-12-2009
Meer recensies van Joost van Bommel (2)
Casa de cinco Hermanos is wat het belooft te zijn op de website. Er is rust, een prachtig uitzicht rondom en goede wandelmogelijkheden. De kamers zijn prachtig en heerlijk koel in de zomer. Wij vonden de temperaturen er zo wie zo meevallen, het was nimmer te heet. Het eten is er heerlijk, de eigenaren kunnen heerlijk koken. Het zwembad is zo groot dat baantjes zwemmen heel goed mogelijk is. Ook de stranden zijn redelijk goed bereikbaar. Kortom, voldoende redenen om terug te gaan.
Marchje | 26-06-2009
Meer recensies van Marchje (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Casa de cinco Hermanos" ?
Hoe waardeer je Casa de cinco Hermanos in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.028