Naturismegids

Naturisten meezeilvakantie

Naturisten meezeilvakantie - Uniek actieve meezeilvakantie in het schitterende kustgebied van Kroatië met de themareis Naturisme
Uniek actieve meezeilvakantie in het schitterende kustgebied van Kroatië met de themareis Naturisme.

Adresgegevens

Naturisten meezeilvakantie
Ubbo Emmiussingel 12
9711BH Groningen
050 280 5571
Website
Lat: 43.490000
Long: 15.360000

Informatie

MEEZEILVAKANTIE IN KROATIE.
Special naturistische weken
ZeilenKroatie.nl organiseert in 2019 weer actieve naturistische meezeiltochten met vertrek op zaterdag 3 augustus 2019 vanaf de Marina Jezera op het eiland Murter in Kroatië.

Aan boord van het zeiljacht is een ter zake kundig en verantwoordelijke Nederlandse schipper aangesteld. Uiteraard is het de bedoeling dat alle opvarenden mogen meehelpen om de boot te zeilen en dat je de nodige zeilkennis van elkaar en de schipper kunt opdoen. Zeilervaring is niet nodig wel wordt er van u verwacht dat u een handje meehelpt om gezamenlijk de dagelijkse beslommeringen aan boord te doen. Daar waar mogelijk is het de bedoeling om naturistisch te recreëren.

Naturisme in Kroatië
Kroatië is van oudsher de bakermat van het Naturisme. Het eilandenrijk voor de kust met zijn schitterende azuur blauwe ankerbaaien leent zich bij uitstek voor naturistisch recreëren. Tijdens het zeilen kunt u streeploos bruin worden en genieten van de zon. Een briesje op het water zorgt voor een aangename
temperatuur. In de vele ankerbaaien zult u merken dat er door vele zeilers bloot gezwommen wordt. In meer bewoonde- en drukke gebieden is het gewenst dat u zich qua kleding aanpast. Vanzelf sprekend geldt dat ook wanneer een pittoresk haventje op een van de eilanden voor de kust wordt aangedaan.

Temperaturen en vaargebied
De tocht voert door het schitterende nationale park van de Kornati eilanden en de prachtige Telascikabaai. Ook bestaat er de mogelijkheden om een bezoek te brengen aan de Krka watervallen, hetgeen echter geen naturistische bezienswaardigheid is.

De temperaturen zijn in deze periode in dit werkelijk schitterende zeilgebied gemiddeld tussen de 25 en 30 graden terwijl de zeewater temperatuur schommelt tussen 23 en 25 graden.

Zeiljacht
Het jacht dat beschikbaar is, is een luxe jacht van de Franse werf Jeanneau met 4 riante hutten voor in totaal 6 a 7 personen. Het jacht is compleet voorzien van alle benodigde apparatuur en inrichting. Zo zijn er 3 toiletten met douches aan boord en is er een zwemtableau met kuipdouche. De kombuis met oven en koeling is riant.

NIEUW VOOR 2019 Is onze naturistische zeilweek in Griekenland vanaf het eiland Levkas. Vertrek op 15 juni 2019

Meer weten of andere weken? informeer bij info@zeilenkroatie.nl of bel 06 1087 0626 website www.naturistische-zeilvakantie.nl

Afstanden

  • Brussel 1495 Km / 16:09
  • Utrecht 1685 Km / 17:05

Open

  • 1 Mei t/m 30 September

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naturisten meezeilvakantie" ?
Hoe waardeer je Naturisten meezeilvakantie in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.022