Naturismegids

Naturistencruise Carnival Legend

Adresgegevens

Naturistencruise Carnival Legend
Lat: 24.006326
Long: -85.693359

Informatie

De Carnival Legend is in 2002 gebouwd in Finland. Klik hier voor een impressie van dit schip. Voor ontspanning aan dek zijn er drie whirlpools en twee zwembaden. Ook aan glijbanen ontbreekt het niet. De Spa Carnival is een uitgebreid centrum met sauna, stoombad, solarium, massage- en beautysalons.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd, u kunt kijken naar shows, meedoen met quizes of relaxen in de pub. Er is live-muziek, dus u hoeft zich niet te vervelen.

Als u liever geniet van andere manieren van muziek, kunt u altijd een bezoek brengen in de Jazz Bar, de Piano Bar, Dance Club of de Las Vegas Style Lounge. Er zijn daarnaast nog 6 barren waar u terecht kunt zoals de Intimate Lounge, Sports Bar, Red Frog Bar en nog meer. Wanneer u trek krijgt, kunt u zich laten verwennen in de casual restaurants Bonsai Sushi, Guy’s Burger Joint of BlueIguana Cantina. Als vanzelf is er ook een Steakhouse, The Golden Fleece Steakhouse. Het diner is in de mainrestaurant Your Time Dining of in Truffles Restaurant. Uiteraard is er ook een buffetrestaurant de Unicorn Cafe Lido Restaurant. Tegen betaling kunt u dineren aan de Chef’s Table. Ook is er 24 uur per dag pizza te krijgen bij Pizza Pirate. Kortom keuze genoeg.

De hutten zijn comfortabel en compleet ingericht, welk type u ook kiest.

Aanbiedingen Caribisch gebied

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naturistencruise Carnival Legend" ?
Hoe waardeer je Naturistencruise Carnival Legend in het algemeen?

Aanbiedingen Caribisch gebied

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.017